Jennie from the Blog 9 jaar!

Hiep hiep hoera, mijn blog bestaat vandaag 9 jaar! Vanuit mijn slaapkamer bij mijn moeder thuis in Dommelen schreef ik op 12 november 2010 mijn allereerste blogpost. In het Engels nog, schreef ik een blogpost bestaande uit één foto (die het helaas niet meer doet nu) en twee zinnen: “Hi! I’m Jennie and today I’m starting my blog. Hope you’ll like it!”. In de jaren daarna konden jullie met alles meelezen: hoe ik mijn vwo-diploma haalde, afstudeerde aan de opleiding Communicatie, hoe ik verhuisde naar “de grote stad”, Cody adopteerde en nog veel meer. Het ene jaar hield ik het met wat meer passie en doorzettingsvermogen bij dan het andere, maar ik ben er nog! En daar ben ik heel blij om. Dit jaar heb ik ook juist weer mijn passie voor het bloggen teruggevonden. Ik gok dus dat ik nog heel wat jaren ga blijven 🙂  Ik heb de dingen die dankzij mijn blog gebeurd zijn die me het meest zijn bijgebleven, en dus het eerst in me opkwamen, opgeschreven. Ik ben benieuwd of je dingen hiervan nog herkent!

In januari 2013 mocht ik samen met een blogvriendinnetje van toen naar New York! Dat was mijn eerste keer naar de USA. 

In november 2014 mocht ik weer naar de USA. Naar Los Angeles dit keer. En niet zomaar voor iets kleins… ik mocht met Adidas mee om te helpen bij het stylen van fotoshoots en om behind the scenes beeldmateriaal te maken. Dat was echt een droom die uitkwam. Vanaf het vliegveld werd ik opgehaald in een superdeluxe auto. De chauffeur vertelde me dat Rihanna en Justin Bieber regelmatig op mijn stoel hadden gezeten. Ik zat helemaal te glunderen terwijl we richting de stad reden. Ik verbleef midden in Downtown LA in het Ace hotel en kon bijna niet geloven dat het allemaal echt was. Die dagen voelden voor mij alsof ik echt het leven van iemand in Los Angeles leidde. Ik werd gedurende twee dagen met luxe auto’s naar de verschillende shootlocaties gebracht en werkte daar met een ontzettend leuk en creatief team mee aan de fotoshoots. Heel interessant om dat allemaal eens mee te maken. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik na twee dagen weer terug zou vliegen, maar ik had met de organisatie kunnen regelen dat ik nog twee dagen extra op eigen houtje zou kunnen blijven. Die twee dagen heb ik vooral geshopt.

In mei 2015 belandde ik op een feest waarvan ik nog steeds denk dat ik de uitnodiging per ongeluk in mijn mailbox heb gekregen. De Gumball 3000 kwam dat jaar langs Amsterdam en er werd een feest gegeven in het Conservatorium hotel. Stond ik daar ineens te feesten tussen Tony Hawk, Eminem, Martin Garrix, David Hasselhoff, Afrojack en een hele hoop andere celebrities. De Gumball 3000 draait helemaal om dure auto’s en wat echt enorm grappig was, was dat een rijke opschepperige man dacht dat degene die ik had meegenomen Shmee was. Dat is een bekende YouTuber met allerlei supercars. We hebben toen meegespeeld alsof hij het echt was. 

In maart 2016 mocht ik als verrassing van Aussie een vlucht in een helikopter maken!

Mijn blog heeft me vaak naar de USA gebracht, want in april 2016 ging ik weer naar New York. Dit keer mocht ik een week naar de EF campus, wat echt een geweldige ervaring was. Ik was toen bezig met het afronden van mijn studie en vond het heel tof om nog wat van de echte Amerikaanse high school experience mee te krijgen. 

In april 2017 mocht ik vóór openingstijd Disneyland Parijs in om te hardlopen door het lege park. Zo bijzonder! 

In november 2017 mocht ik als VIP naar de MTV EMA’s. Daar ontmoette ik Kenza, die altijd mijn grote inspiratie is geweest en door wie ik zelf ook ben gaan bloggen 9 jaar terug.

Ongelofelijk toch! Stel ik had mijn blog vandaag 9 jaar geleden niet aangemaakt, dan was dit en nog een hele hoop meer allemaal niet gebeurd. Ik ben enorm dankbaar ♡ Volgend jaar tikken we de 10 jaar aan. Dan moet er wel een klein feestje komen, toch? 🙂

Foto’s door &Kirsten

41 thoughts on “Jennie from the Blog 9 jaar!”

  1. Leuk! Haha volgens mij heb ik alles gevolgd, misschien alleen het eerste punt niet. Ik volg je al best lang blijkbaar, leuk! Blijf vooral doorgaan!

 1. Proficiat Jennie! Altijd genoten van je avonturen en ook van het samen ‘volwassen worden’. Op naar nog vele jaartjes!!

  En ja dat 10 jaar bestaans feestje in de vorm van een Meet-Up misschien? 😀

 2. Zo leuk om te lezen! Vind het heel fijn dat je je passie weer terug hebt gevonden in het bloggen. Je ziet dat je echt lekker in je vel zit op de foto’s, je straalt echt! 🙂

 3. Gefeliciteerd! Ik heb zoveel van deze dingen ‘live’ meegemaakt en nog steeds volg ik je blog met heel veel plezier :). Ik zal nooit vergeten dat ik toen als 1 van de eersten een hoepel mocht bestellen, haha. Zo leuk al deze herinneringen. Nu op naar volgend jaar en de 10 jaar daarna, en daarna, en…… <3

 4. Zo leuk Jennie! Ik vind het ook erg bijzonder dat ik alles nog gewoon weet. Van dat je met Nanne naar NY ging tot EF. Blijf vooral zo doorgang, je maakt deel uit van mijn jeugd en tienerjaren. Ook voel je als een soort vriendin omdat wij beide bijna even oud zijn en naar mijn mening wel ongeveer dezelfde normen en waarden hebben. Bedankt voor al deze mooie jaren!

 5. Jeeejj, gefeliciteerd!! Ik probeerde mij te herinneren wanneer ik je ongeveer ben gaan volgen, maar het is zolang geleden dat ik het niet meer weet! Ik kan mij in ieder geval outfitfoto’s voor garagedeuren herinneren en een classy gestylede Jennie die foto’s maakten met een Canon (ik was heartbroken toen je overstapte naar Nikon, want ik fotografeerde zelf met Canon haha). Ik heb het altijd enorm gewaardeerd hoe makkelijk bereikbaar je bent. Dat klinkt gek, maar ik heb je weleens gemaild met vragen of om je een hart onder de riem te steken of je een instamessage gestuurd en ik heb altijd antwoord terug gehad. Dat vind ik echt bijzonder en dedication! Je voelt echt een beetje aan als een vriendin en ik lees nog steeds met veel plezier je blog! Een feestje volgend jaar lijkt mij zeker op zijn plaats!

  1. Hahaha voor mij was het ook wel een dingetje om over te stappen naar Nikon. Al moet ik zeggen dat ik nog steeds blij ben met mijn keuze 🙂 En dat vind ik heel fijn om te horen. Het contact met jullie vind ik een van de leukste dingen van mijn werk. Zo gezellig altijd, en fijn om te merken dat mensen niet alleen bij mij aankloppen voor hulp, maar dat ik ook bij jullie kan aankloppen. Liefs ♡

 6. Ik volg je blog, op en af, sinds ongeveer 2016. Inmiddels zitten we behoorlijk in dezelfde levensfase en ben ik ook naar Rotterdam verhuisd. Heel leuk om op deze manier je blog te blijven volgen, zeker nu ik ook zoveel plekken herken uit mijn eigen dagelijkse leven. Ik wens je nog heel veel jaren blog plezier 🙂

 7. Jeetje Jennie wat een mijlpaal! Ik volg je al sinds het begin en laat soms een reactie achter (vroeger vaker dan tegenwoordig). Gefeliciteerd en ik sluit me aan bij een andere comment, volgend jaar een meet up om het 10-jarige bestaan te vieren? Ik heb echt het idee dat ik jou ken en je bent een inspiratie voor me, niet alleen omdat je als persoon enorm gegroeid bent, maar ook je heerlijke kledingstijl :).

  Liefs, Mariette

 8. 9 jaar, wow! Ik herinner me nog dat ik las dat je naar LA ging met Adidas. Kan bijna niet geloven dat dat al vijf jaar geleden was😱 Hopelijk blijf je nog lang bloggen!! Je blog staat op safari bij mijn ‘veelbezochte websites’, wat wel laat zien hoe leuk ik hem vind 🙂 Volgend jaar bij je 10 jaar bloggen een picknick met lezers?!

 9. Gaaf Jennie, wat een avonturen heeft het je gebracht! Echt iets om super trots op te zijn en dankbaar op terug te kijken. Keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.