Lievelingsrok + toch nog een vakantie geboekt

Ik was eigenlijk van plan om deze vakantie thuis te blijven maar ik heb toch nog een kleine vakantie geboekt. Met de warme dagen mis ik het echt dat je in Rotterdam niet lekker ergens buiten kunt zwemmen. De Kralingse Plas is voor suppen prima, maar erin zwemmen is behoorlijk vies en er is ook vaak een negatief zwemadvies daar. Dus heb ik met Sabine een huisje in de natuur in zuid-België geboekt met een klein zwembad in de tuin. Vlakbij is ook nog een rivier waarin we kunnen zwemmen en er is een hangmat en een barbecue. Dus we gaan ons prima vermaken denk ik zo! Eind deze maand gaan we 🙂 Gaan jullie op vakantie deze zomer?

rok van C&A / top van MANGO / schoenen van H&M

Foto’s door Samantha Bosdijk

13 thoughts on “Lievelingsrok + toch nog een vakantie geboekt”

  1. Wat een leuke rok en outfit! En klinkt als een fijn vakantietje straks! Wij hebben nu nog geen plannen, maar willen nog wel even weg, waarschijnlijk wordt het iets van Ibiza 🙂

    xx

  2. Leuke outfit, fan van je shirtje! Ga ik meteen naar op zoek :). En dat klinkt als een heerlijke vakantie, veel plezier! Je hebt ‘t zeker verdiend en ik kijk uit naar alle fijne foto’s. Ik ga eind augustus naar Florida en daar heb ik heel veel zin in.

  3. Vind die rok echt heel leuk! Vind die lengte ook zo fijn. Heerlijk dat je nog een vakantie hebt geboekt. Ik heb deze week ook nog last minute een reisje gepland. Zin in!

  4. Deze rok is leuk zeg! 🙂 Leuk dat je toch nog op vakantie gaat, heel veel plezier alvast!
    Ik ga in augustus op vakantie, zoveel zin in; naar Vilnius, Riga en Tallinn! Zo leuk!

  5. Wat een prachtige rok! Ik herken je struggle echt wat betreft in de stad wonen en nergens lekker kunnen zwemmen… Haha. In de zomer wens ik altijd dat ik in een dorp woon met een hele grote tuin :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.