Jen, waar ben je? +outfit

Don’t worry! Heel lief dat veel van jullie bezorgd zijn. Ik kreeg al wat mailtjes binnen of alles wel helemaal goed met me gaat, aangezien ik twee dagen niets meer heb geplaatst. Het gaat helemaal prima met mij! Ik ben gewoon een beetje met teveel tegelijk bezig en had het afgelopen weekend geen tijd om foto’s te maken voor deze week. En ik was op jacht naar degene die mijn website al een paar dagen probeert te hacken. Ik kreeg een hele hoop meldingen dat iemand steeds probeerde in te loggen op mijn site en vanochtend is het hem/haar dus gelukt. Ik was er volgens mij redelijk op tijd bij. Diegene heeft van wat ik tot nu toe heb ontdekt alleen een hele hoop comments gewist, waar ik ontzettend van baal. Gelukkig laten jullie altijd bergen comments achter dus die gewiste comments zullen vast snel weer aangevuld zijn <3

Herinneren jullie je het kerstpakket van vorig jaar nog? Die mega grote ter waarde van €270? Vast wel, aangezien er toen 886 meiden meededen. Dit jaar ga ik dit weer doen en aanstaande zaterdag komt het eerste kerstpakket online. Jep, er zijn er dit jaar meer dan één. Ik heb namelijk voor meer dan €600 aan cadeautjes voor jullie verzameld!

jennie2
Vandaag werk ik thuis en aangezien ik even niemand in de buurt heb voor foto’s heb ik maar even snel spiegelfoto’s gemaakt. Ik draag een blouse van Brandy Melville, een simpele top van H&M, jeans van de ZARA, horloge van Ernest en mijn Isabel Marant bobby’s eronder. Dit weekend ga ik weer voor het eerst sinds tijden een keer uitgebreid shoppen. Shoplog on its way 🙂

58 thoughts on “Jen, waar ben je? +outfit”

  1. Jeetje wat naar dat iemand op je site heeft ingebroken. Ik krijg iedere dag wel meldingen dat iemand op mijn site probeert in te breken maar het is tot nu toe nog nooit gelukt *klopt af!!*.
    De outfit staat je mooi zeg.

  2. Wat ontzettend vervelend dat iemand je website heeft gehackt! Het geeft helemaal niks dat je af en toe niks post. Iedereen heeft het ontzettend druk en het licht werkt ook niet mee. Super leuk dat je een kerstpakket weg geeft, ik ben heel benieuwd ^^

  3. Wat ontzettend vervelend dat iemand je site heeft gehackt en comments heeft gewist. Wat bereik je daar nou mee? Ben benieuwd naar het kerstpakket, het klinkt in ieder geval al goed 🙂

  4. Wat klote dat je bent gehacked, gelukkig zijn het alleen de comments die zijn gewist en is er niks anders geks gebeurd! Leuk dat je zo veel cadeautjes heb verzameld, ik ben benieuwd! x

  5. Aaaah wat lief van al je volgers dat ze je mailtjes sturen wanneer je ziek bent, dat zegt wel wat he?! (: Ah nee toch, een hacker?! Wat vervelend! Meestal plaats ik geen comment, hoewel ik elke dag je blog bezoek, maar ik zal ervoor zorgen dat je weer op je oude commentaantal (wat een woord) zit haha! Wat draag je een leuke blouse trouwens.
    xxxx

  6. Wat vervelend dat je gehackt was! Maar gelukkig was je nog op tijd en heeft diegene niet je blog verwijderd, ofzo. Dat zou echt een ramp zijn… 🙁 je blouse is super leuk trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.