INSTADIARY #4


Instadiary nummer 4 alweer! Kijk mee naar wat ik de afgelopen weken heb uitgevoerd…

1. Ik was de afgelopen twee dagen weer gezellig bij mijn moeder thuis en dus ook bij Sjefke! Ik heb een heerlijke wandeling met hem gemaakt in het zonnetje. 2. Een voordeel aan leven in een studentenhuis: zelf je avondeten kiezen! Ik at donderdag poffertjes met roomboter, poedersuiker en aardbeien als avondeten. Natuurlijk eet ik zulke dingen niet iedere avond hoor 😉 3. Ik was ZO ontzettend blij toen ik de Zara binnenliep en zag dat deze sandalen er eindelijk weer in mijn maat waren. Ze zijn naast héél erg leuk ook nog eens heel erg leuk voor je portemonnee. 4. Ja ja, ingeschreven voor de Color Run! Ik ben normaal gesproken niet zo van het hardlopen maar hiervoor wil ik zeker wel trainen. 5K lopen en ondertussen bestrooid worden met kleurenpoeder. Ik heb er nu al zin in! Doe jij ook mee? Laat het me weten, dan kunnen we misschien een voor- en na foto maken met een groepje renners! 5. Trainen voor de Color Run met Kim. We zijn de laatste tijd ook veel bezig met spinning trouwens. 6. Met mijn vriendin Ana Sofia ging ik voor het eerst dit jaar een schepijsje halen met mijn drie favoriete smaken: chocolade, sinaasappel en straciatella.


1. Vorige week kreeg ik dit leuke pakketje van Stylefruits.nl binnen, gewoon zomaar om te vieren dat het lente is, hoe lief! In het pakketje zat een nagellakje, oorbellen en een portemonneetje met ijsjes er op. In dat portemonneetje doe ik nu steeds kleingeld zodat ik deze zomer veel ijsjes kan kopen. Ik ben gek op ijs 🙂 2. Nadeel aan uit huis gaan: je huisdieren moeten missen. Ik ben zo gek op onze hond Sjef en ik ben iedere keer zo vrolijk als ik hem weer zie. Hier lag hij lekker in de zon op de tuinbank tussen mijn moeder en mijn stiefvader in. Wat is het toch een schatje.. 🙂 3. Ik moest de afgelopen weken een tijdschrift met het thema ‘balans’ maken voor school. Daarover krijgen jullie snel meer te zien op mijn blog. 4. Met bloggers Suze, Anouk en Nanne op weg naar Cream PR. 5. Bij Cream PR kregen we deze USB credicard, hoe gaaf? Je kan dat usb stukje draaien en het dan in de USB-aansluiting van je computer steken. En daarna gewoon in je portemonne doen, vet handig! 6. Fashionology kettingen maken bij Cream PR met Debbie, Sharon en Lizzy.


1.
Gezellig uit eten in mijn hometown valkenswaard (bij de Proeverij) met de hele familie. Mooi uitzichtje! 2. Healthy food voor het sporten. Pistoletje en Italiaanse bol met kruidenkaas, zalm en sla. 3. Geloof het of niet; ik ging naar mijn eerste dubstep feestje. Ik ga wel vaker naar technofeestjes in Rotterdam maar naar een dubstepfeestje was ik nog nooit geweest. We gingen naar Skream en ik vond het erg gaaf, maar het was wel wennen natuurlijk. 4. Met Roos en Wendy in het bed van Marc O’Polo bij Unlimited PR! 5. Ik was mijn analoge foto’s van de vakantie in Marmaris van vorig jaar aan het bekijken. Hier lag ik lekker aan het strand met mijn tropical smoothie. Wat wil ik graag terug… en zoals het er naar uit ziet ga ik ook terug deze zomer. 6. Outfitfoto’s maken! Met jas nog aan helaas..

Je kan mij op Instagram volgen via @Jenniefromtheblog

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

One thought on “INSTADIARY #4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.