Hoeveel € kostte mijn boshuisje? En is mijn leven echt zo rustig? + nog 16 vragen beantwoord! | Q&A

Ik heb een Q&A opgenomen waarin ik vragen beantwoord als: wat was de koopprijs van mijn boshuisje? Heeft het huisje woon- of recreatiebestemming? Hoe verzorg ik mijn haren? En is mijn leven echt zo rustig als je op de video’s ziet? Klik verder naar de post om de video te bekijken. Voor mij dove en slechthorende kijkers heb ik ondertiteling toegevoegd.

6 thoughts on “Hoeveel € kostte mijn boshuisje? En is mijn leven echt zo rustig? + nog 16 vragen beantwoord! | Q&A”

 1. Dankzij jou gebruik ik nu ook petal fresh! Ik ben er ook zo blij mee. Ik waste ook bijna iedere dag mijn haar, superslecht maar het lukte niet om het uit te stellen. Sinds ik petal fresh gebruik hoef ik het nog maar twee keer in de week te wassen, echt helemaal top!

 2. Hey Jennie,

  Kan je misschien een Q&A een keer maken over hoe jij je boshuisje hebt gezocht? Welke sites en zoektermen je gebruikte, wat een recreatie woning precies inhoud en hoe je hebt uitgezocht wat de regels zijn per gemeente?Mocht je dit willen delen natuurlijk 😊

  XElles

  1. Hey! Daar kan ik niet echt een uitgebreide Q&A over maken denk ik, want de antwoorden zijn kort 🙂 Ik heb gewoon via de Funda filters (zoals ‘gelegen aan bosrand’) gezocht in het gebied waar ik een huisje wilde. En dan op de website van de gemeente naar de regels gekeken. Liefs!

 3. Hi Jennie,
  Misschien kan je deze vraag nog een keer beantwoorden voor een andere q&a, maar ik was heel benieuwd hoe jij tegen fast fashion aankijkt? Ik zie dat je heel erg bezig bent met vega(n) eten en vroeg me af of je hetzelfde aankijkt tegen kleding, ook wat betreft arbeidsomstandigheden en duurzame stoffen.

  Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.