Ik heb een boot!

Tijdens de verhuizing zaterdag wilde de vriendin van mijn vader deze boot naar de stort brengen. Ho, stop! Ik heb al vaker op rommelmarkten staan twijfelen om er eentje mee naar huis te nemen dus dit kwam goed uit. Ik mocht hem meenemen naar Rotterdam! Ik wilde hem eigenlijk in mijn grote vitrinekast zetten maar daar past hij niet in. Ik moet hem nog eventjes afstoffen en poetsen en dan ga ik er eens een mooi plekje voor zoeken. Verder heb ik ook nog een hele mooie grote lamp gekregen, maar die moet ik nog een keertje met de auto naar Rotterdam brengen. Die laat ik later dus nog een keertje zien! Ik vind het echt mooi, zo’n oude mini-boot bij mijn interieur. Wat vind jij er van?

37 thoughts on “Ik heb een boot!”

  1. Ik vind ‘m ook echt heel mooi! Ben ook echt zo’n type die het leuk vind om op rommelmarkten rond te struinen. Toen mijn oma ging verhuizen en veel spullen weg deed, heb ik dan ook flink in alle dozen zitten snuffelen voordat het naar de stort ging, haha.

  2. Mijn opa en oma sparen deze bootjes. Het doet me aan ze denken, daarom vind ik ze niet alleen mooi, maar word ik er ook happy van! Hij is echt leuk, weer eens wat anders dan Ikea en Hema accessoires, hihi. Liefs, Stella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.