HOTSPOT: WOONINSPIRATIE BIJ FAIR+FAIR

Na de gezellige lunch bij Omybag, waar ik eerder over schreef (dat artikel vind je hier), gingen we met de groep nog even de stad in naar Fair+fair. In de winkel wordt Omybag verkocht en daarnaast zag ik nog een hele hoop andere leuke dingetjes. Ik besloot een aantal foto’s te maken en ze met jullie te delen zodat je ze kunt gebruiken als inspiratie voor je eigen woning/kamer. Ik heb er zelf in ieder geval wel veel aan gehad! Zoals je misschien wel weet verhuis ik binnenkort naar een andere kamer in mijn studentenhuis en waarschijnlijk ga ik naar aanleiding van deze foto’s wel wat dingetjes toevoegen aan mijn nieuwe kamer. Fair+fair is een winkel waar alleen maar dingen worden verkocht die ‘fair’ zijn, dus bijvoorbeeld producten die gemaakt zijn door mensen in Afrika en die daar ook eerlijk hun verdiende salaris voor hebben gekregen. Ik vind het erg goed dat deze winkel alleen maar eerlijke producten verkoopt en de winkel laat ook duidelijk zien dat ‘eerlijk’ heel erg leuk is! Ik vind alle kleuren en materialen echt super leuk bij elkaar. Mocht je in (de buurt van) Amsterdam wonen of er een dagje naartoe gaan dan zou ik deze winkel zeker op je lijstje zetten. En zo niet, dan hoop ik dat je wat hebt aan de sfeerbeelden die ik voor je gemaakt heb!Fair+fair is te vinden op HERENGRACHT 211, Amsterdam.

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “HOTSPOT: WOONINSPIRATIE BIJ FAIR+FAIR”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.