JENNIE FROM THE BLOG VANAF NU NEDERLANDS


Tweehonderddrieëndertig stemmen waarvan 86 procent op ‘ja’, dan kan het toch niet anders dan dat ik vanaf nu in het Nederlands ga bloggen? Het zal wel wennen worden hoor, zo na twee jaar in het Engels geblogd te hebben. Voorlopig blog ik dus in het Nederlands met een Engelse samenvatting er onder. Misschien dat die samenvatting na een tijdje ook wel weggaat of misschien bevalt het me helemaal niet en blog ik over een paar maanden weer in het Engels; we zullen zien! Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in en ik ben erg benieuwd naar hoe het gaat verlopen. Houden jullie mij op de hoogte met feedback? 🙂

Oh en volg je me al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

The poll-results from my last post were very clearly; 86 per cent wanted me to blog in Dutch. So from now on I will be blogging in both Dutch and English. I’ll provide my foreign readers with a short English summary and if you want to read the entire story you can use the automatic translator, which you can find in the sidebar ->

One thought on “JENNIE FROM THE BLOG VANAF NU NEDERLANDS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.