☆ Jennie from the Blog 6 jaar! ☆

jenniefromtheblog-blogaversary-1

Happy blogaversary to me! Vandaag is het precies 6 jaar geleden dat ik mijn blog startte. De voorgaande jaren heb ik een soort traditie ontwikkeld waarbij ik iedere keer het aantal jaren in donuts in huis haalde. Wat ben ik blij dat ik – nu ik bij de 6 donuts ben – een kantoor heb met meiden met wie ik ze gisteren kon delen. Anders lag ik nu waarschijnlijk nog steeds misselijk op de bank. Als ik terug kijk ben ik heel dankbaar en stiekem ook een beetje trots dat ik zoveel mogelijkheden heb gehad doordat ik op die ene dag, 12 november 2010, mijn blog startte. Iedere ochtend is het weer leuk om te zien wat voor nieuwe verrassingen en kansen er in mijn mailbox zitten. Onwerkelijk voelt het, als ik kijk naar alles wat mijn blog me gebracht heeft en als ik denk aan alle leuke dingen die op de planning staan voor de komende tijd. 12 november 2010 was voor mij het begin van heel veel moois.

jenniefromtheblog-blogaversary-2

Natuurlijk wil ik jullie super bedanken voor het lezen van mijn blog en alle reacties die jullie achterlaten. Ook een paar maanden terug toen het wat minder goed met mij ging, bleven jullie komen en vertelden jullie me dat het oké was om even rustig aan te doen met het posten van blogs. Daar ben ik heel dankbaar voor. Misschien hebben jullie het al gemerkt: ik ben weer on fire! Ik ben weer vrijwel dagelijks aan het posten en het maakt me vrolijk om jullie enthousiaste reacties te zien. Binnenkort komen mijn kerstpakketten winacties weer online om jullie extra te bedanken. Ik merk trouwens steeds meer aan de reacties en mailtjes hoe lang sommigen van jullie me al volgen. Soms kom ik via werk ook meiden tegen die dan vertellen dat ze me al volgen sinds mijn “Girlscene-periode”. Super leuk vind ik dat. Net als het feit dat er iedere dag nog nieuwe lezers bij komen. Jullie zijn te gek <3

6 jaar voorbij en I’m still, I’m still Jennie from the blog. Op naar de 7, mijn geluksgetal!

43 thoughts on “☆ Jennie from the Blog 6 jaar! ☆”

  1. Ik zag het vanochtend voorbij komen op Instagram maar ben helemaal vergeten te reageren! Gefeliciteerd! 😀 Dat er nog maar heel veel jaren mogen volgen met prachtige kansen en toffe blogposts! Ik volg je inmiddels alweer een hele tijd – nadat ik iedere keer zomaar naar je blog ging om de weekoverzichten te bekijken omdat ik die altijd zo leuk vind en toen ook ontdekte hoe leuk de rest van je artikelen zijn. You go girl!

  2. Wauw, wat gaat de tijd hard! Ik lees met veel plezier jouw artikelen. Ga zo door, je bent echt een GIRLBOSS! Op naar nog meer jaren, Jennie!

  3. Ik kwam je blog tegen in de tijd toen ik verhuisde naar een andere stad en dat is inmiddels ook alweer bijna 4 jaar geleden! En nog steeds vind ik het superleuk om je posts te lezen! Congrats on the 6 year anniversary! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.