LAST YEAR’S SUMMER OUTFITS

dit zijn mijn favoriete zomeroutfit’s van vorig jaar. zoals je kunt zien droeg ik mijn levi’s shorts nogal vaak! ik denk dat ik de shorts komende zomer ook weer veel ga dragen want ze zitten ontzettend fijn en ik vind het zo gaaf staan. sjef vond het ook leuk om mee op de foto te gaan 🙂 ik kan niet wachten tot ik dit allemaal weer kan gaan dragen! welke outfit is jouw favoriet?

these are my favorite outfits from last summer. as you can see i wore my levi’s shorts a lot! i can’t wait to wear it all again this year 🙂 which outfit is your favorite?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “LAST YEAR’S SUMMER OUTFITS”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.