Koken met the brothers Green van MTV!

Gisteren heb ik zo’n leuke avond gehad. MTV had me uitgenodigd om naar Amsterdam te komen om daar the brothers Green te ontmoeten en met ze te koken. De broers Josh en Mike maken sinds een aantal jaren kookvideo’s op YouTube en nu zijn ze een samenwerking met MTV aan gegaan, waardoor hun kookshow vanaf zondag (19 april om 20:35) ook op tv te zien is. Ik vind het leuk om te zien dat er zulke samenwerkingen ontstaan. Heel tof!

De broers vonden dat hun moeder maar saaie gerechten op tafel zette dus besloten ze zelf maar aan de slag te gaan in de keuken. Ze moesten het doen met de producten die hun moeder in de keukenkastjes had liggen en door al het experimenteren hebben ze een hele hoop vernieuwende combinaties samengesteld die je zelf niet snel zou bedenken. Ook hebben ze een aantal handige ‘hacks’ gevonden, zoals het gebruiken van een tortilla als pizzabodem. De show is echt een gezellige show en niet een statisch kookprogramma zoals we die vaak op de televisie zien. De jongens kletsen, spelen muziek en als er wat mis gaat tijdens het koken wordt het ook gewoon uitgezonden. Er komen zowel gezonde recepten als mega ongezonde recepten voorbij in de show.

the brothers green 1
De brothers Green gingen eerst voor ons koken terwijl Kay Nambiar hen interviewde.

the brothers green 3
Een pizza met tortilla als bodem, dat had ik zelf niet bedacht! Deze was echt super lekker.

the brothers green 4
Tijdens het eten keken we naar de eerste aflevering van de show.

the brothers green2
En de broers speelden natuurlijk ook een liedje. Ze speelden een parodie op “Stay with me” van Sam Smith. Daarna mochten we zelf mee het dessert maken en verder kletsen met de broers.

Hierboven zie je de YouTube-trailer van de brothers Green zodat je een beetje een idee krijgt van wie ze zijn en wat ze doen. Ik ga de show zeker kijken omdat ik denk dat ik er veel handige trucs van kan gebruiken en ik vind de jongens echt grappig. Ga jij kijken?

25 thoughts on “Koken met the brothers Green van MTV!”

  1. Wauw, super dat je hen live hebt gezien en met hen mocht koken! Ik had de reclame al zien voorbij komen, hier op MTV Adria en ik ga het zeker kijken 🙂 Je kan nooit genoeg recepten kennen en zeker als ze goedkoop en gemakkelijk te maken zijn 😉 Liefs! x

  2. Hahah aan de foto’s kan ik al zien dat het leuke kerels zijn!
    Wel super gaaf dat je dat mocht mee maken zeg, komt er hiervan nog een filmpje online waarin jij te zien bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.