Ik ben in Parijs! + week in pictures #9

Ik ben in Parijs dit weekend! Mijn moeder werd gisteren 50 en ze wilde het dit jaar graag met z’n allen in Parijs vieren. Veel leuker dan zo’n standaard 50-feest! Zaterdag om 6 uur vertrokken mijn moeder, haar man, mijn zus Ingrid en ik met de auto richting Parijs en mijn zus die momenteel in Barcelona woont kwam rechtstreeks naar Parijs. We zijn dit weekend dus weer een keertje gezellig met z’n allen bij elkaar! Aangezien wij zaterdag zo vroeg vertrokken zijn heb ik vandaag dus een ‘My week in pictures’ die tot vrijdag loopt. Foto’s en een video van het weekendje Parijs zien jullie de komende week natuurlijk op mijn blog verschijnen 🙂 In de tussentijd kun je me volgen op Instagram.


Mijn week begon met heel veel schoolwerk.. Ik ging ‘s middags gezellig met mijn huisgenootje Samantha cupcakes eten bij Ten To Three Bakery. Even weg van alle schoolstress!

jenniefromtheblog_weeklydiary
Mijn nichtje Zoë moest in Rotterdam werken dus ze bleef bij mij logeren. Na een lange avond Roy Donders en Tinder was ze moeilijk uit bed te krijgen 😀 Zoë slaapt trouwens niet met haar hoofd op het kussen maar altijd met het kussen op haar hoofd, haha.

Photo 26-11-13 12 56 25
En toen ik na het ontbijt ging werken aan school sliep Zoë lekker verder op de bank. Die zal vast hard gewerkt hebben 😉

Photo 26-11-13 00 38 55
Ik was deze week sint in huis en stopte deze winter-overlevings-pakketten in de schoenen van mijn huisgenootjes. Deze week schreef ik een artikel over wat er allemaal in dat pakketje zat. Dat artikel vind je hier.


Nog even wachten… 12 december gaat de Hollister in Rotterdam open op de Lijnbaan.


Photo 26-11-13 00 52 55
Ik kom echt de raarste dingen tegen op Tinder. Eigenlijk zou ik er eens een artikel over moeten schrijven! Zal ik dat doen?


Outfitfoto’s maken met Kim 🙂

Photo 26-11-13 16 39 14
Ik moest voor school wat ophalen in een onbekend gebouw en ze vroegen of ik naar de 13e verdieping wilde komen. Hoe dan?? De lift kon maar tot de vijfde etage! Ik dacht echt even dat ik in de maling was genomen, maar dat was gelukkig niet zo. Vanaf de vijfde verdieping moest ik een trap nemen naar de zesde en vanaf daar kon ik weer verder met een andere lift. Best vreemd was dat..

Photo 26-11-13 16 41 42
Maar ik kwam tijdens mijn zoektocht wel dit mooie uitzicht tegen. Ik hou van Rotterdam!!

Photo 27-11-13 14 18 55
Deze week heb ik echt veel meer tijd dan normaal doorgebracht op school. Ik had lange lessen en na de lessen moest ik veel doorwerken, pff.

Photo 27-11-13 22 16 21
Moodboards maken voor een schoolopdracht.


Ik zat nog eens door mijn foto’s van de videoshoot heen te bladeren en toen kwam ik deze foto tegen. Zoveel mooie schoenen bij elkaar, ik wil ze allemaal wel!

Photo 28-11-13 21 46 47
Een tijdje geleden wilden we nog een kat in ons studentenhuis maar sinds deze week zijn Monica en ik van gedachten veranderd: we willen een Teddy konijn! Hoe schattig??

large
En nu zitten we allemaal schattige konijnenplaatjes naar elkaar te sturen, haha 🙂

Photo 29-11-13 09 10 38
Mijn zus Ingrid had de berenmuts gezien van het kerstpakket en ze wilde er ook super graag een..

Photo 29-11-13 12 41 30
Dus ging ik vrijdag maar weer ‘even snel’ naar de Primark. Ik kom er echt te vaak de laatste tijd 😀


Ik heb meteen nog wat andere dingen gehaald en ik kwam thuis met twee tassen. Niets wat hier in zit is voor mijzelf, allemaal cadeaus! We haalden ook een onesie om aan mama cadeau te geven dit weekend. Als we terug zijn geven we haar ook nog een fotoboek met alle foto’s van ons weekendje in Parijs.

Photo 29-11-13 19 59 29
Ingrid was helemaal blij met de muts. Ze ging de onesie voor mama inpakken maar dat ging niet zo simpel dus toen maakte ze er maar ‘een snoepje’ van. Dat is altijd de beste oplossing voor wanneer het inpakken niet lukt 😀

En daarna gingen we gauw slapen omdat we dus vroeg op moesten staan voor Parijs. Maandag zijn we weer terug!

44 thoughts on “Ik ben in Parijs! + week in pictures #9”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.