Home sweet home

Foto’s door Samantha Bosdijk


Nu de herfst volop van start gegaan is en ik weer wat vaker binnen ben, besef ik me weer hoe blij ik ben met mijn huisje hier in Rotterdam. Ik woon er nu alweer anderhalf jaar en iedere keer is er weer wat bijgekomen en wat geschoven, maar sinds een tijdje is het wel echt af. Het voordeel aan alleen wonen: ik kon helemaal losgaan met een roze bank, glitters en planten. Mijn meest recente toevoeging is de Marokkaanse kussens op de bank. Deze kussens en het kleed met pailletten komen van The Souks, wat ÊÊn van mijn lievelings interieurwebshops is. Verder komen het kleed, de lichtgrijze bank en de grote spiegel van IKEA, mijn eettafel van Kwantum, mijn bank van Wehkamp en de driepoot lamp is een tweedehandsje.

Het enige nadeel aan dit appartement: het is op de tweede verdieping en er is geen lift in dit gebouw. Niet dat ik het erg vind om te lopen hoor, maar ik zou in de toekomst graag een hond willen en dat kan hier dus helaas niet. Nou ja, dat wordt dan iets voor bij een eventueel volgend huisje 🙂 Voorlopig zit ik hier nog helemaal prima! Zin in de herfst en winter vol gezellige avonden op de bank <3

20 thoughts on “Home sweet home”

  1. Ahh, ziet er superleuk en gezellig uit! En 1,5 jaar alweer! Voor mijn gevoel is het slechts een paar maanden geleden dat je hier vertelde dat je ging verhuizen, hahaha 😉

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.