Hometour

Kijk je liever video? Je kan deze post in videovorm op IGTV (@jenniefromtheblog) zien.

Het is weer tijd voor een hometour! Er is behoorlijk wat veranderd sinds de laatste keer dat ik dit deed. Toen stond volgens mij mijn roze bank er zelfs nog. Ik heb foto’s van mijn woning gemaakt en zal in deze post van de grote en meest opvallende spullen vertellen waar ik ze vandaan heb gehaald. Zie je nog andere leuke spullen waarvan je wil weten waar ze vandaan komen? Laat het dan even weten in de reacties.

Hierboven zie je mijn woonkamer. Mijn blauwe fluwelen bank is de Knightsbridge bank van Wehkamp. Wat ben ik blij dat ik deze bank gekocht heb. Het materiaal is lekker zacht en van goede kwaliteit en je kan echt heerlijk in de bank wegzakken. Mijn kleed is van IKEA (lohals), salontafel van Kwantum, de lamp is tweedehands. Die wilde iemand bij wie ik aan het helpen was met verhuizen naar de kringloop brengen. Ho, stop! Die wilde ik wel! Boven mijn bank heb ik twee prints van Mañana Mañana hangen. Het gouden oog-spiegeltje is van H&M Home. Het paillettenkleed is van The Souks. Ik heb overigens geen televisie. Ik kijk niet vaak televisie en heb voor de paar keer dat ik tv wil kijken een NL Ziet account. Daarmee kun je op je computer tv kijken.

Ik vind dit hoekje zo gezellig! Het tafeltje staat in de zomer op mijn balkon want die hoort eigenlijk bij mijn tuinset van Blokker. De mand met het witte kleed erin is een bloempot van Kwantum. Hopelijk wordt mijn bananenplant ooit zo groot dat ik hem daarin kan verpotten. Onder het witte kleed heb ik trouwens mijn opladers en andere kabels verstopt. Het mandje, jute bloempotje en standaard komen van Coppelmans. Het windlicht met de blauwe kaars van Kwantum.

Ik heb overal door huis fijne crèmes en handlotions staan. Dat vind ik zo gezellig. Op het tafeltje naast de grote spiegel heb ik ook mijn make-up liggen. Ik ga altijd voor de grote spiegel zitten om mijn make-up te doen. Mijn witte vitrinekast is van IKEA. Hierin heb ik mijn cameraspullen, sieraden, wat tassen en boeken liggen.

Dit is mijn eethoek / werkplek! De tafel en het bankje heb ik op Marktplaats gekocht. De twee stoelen (schelpvormen, dat kan je niet zo goed zien van de achterkant) zijn van Leen Bakker. Mijn lamp is van Direct Lampen. Onder het houten bankje is Cody’s plekje. Ik had voor hem een ander plekje in de woonkamer in gedachten maar hij ging steeds daar liggen. Dus heb ik zijn kussen maar daar neergelegd.

En mijn kleine maar fijne keukentje! Niet heel bijzonder, maar het is een huurhuis dus ik vind het zonde om hier veel aan te gaan veranderen. De bamboeplaat van IKEA laat het er allemaal al een stuk beter uitzien.

Dit is mijn slaapkamer! Ik heb niet zoveel opbergruimte in mijn appartement, dus dit IKEA bed met lades is ideaal. In één van de lades ligt ook een uitklapbare brandtrap die ik aan de rand van mijn balkon kan hangen. Het Marokkaanse kussen is van The Souks, kussen met oogjes van Urban Outfitters en de palmbladeren van H&M Home. Het bamboe klaptafeltje is van Casa (die hebben veel van de Xenos winkels overgenomen). De poster aan de muur is van Collectiv by Swan.

In mijn slaapkamer heb ik een fijn rond kleedje liggen van Kwantum. Mijn kledingkast is trouwens ook van Kwantum! In de manden zitten kussens en speelgoed van Cody. Het kussen dat je tegen de muur ziet staan is Cody’s bedje. Die leg ik ‘s avonds naast mijn bed neer.

De grote spiegel in mijn woonkamer is van IKEA. Een ideaal ding is dat, want je kan jezelf daarin van top tot teen zien. De witte plantenpot is ook van IKEA en het standaardje is van Action. Het gouden tijdschriftstandaard heb ik bij Blokker gekocht.

Links nog even een close-up van mijn werkplek. Ik vind het echt fijn dat mijn keuken zo’n doorkijkje heeft. Het is echt een fijne indeling zo. En rechts zie je mijn nachtkastje. Het gouden tafeltje is van Zuiver en de ananaslamp is van Modemusthaves. Ook hier heb ik weer allemaal lotions en handcrèmes staan.

En dat was het! Mijn fijne appartementje in Rotterdam. Cody en ik zitten hier voorlopig prima op onze plek 🙂

10 thoughts on “Hometour”

  1. Wat heb je toch een leuk huisje! Dankzij jou wil ik ook een fluwelen bank, haha. En waar heb je die brandtrap vandaan? Misschien een gekke vraag maar ik zoek er zelf ook 1 voor m’n zolderkamer en we hebben nog geen goede/betaalbare kunnen vinden 🙂

  2. Leuk om een keer meer te zien dan voornamelijk je zithoek! Heeel fijn appartementje heb je volgens mij, echt precies de perfecte grootte voor als je er in je eentje woont. Grappig ook wel hoe ze die keuken hebben gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.