Lifeblog: vanaf nu noem ik mezelf lifeblogger!

Fashion, lifestyle en een beetje beauty. Oh en ook nog sport, reizen, af en toe een recept en de laatste tijd steeds meer persoonlijke verhalen. Dat zeg ik wanneer iemand vraagt naar waar ik over blog. Vaak word ik  fashionblogger genoemd maar ik weet het niet.. Dat vind ik mezelf niet echt meer. Ik deel nog wel outfits en aankoopjes, maar ik schrijf de laatste tijd over steeds meer dingen en ik merk dat ik dat heel leuk vind om te doen. Maar in welke categorie horen ik en mijn blog nu dan thuis? Ik wist het echt even niet meer..

Toen ik vorige week over mijn twijfels vertelde aan Kirsten van Blogtoday zei ze: “Nou, dan ben je toch eigenlijk gewoon een lifeblogger?”. En sindsdien spookt dat begrip de hele tijd door mijn hoofd. Ik vind het een mooie ‘stempel’ op mijn blog. Ik blog over dingen uit heel veel verschillende categorieën, maar het gaat altijd over iets wat ik leuk of interessant vind. Ik wil me niet beperken tot één of twee categorieën. Persoonlijke artikelen vind ik ook steeds leuker om te schrijven en te delen. Mijn blog is mijn dagboek waar ik alles in wil zetten wat me bezighoudt en wat ik leuk vind. Niet alleen maar fashion of beauty maar gewoon alles. En lifeblog vind ik hier een hele goede naam voor!


Dus: ik ben Jennie en vanaf nu ben ik een lifeblogger 🙂 en Jennie from the Blog is mijn lifeblog!

70 thoughts on “Lifeblog: vanaf nu noem ik mezelf lifeblogger!”

 1. Goed bedacht van Kirsten, ik vind lifeblogger ook de perfecte omschrijving voor je. Een fashion blogger ben je eigenlijk niet meer (nouja, onder andere, maar zoveel mooier) en ik vind het een hartstikke leuke omslag! Heel leuk dat je zo open over jezelf bent, Jennie! Ga zo door!

  Love,

  Rowan

 2. Leuk dat je nu over vanalles kan bloggen, zoner dat iedereen gelijk denkt: ‘huh, je was toch een modeblogger?’
  Ik zit ook een beetje met het probleem, want mijn blog heet fashionskills, maar gaat over vanalles, dus… ik weet niet of ik de naam moet veranderen. Ik ben alleen heel bang dat als ik de naam verander, dat mensen mijn blog niet meer kennen… XOXO

 3. Ik heb precies hetzelfde! Ik begon als echt fashion blog, maar vind het stiekem veel te leuk om ook over vele andere dingen te bloggen. Dingen die mij interesseren in het dagelijks leven. Inderdaad gewoon je online en persoonlijke dagboekje; heerlijk! Ik doe met je mee, met het ‘lifeblog’, haha!

 4. Lifebloggen echt hele mooie benaming, iedereen noemt het eigenlijk wel beauty, fashion en lifestyle maar vind dit een heel mooi samenvattend woord! 🙂 En ik vind je ook wel echt een lifeblogger moet ik zeggen 😉

 5. Fijn dat je ook jouw ‘plekje’ hebt gevonden! 🙂 Ik vind je blog heel erg leuk, al vind ik het toch wel jammer dat je minder outfits plaatst. Je hebt zo een leuke style! Maar goed, natuurlijk helemaal jouw keuze, ik blijf je blog gewoon elke dag met plezier bekijken!

  Liefs

 6. Ah superleuk Jennie! Goede term. Ik snap waar je mee worstelt, mijn blog begon als fashionblog maar ik vind het nu niet meer echt een fashionblog. Eerst deelde ik alleen outfits maar nu veel meer.

 7. Hehe! Eindelijk een mooi begrip voor iedereen die over van alles en nog wat blogt! Ik zat eigenlijk altijd na te denken over wat voor blogger ik zelf ben, en vind lifeblogger een hele mooie! Niet om je na te apen natuurlijk, maar vind het een super goed begrip, haha! 🙂

 8. Je post komt precies optijd, ik zit er ook heel erg mee in de knoop.
  Ik weet niet wat me blog nu is en wat ik er nog meer mee wil. Ik wil steeds nieuwe dingen,
  maar je hebt eenmaal een doelgroep bereikt
  Struggles struggles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.