Laatste dag op Aruba

 

Tijdens onze laatste volle dag op Aruba gingen we op bezoek en ontbijten bij een vriendin van de familie waar ik verbleef. Ze is eigenaresse van deze prachtige verstopte plek op Aruba. Ze heeft hier een stukje strand helemaal omgebouwd tot een geweldig mooie plek waar ze gasten ontvangt. Aruba Ocean Villas heet het. Er zijn mega luxe houten hutjes in het water waar gasten verblijven. We mochten er eentje van binnen zien en ik keek mijn ogen uit. Het hutje wat je hierboven op de foto ziet is een plek waar gasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren. Volgens mij kom je echt helemaal tot rust als je hier een nachtje verblijft. En wat tof ook, als je hier eigenaresse van bent en hier gasten mag ontvangen. Wat een droom die uitkomt lijkt me dat.

Dinsdag ben ik weer thuisgekomen en gisteren heb ik uitgeslapen en mijn koffer uitgepakt. Ik heb mezelf nog tot 1 februari “vakantie” gegeven. Ik ga wel dit weekend weer gezellig bij de sapbar werken, maar mijn mailbox raak ik bijvoorbeeld pas vanaf volgende week weer aan. Echt een fijn begin van 2018 is dit. Helemaal opgeladen om vanaf februari weer aan de slag te gaan!

11 thoughts on “Laatste dag op Aruba”

  1. Wat heeeerlijk dat je het daar zo fijn hebt gehad! Kan ik me he-le-maal voorstellen ook – gotta love the island. Ik ga komende zomer maar eens kijken of we naar Renaissance eiland kunnen. Pap en mam vonden het nooit ‘nodig’, maar ik ben inmiddels wel oud genoeg om in mijn uppie te gaan. Who knows – leuk solo avontuur naar de flamingo’s <3 Geniet nog maar lekker even van je vakantie en succes wanneer je er in februari weer tegenaan gaat! Liefs!

    1. (Met ‘nodig’ bedoel ik dat het geloof ik wel wat centjes kost, en zij dachten van: Ja, maar we hebben toch overal mooie strandjes waar we gratis heen kunnen rijden? Hihi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.