IK BEN TERUG UIT TURKIJE!

Donderdag kwam ik weer terug van mijn vakantie in Turkije! De afgelopen twee dagen heb ik alles uitgepakt en ik ben bij familie langs gegaan om even bij te kletsen. Vanaf vandaag ga ik weer lekker aan de slag met mijn blog en over twee weken begint school weer. Het gaat dus weer lekker druk worden allemaal 🙂 Maar voordat we aan de drukte beginnen wil ik eerst nog even een aantal van mijn vakantiefoto’s met jullie delen!

Ik ging op vakantie met Rosalie, Lotte en Kim. Dit jaar hebben wij elkaar leren kennen in Rotterdam en het leek ons leuk om met z’n allen op vakantie te gaan in de zomer! We hadden ons voorgenomen om niet voor een feestvakantie te gaan maar voor een chillvakantie, dus we zijn maar één avondje echt uit geweest. We stonden iedere dag op tijd op om naar het strand te gaan en om leuke dingen te doen en ‘s avonds zaten we in de meeste gevallen lekker op het balkon met zelfgemaakte cocktails en spelletjes die we van thuis hadden meegenomen. Meestal waren we op het strand te vinden maar we zijn ook een aantal keren het zwembad van het appartementencomplex ingedoken (mét onze hema-tompoes!).


De zee in Marmaris is echt ontzettend mooi. Het is een helderblauwe zee die tussen de bergen ligt. Overal op het strand staan ligbedjes waar je gewoon op mag gaan liggen en er zijn altijd mensen aanwezig die je voorzien van cocktails en lunch. We mochten ook onze ligbedden en stoelen in het water zetten zodat we lekker in het water konden chillen met onze cocktails, heerlijk! De lunch kon je gewoon op je ligbedje eten want je kreeg een plank waar alles op stond. Ik zat dus lekker met mijn voeten in het zeewater te genieten van een broodje kebab 🙂

We zijn gaan parasailen, op de bananenboot geweest, we hebben overdag op een boot gezeten en ook een keertje ‘s nachts op de partyboot. De boottocht overdag was echt super leuk. Het was een grote boot met boven op het dek een ruimte vol ligbedden. Onderweg stopten we op plekken waar je dan van de boot af kon springen om te zwemmen! Hierboven zie je een filmpje van onze boottocht 🙂


Ik ben altijd erg bleek dus mijn benen waren op een gegeven moment enorm verbrand. Gelukkig zat ons appartement dicht bij een supermarkt dus we hadden komkommers gehaald om er op te leggen ter verkoeling. Het was even afzien, maar nu zijn mijn benen lekker bruin! Palm Beach was mijn favoriete plek op het strand, daar zaten we iedere keer met onze stoeltjes in het water.


En helaas komt aan iedere vakantie een einde! We moesten om 6 uur ‘s ochtends al de bus in richting het vliegveld dus ik was donderdag behoorlijk brak bij thuiskomst. Ik heb meteen al mijn was in de wasmachine gegooid, boodschappen gedaan en daarna ben ik lekker op de bank neergeploft. Ik heb 10 super leuke dagen gehad en ik ben zelfs bruin geworden!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “IK BEN TERUG UIT TURKIJE!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.