Klusweekend + eerste spullen!

Jenniefromtheblog klusweekend 1

We zijn druk aan het klussen in mijn nieuwe appartement! Donderdag gingen we behangen en het is echt mooi geworden. Hierboven zie je het behang dat we gebruikt hebben. De nep bakstenen muur voor in de woonkamer en het behang met de sterren in mijn slaapkamer. Het behang heb ik bij Kwantum gehaald. Het was de eerste keer dat ik ging behangen en het ging best goed! Even puzzelen zodat alles mooi op elkaar aansluit, maar het eindresultaat is super geworden.

Jenniefromtheblog klusweekend 2

Mijn leuke nieuwe theedoeken en wasmand van Sissy Boy.

Jenniefromtheblog klusweekend 3

Ik kreeg wat vragen over waar ik het krukje dat in de vorige post te zien was vandaan had. Dat is een soort mini DIY geweest met spullen van Kwantum. Ik haalde daar een inklapbaar krukje en een kussen waarvan ik de hoes over het krukje heen heb gelegd. Makkelijk, goedkoop en een heel leuk resultaat!

Jenniefromtheblog klusweekend 4

Zo ziet het stoeltje er dan uit! Rechts zie je een stukje van hoe de muur geworden is. De spiegel heb ik bij Xenos gehaald.

Dit weekend zijn we verder druk bezig geweest met het plaatsen van allerlei keukenapparatuur, de verlichting, een nieuwe kledingkast en we hebben mijn bank verhuisd. Nog maar vijf dagen en dan ga ik er officieel in!

29 thoughts on “Klusweekend + eerste spullen!”

  1. Ik had al een sneak peek op je instagram gezien! Het staat echt super mooi, leuk bij elkaar gezocht! Ben benieuwd hoe het er straks uit ziet als het af is 🙂

  2. Yes love the muur! Heb zelf ook gekozen voor steen behang in de nieuwe slaapkamer, geeft zo’n cool effect! Ben benieuwd wat je van de rest van je huisje gaat maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.