Kerstlampjes in mijn huisje!

Toen ik rond aan het kijken was op Tumblr kwam ik dit leuke idee tegen: kerstlampjes in je kamer! Perfect voor op de boog in mijn kamer 🙂 Ik ging gisteren meteen naar de Action om lampjes te kopen. Ze waren er helaas niet meer in het wit maar ik vind het groen nog niet eens zo heel lelijk. Ik heb de lampjes gewoon vastgemaakt met plakband, dat blijft prima zitten. Ik vind mijn kamer nu zo gezellig! Over ongeveer 40 dagen is het alweer kerst. Dat klinkt veel maar het vliegt echt zo voorbij. Heb jij er al zin in? Zoals je misschien wel kunt merken heb ik er enorm veel zin in!

Ik heb de lampjes voor €3,99 bij de Action gekocht.


Vooral ‘s avonds vind ik het zo leuk en gezellig!


Als je niet zo’n balk hebt als ik dan kun je de lampjes ook aan je bed hangen, of om een kast heen 🙂


Mijn werkplek / eettafel / bureau


Mijn fluffy deken van de Primark is zo fijn!


En natuurlijk mag mijn nieuwe Action kaarsenset niet ontbreken!

Heb jij al veel leuke herfst/winterversiering in je kamer? 

79 thoughts on “Kerstlampjes in mijn huisje!”

  1. Het staat echt super gezellig en leuk zeg!! Ik zie trouwens niet eens dat het groene lampjes zijn. Hihi. Ik heb al bijna een jaar lang gekleurde kerstlichtjes om mijn bed heenzitten, zo leuk!

  2. Ziet er super gezellig uit! Ik had ook kerstlampjes in mijn hele kamer, alleen toen is er één stuk gegaan, en daarna deden ze het allemaal niet meer. Nu heb ik van die gekleurde bolletjes rond mijn bed van de IKEA. 🙂

  3. Wat een onwijs gave kamer heb je! Ik hou van dat soort bedden! Enne, action blijft favoriet, zo goedkoop! Ik vier niet echt heel erg kerst, maar ik heb wel zin in het sfeertje om deze tijd, en de mooie kerstboom… Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.