Jarig, bedankt voor jullie cadeau!

En toen was ik ineens alweer 20! Voortaan zit ik voor altijd vast in de ‘tig’ -tenzij ik de honderd haal natuurlijk- en ik mag mezelf vanaf nu officieel niet meer een tiener noemen. Al voel ik me nog wel zo hoor! Stiekem vind ik het helemaal niet leuk om 20 te worden. Het voelt meteen allemaal een beetje serieus πŸ˜€ Voor ik het weet heb ik een man en kinderen, aah! Maar zo ver is het (gelukkig) nog niet. Vandaag komen mijn moeder en mijn zus naar Rotterdam en ik denk dat we dan de stad in gaan. Vanavond ga ik samen met vriendinnetjes uit Rotterdam iets leuks doen, waarschijnlijk bij mij thuis een film kijken of naar de bioscoop. Ik denk dat het uiteindelijk de bioscoop gaat worden want de film ‘Bro’s before ho’s’ lijkt me heel erg leuk!

Een van de leukste cadeautjes die ik heb gekregen komt van jullie: ik heb laatst de 2.000 followers (inmiddels zijn het er alweer een aantal meer door de winactie) bereikt op Bloglovin, heel erg bedankt! Het betekent echt enorm veel voor me πŸ™‚

Ik heb trouwens nog twee fijne kortingscodes in mijn mail ontvangen die ik met jullie wil delen:
– 20% korting op je hele bestelling bij Asos met de code ‘WKEND20’. Klik hier om naar de webshop te gaan. Vandaag (7 dec) en morgen (8 dec) geldig.
– 30% korting op héél veel little black dresses bij Nelly. Super handig voor de feestdagen! Klik hier om naar de pagina met zwarte jurkjes te gaan. Vandaag (7 dec) en morgen (8 dec tot 11:00u) geldig.

En nu ga ik lekker een stukje eten van de chocoladecake die je hierboven ziet, want ik moest natuurlijk wachten tot het allemaal goed op de foto stond πŸ˜€

60 thoughts on “Jarig, bedankt voor jullie cadeau!”

  1. Happy b-day! Jij gaat sowieso honderd worden, want alle toekomstige generaties willen natuurlijk ook dagelijks een fijn artikel van je kunnen lezen πŸ™‚ Een hele mooie verjaardag toegewenst en ik gun je dat al je dromen uit zullen komen dit nieuwe levensjaar. Veel liefs!

  2. Gefeliciteerd met je verjaardag! 20 voelt inderdaad heel serieus en officieel, ik ben nu 21 en voel me gewoon oud haha.
    Heel veel plezier nog en hoop dat je hebt genoten van je cake, hij ziet er heerlijk uit. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.