Kleine veranderingen aan mijn interieur

Mijn kamer heeft de afgelopen dagen helemaal overhoop gelegen. Ik besloot alle kastjes en lades helemaal uit te ruimen en weer een hele hoop troep weg te gooien. Vier vuilniszakken later ziet het er al stukken beter uit. Ik heb tijdens mijn opruiming ook meteen wat dingetjes aangepast. De kast die je hierboven ziet was echt een ramp. Achter de glazen deurtjes propte ik van alles bij elkaar en zo ontstond er een grote berg troep. Glazen deurtjes? Jep, die heb ik er nu dus uitgehaald. Ik heb allemaal kleine rommeldingetjes weggegooid en nu ziet het er stukken beter uit. En ik vind het wel leuk zo, met mijn favoriete tassen op de planken!

interieur2
Op mijn bank lagen kussens die helemaal niet bij elkaar pasten. Ik had een donkergrijze, twee lichtblauwe en het kussen met bloemenprint bij elkaar liggen. Dat zag er echt niet uit! Ik ging maar eens kussenslopen kopen die wél bij elkaar passen.

interieur3
De hoes met bloemenprint had ik dus al. De andere kussenhoezen zijn van V&D. De witte waren €6 en die met de rode print kostte €9,99.

Wat vind je van mijn kleine veranderingen? Ik zal binnenkort weer foto’s van mijn hele huisje maken!

50 thoughts on “Kleine veranderingen aan mijn interieur”

  1. Mooi de nieuwe kussens! Leuk ook dat het verschillende zijn. Die kast en wat er zich achter die deurtjes afspeelt is helaas heel herkenbaar. Goed dat je zoveel weggegooid hebt. Moet ik ook weer eens doen. Dat ruimt lekker op!

  2. Wat een leuke, subtiele veranderingen. En je kastje oogt volgens mij stukken beter zonder de glazen deurtjes. En je tassen erin maakt het nog net wat chiquer! 🙂
    Liefs, Amber

  3. Is it a real Celine bag, i mean the pink bag ? If its not, where did u get that ? I’m in love with it but the real Celine bag is too expensive for me ;_;

  4. Ik heb ook wel eens van die momenten waarbij ik heel me kamer wil veranderen, hihi. Het ziet er echt gezellig uit Jennie, je hebt oog voor decoratie vind ik persoonlijk. Jouw kamer past in zijn geheel. Lekker schoon qua uitstraling en gezellig. Mooie handtassen heb je ook! 😀 Veel liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.