Ik verkoop 70 procent van mijn kleding!

De afgelopen jaren heb ik heel veel kleding, tassen en schoenen verzameld. Zo veel dat ik niet meer weet wat ik er mee moet. Daarom heb ik besloten om zo ongeveer 70 procent van mijn kleding, tassen en schoenen te verkopen. Ik heb alle items die ik รฉcht wil houden geselecteerd en de rest gaat allemaal weg. Zo kan ik even helemaal opnieuw beginnen! Voortaan wil ik alleen nog items kopen die ik echt mooi vind en waarvan ik zeker weet dat ik ze veel ga dragen. Even niet meer super veel inslaan bij Primark dus (tenzij ik daar heel veel leuke dingen zie), maar goed nadenken over ieder item.

Gisteren heb ik de eerste items op Marktplaats gezet en het gaat echt als een speer! In een kwartier tijd had ik 200 e-mails in mijn mailbox. Ik wil je daarom vragen om op de advertenties mee te bieden en zo weinig mogelijk te mailen met bedragen. Zo kan ik het allemaal wat beter bijhouden ๐Ÿ™‚ Dit is de link naar mijn Marktplaats:

http://bit.ly/marktplaatsjennie

Door de drukte van gisteren is veel al verkocht of gereserveerd, maar ik heb nog vรฉรฉl meer items. Ik blijf de komende weken aanvullen dus houd het zeker in de gaten. Iedere keer als ik heb aangevuld deel ik het op Twitter, dus wil je op de hoogte gehouden worden, zorg dan dat je me volgt op @jfromtheblog!

Alle verkoop gaat via Marktplaats, dus op biedingen via mijn blogmail of biedingen in reacties hieronder reageer ik niet. Anders kan ik het niet overzichtelijk houden ๐Ÿ™‚44 thoughts on “Ik verkoop 70 procent van mijn kleding!”

 1. Ik zou graag een kijkje nemen maar ik word niet doorgelinkt naar je marktplaats. Ik krijg de melding ‘deze pagina kan niet gevonden worden’ en als ik hem dan vernieuw kom ik weer op je website uit?

  Liefs,
  Denise

 2. Wat een hoop kleding! Ik was helemaal enthousiast over dat shirtje met die maantjes, maar ik zag dat daar al het drie dubbele van de prijs op geboden is! Haha, helaaaas..

 3. ` Voortaan wil ik alleen nog items kopen die ik echt mooi vindt en waarvan ik zeker weet dat ik ze veel ga dragen`

  Ik denk dat ik dit ook maar eens moet doen! Wel goed van je!
  Liefs

 4. Wauw Jennie, goed bezig! ๐Ÿ˜€ Knap dat je dat kan, ik blijf het altijd moeilijk vinden items weg te doen die ik eigenlijk nog wel mooi vind maar weinig draag bijvoorbeeld.

 5. aaaah, zo spijtig dat je laarsjes van urban outfitters al weg zijn ๐Ÿ™
  heb je er een idee van hoeveel de verzendkosten bedragen voor een pakje dat naar Belgiรซ moet komen?

 6. Super leuke spullen die je verkoopt! Ik moet ook maar eens weer foto’s maken van kleding en ze op marktplaats zetten. Helaas ben ik daar altijd alleen een beetje te lui voor, haha!

 7. Leuk dat je het verkoopt Jennie! Ik heb in het geprobeerd wat te kopen, maar ik geef het op want het gaat zรณ hard en er worden echt prijzen geboden wat ik niet voor de kleding stukken zou over hebben. Maar wel fijn dat je nu van het verdiende geld leuke nieuwe kleding kan aanschaffen. Liefs!

 8. Wat een super goed idee om opnieuw te beginnen! Ik heb zelf ook mega veel dingen. Vooral de laatste maanden heb ik veel verzameld. Zelf heb ik hierdoor helemaal geen overzicht meer. Mijn doel voor dit jaar was om te gaan minimaliseren vandaar dat ik ook heel veel online heb gezet. Ik hoop dat jij snel van je spulletjes af bent ^^. Kan je weer wat moois kopen haha!

 9. Wat goed van je dat je alles wat je nooit gebruikt of aan hebt gaat verkopen. Ik heb vorige week ook mijn kledingkast grondig opgeruimd en kwam heel veel tegen waarvan ik niet eens wist dat ik het had. Ik heb alles in een kledingcontainer gedaan en dat gaat naar mensen in arme landen ๐Ÿ™‚ Ook een goed doel dus!

  Succes met de verkoop Jennie! ๐Ÿ™‚

  Liefs,
  Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.