INSTADIARY NUMMER 6

1. Mijn favoriete plekje om te bloggen / huiswerk te maken / tv te kijken. Misschien is het wel mijn favoriete plekje in het hele huis. Ik kroop na een lange dag lekker de bank op mijn een kop soep, stokbroodjes, zachte kussentjes en mijn Macbook, heer-lijk! 2. En dit was mijn toetje! Aardbeien en zoute popcorn. Als je studente bent ontdek je echt de meest vreemde (maar wel lekkere) combi’s. 3. Mijn hondje Sjef was 10 jaar geworden. Deze foto maakte ik
een aantal jaren geleden van hem. Dit is mijn favoriete foto van hem want hier is hij gewoon precies zoals hij is, zo’n schatje! 4. Ik wilde een serie (One Tree Hill, mijn lievelings) kijken in bad maar ik was zo bang dat mijn laptop in het water zou vallen. Ik vond de perfecte oplossing; een strijkplank! De strijkplank kon precies op dezelfde hoogte gezet worden als mijn bad. Ideaal. 5. Op naar de sportschool in mijn Reebok shirt en H&M sportlegging. 6. Mijn tweede blote-benen-outfit van dit jaar!
 
1. Ik ontving mijn nieuwe Michael Kors bril en hij is perfect! 2. #Instafood doet het altijd goed op Instagram maar deze ging echt lekker! Een simpel bakje fruit dat ik at.. haha! 3. Met mijn nieuwe Michael Kors bril chillen op het dakterras op school. Dat dakterras is echt een groot voordeel aan mijn schoolgebouw. 4. Ik vroeg of ik Kim’s spiegeltje even mocht lenen en toen haalde ze deze mini macbook-spiegel uit haar tas, hoe leuk! Ik heb er zelf ook meteen eentje besteld op Ebay. Ik betaalde er maar 80 cent voor. 5. De Malteser-cake in the making. Lotte en ik hadden geen idee van hoe het eindresultaat zou zijn maar het was erg lekker (wel machtig)! 6. Sushi-avond met Rosalie, Lotte en Kim. We kwamen via Groupon bij een of andere rare sushitent terecht. Volgende keer toch maar weer gewoon Shabu Shabu 🙂

 
1. Een memorabel moment: de eerste keer buiten eten. We hadden in ons studentenhuisje twee grote schalen lasagne gemaakt. Die gingen er zo doorheen! 2. Mijn favoriete lipstick met 25% korting. Ik vind het altijd zo zonde om zo’n mooie lipstick te gaan gebruiken. Ik verpest de vorm altijd helemaal.. 3. Voor een schoolopdracht naar de IKEA. We moesten wat dingen onderzoeken en een dingetje daarbij kopen maar uiteindelijk kwamen we bij de kassa met twee karren vol; eentje met meubelstukken en eentje met decoratiespulletjes. 4. De perfecte voorbereiding wanneer je drie uur aan je verslagen moet gaan zitten; een croissantje, aardbeientaart en chocomel. 5. Mijn vriendinnen Eline en Mei Siu hadden gala en ik ging voor hen hartjesballonnen halen. Ze waren zo leuk! 6. Rondje met het hondje. Met mijn nieuwe sandalen van Bristol.

 
1. De accessoires die meegingen naar Fashionclash Maastricht; Fab portemonnee, chanel nagellakje, wat kettingen, mijn YSL lipstick en mijn Michael Kors zonnebril. 2. Het einde van de eerste modeshow. Ik vind het fotograferen van de shows altijd ontzettend leuk om te doen. 3. Ontbijtje in het Townhouse Design Hotel. Zo’n ontbijtje zou ik wel iedere dag willen 🙂 4. Enorm blij met mijn nieuwe ketting van Jazzybellesshop. En de nieuwe app die ik vond om foto’s mee te bewerken; Picsart. 5. Na een lange dag school fietste ik mijn straat in Rotterdam in. Wat is het toch een mooie stad! 6. Mijn nieuwe sandaaltjes van Bristol + YSL lipstick. Ik vond dit wel een mooie combi voor op Instragram.

 
1. Lekkere cupcakejes van Ten To Three Bakery, mijn lievelings! 2. Afgelopen weekend gingen we bij Manon thuis spelletjes doen. We wilden Levensweg doen maar na ongeveer drie minuten gingen we al over op drankspelletjes, haha! 3. Eindelijk blote benen. En een nieuwe Instagram-filter: mayfair. Of bestond die al? 4. Dit weekend ontving ik het Blogazine in de brievenbus en dus kon ik als een van de eersten de inhoud bekijken. Het Blogazine ligt nu in de winkel. Ik schreef er gisteren een blogpost over, die vind je hier. 5. Gisteren was ik met een aantal bloggers bij Sanoma Media. Op deze foto zie je mij met de andere bloggers die ook in het Blogazine staan. 6. Gisteren viel het zonnetje mooi ons huis binnen. Ik kan niet wachten tot ik zomervakantie heb!

 Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.