Kerstpakket winactie 1!

Zitten jullie er klaar voor? Vandaag begint de winactie voor het eerste kerstpakket! Ik ben de afgelopen weken druk bezig geweest om cadeautjes voor het kerstpakket van dit jaar te verzamelen en ik was dus zo enthousiast bezig dat ik uiteindelijk €600 aan cadeaus verzameld heb. Dat is echt ontzettend veel dus dit jaar maken we er lekker drie pakketten van. Kijk gauw mee naar wat er allemaal in het eerste pakket zit dat je kunt winnen!

kerstpakket1c
Cloud 9 stijltang t.w.v. €179,50
Ik hoef jullie denk ik niet meer te vertellen hoe gek ik ben op de producten van Cloud 9. Ik ben stiekem ook best een beetje jaloers op degene die deze stijltang straks mag gaan gebruiken! De Cloud Nine stijltant heeft gladde keramische platen met een geheim ingrediënt wat ervoor zorgt dat je haren extra gaan glanzen. Verder heeft de stijltang een draaisnoer waardoor het snoer met elke beweging meedraait (handig!) en wanneer hij 30 minuten niet gebruikt wordt koelt hij automatisch af (nog handiger!). Er zit ook een hittebestendige hoes bij zodat je hem beschermd kunt meenemen, ook als hij eventueel nog moet afkoelen. Alle informatie over de Cloud Nine ‘The Standard Iron’ vind je hier.

kerstpakket1b
Guess Dare 50ml t.w.v. €40
Nog een fijn kerstcadeau: Guess Dare parfum. In het kerstpakket zit een flesje met 50ml Guess Dare. Ik vind het een lekker subtiel luchtje. Lekker fris en niet te erg aanwezig. Een fijn parfum om tijdens een kerstfeestje te dragen of aan tafel bij het kerstdiner!
kerstpakket1d
Chocoladefondueset t.w.v. €6,99
Wat is een Jennie from the Blog kerstpakket zonder chocoladefondue? Deze moest er natuurlijk weer in en ik zal alvast verklappen dat hij in alle drie de pakketten zit. Perfect voor een gezellige (kerst)avond met vriendinnen, maar ook je redder in nood bij liefdesverdriet.

kerstpakket1e
Kikkerland lippenbalsem t.w.v. €10,95 (set van 3)
Ik heb voor de kerstpakketten drie hele schattige lippenbalsems gekregen van Kikkerland. In elk pakket zit een ander diertje. In dit pakket vind je het beertje. Je kunt hem aan de onderkant open maken en daar vind je dan de lippenbalsem 🙂

kerstpakket1f

Winnen?
Wil jij kans maken op dit pakket? Dan hoef je alleen maar even een reactie achter te laten onder deze post. Vergeet je niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje? Voor een extra kans kun je mijn Facebook-pagina liken. Vermeld het even in je reactie als je dit gedaan hebt!

Ik wens je alvast veel succes en vergeet niet de komende dagen terug te komen voor de andere twee pakketten! De winnaars van de drie pakketten worden op zondag 21 december bekendgemaakt zodat de pakketten nog voor kerst bij de winnaars binnen zijn. Deelname is open voor iedereen die in Nederland, België en Duitsland woont!

Hier vind je de winactie van kerstpakket 2
Hier vind je de winactie van kerstpakket 3

1.223 thoughts on “Kerstpakket winactie 1!”

 1. Oh, ik doe graag mee aan deze actie! Je facebookpagina heb ik geliked. Vooral de stijlstang zou mij van pas komen aangezien mijn haar enorm pluizig kan zijn en ik niet echt een fantastische stijltang heb.

 2. Hey Jennie,

  Super leuke blog! Ik lees al een tijdje mee maar heb nog nooit een reactie durven nalaten!
  Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou doen aan de winactie omdat er altijd andere meisjes zijn die het wellicht beter kunnen gebruiken dan me, maar dan ben ik achteraf stiekem altijd een beetje jaloers op de winnares… En stiekem surf ik regelmatig naar de website van Cloud Nine, maar jammer genoeg rijkt mijn portemonnee zover niet… Dus vandaar dat ik eventjes aan mezelf denk en me inschrijf voor de winactie! #guiltypleasure…
  Oh en ik heb je Facebook al een tijdje terug geliked! 🙂

  Groetjes! 🙂

 3. Wauw!! Van alle pakketten zou ik deze het allerliefst winnen. Ik ben al even op zoek naar een nieuwe stijltang aangezien de mijne dringend aan vervanging toe is. Dit zou dan ook ideaal zijn voor bij de feestdagen! Nu duimen maar, hopelijk win ik eens 🙂 oh en je Facebook pagina like ik natuurlijk, zo’n leuke blog!
  Veel groetjes en fijne feestdagen!
  Julie

 4. Wat een onwijs leuk pakket Jennie! Die mooie stijltang zou mij heel goed van pas komen met mijn haar en een lekkere chocoladefondue is natuurlijk nooit verkeerd!
  Ik heb je facebook ook geliked!

 5. Ook met deze doe ik zeker mee! Super leuke winactie’s Jennie! ik vind het fonduesetje vooral heel leuk voor nu met kerst, die wilde ik anders zelf nog kopen 🙂

 6. Hey Jennie!
  Leuke acties, ik zou graag mee willen doen met alle pakketjes. Ik heb enorme krullen en daar helpt pakketje 1 zeker bij en 2 vind ik gewoon heel erg leuk! Ik vind pakketje 3 echt grweldig die schcoenen en tas

 7. Ik heb je wedstrijd gezien op Instagram en wou meteen meedoen, vandaar deze reactie dus 😀 Heb ook even je facebookpagina geliked, nu maar duimen want dit zou ik héél graag willen winnen! x

 8. Hey Jennie

  Ik zag op de laptop van mijn vriendin dat zij jouw blog bijna iedere dag bezoekt. Hierbij wil ik mijn kans ook even wagen om dit pakket of een ander te winnen voor haar.

  Groetjes

  Lorenz

 9. Ik doe sowieso mee! Wat een geweldig leuk pakket!
  Zou mijn moeder ook wel leuk vinden, want dan hoef ik haar stijltang niet altijd te lenen 😉
  En natuurlijk like ik jouw facebook pagina!

 10. Ik zou heel graag deelnemen aan je wedstrijd. Er vallen fantastische prijzen te winnen!

  Ik volg je al een hele tijd op Facebook en Instagram.

  Prettige feesten en vele groetjes!
  Lieza xx

 11. Jaa sorry voor dit pakket moet ik ook nog echt even snel meedoen. Wauw die stijltang, wat een droomproduct <3. Ik hou ervan als mijn haar mooi stijl is, dan zit het op z'n best :). En het parfum lijkt me heerlijk voor m'n bday met kerst 🙂

 12. Hey Jennie,
  ik volg je blog nog maar enkele weken maar ik vind het echt super!
  Ik spendeer er nu al veel te veel tijd aan (ik heb nog veeeeel artikels in te halen 😀 ) en mijn vriendinnen volgen je nu ook al allemaal!
  Deze winactie is echt GE-WEL-DIG!
  Ideale cadeautjes om mij een beetje op te vrolijken tijdens de examens (vooral de stijltang!) en ik zou dan ook super graag winnen!
  Ik heb ook je facebook geliked (dan blijf ik zeker van alles op de hoogte 🙂 )
  XXX Gitte

 13. Wat een superleuke winactie!! Ik zou heel graag pakket 1 winnen! Prachtige spulletjes! Als ik een facebookaccount had, dan had ik je absoluut geliked… Ik wens jou (Jennie) en alle lezeressen een fijne kerst <3

 14. Echt een super gaaf pakket!! Zag het al voorbij komen op Facebook, leuk! Ik zou het pakket als verrassing onder de kerstboom zetten voor mijn zusje en moeder; zij hebben afgelopen jaar een heel zwaar jaar gehad en ik zou graag iets positiefs voor ze willen doen om het jaar leuk af te sluiten. Een dergelijk kerstpakket zal een erg leuk pakket zijn 🙂
  Xxx Michelle

 15. Oh oh, wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! En drie super leuke pakketten. Je gaat drie mensen super blij maken. Ik bem eigenlijk toch wel heel erg benieuwd naar de stijltang, ik heb er veel goede reviews over gelezen en vind het altijd leuk om dat soort nieuwe dingen te proberen! Ik heb je ook geliked op Facebook :). Succes met een winnaar uitzoeken!!

  xxxxx

 16. Ik lees deze artikelen, denk: ooooh leuk! En vergeet vervolgens te reageren.. Thanks voor je reminder :), ik doe graag mee! Heb bovendien ook je FB geliked

 17. Ik doe heel graag mee! Ik vind pakket 1 en 2 allebei super gaaf. Ik ben gek op Mark Inbane en de sjaal vind ik super leuk. Ook ben ik al een tijdje aan het sparen voor een goede stijltang! Het zou een super eind van 2014 zijn als ik zo’n leuk pakket zou winnen. Ik volg je nu al een tijdje via Facebook en lees met veel plezier je updates, dat blijf ik ook in 2015 zeker doen. Fijne feestdagen alvast en hopelijk krijg je zelf ook nog leuke cadeautjes met kerst! Liefs

 18. Hoi Jennie!
  Hoi Jennie,
  Wat is dit een supervette winactie! Ik ga voor pakket 1! Waarom? Ik heb heel erg lang en dik haar , als ik dit helemaal stijl wil sta ik 2 uren voor de spiegel door mijn action stijltang. Dit kan veel mooier en sneller met jou stijltang! En het geurtje is hemels. Ik heb het geurtje al een tijdje op het oog maar ik wachtte steeds tot er een korting kwam. Maar hier zit hij gewoon in het pakket! En hoe cute is die chocoladefondue? Typisch iets voor mij! En die beren lipbalsem is ook zo cute! Als ik pakket 1 win heb je mijn hele kerst opgefleurd! Op facebook heb ik je geliked en gedeeld. Want kort samengevat dit is een top winactie!

  Groetjes,
  Nynke.

 19. Hoi Jennie,
  Wat is dit een supervette winactie! Ik ga voor pakket 1! Waarom? Ik heb heel erg lang en dik haar , als ik dit helemaal stijl wil sta ik 2 uren voor de spiegel door mijn action stijltang. Dit kan veel mooier en sneller met jou stijltang! En het geurtje is hemels. Ik heb het geurtje al een tijdje op het oog maar ik wachtte steeds tot er een korting kwam. Maar hier zit hij gewoon in het pakket! En hoe cute is die chocoladefondue? Typisch iets voor mij! En die beren lipbalsem is ook zo cute! Als ik pakket 1 win heb je mijn hele kerst opgefleurd! Op facebook heb ik je geliked en gedeeld. Want kort samengevat dit is een top winactie!

  Groetjes,
  Nynke.

 20. DE STIJLTANG! <3<3<3 Daar zit ik echt al zo lang achterna, maar telkens vind ik hem te duur… (hij is ook zo duur :s) Ik zou het heeeel leuk vinden om deze te ontvangen 😀

 21. Jezus, zoveel reacties heb ik bijna nog nooit gezien… daar alvast proficiat voor 😉
  Maar ik begrijp het wel, het is een fantastisch pakket ook! Ik doe daarom heel graag mee, ik zou ook uit mijn dak gaan moest ik dit winnen.

  Ik volg je via Facebook & Bloglovin.

  Fijne feesten toegewenst!

  Liefs Nadia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.