Los Angeles behind the scenes

Met twee camera’s vol foto’s kun je je vast voorstellen dat er een hoop behind the scenes en fail foto’s tussen zitten. Ik heb er een aantal uitgekozen om aan jullie te laten zien. Want na alle mooie plaatjes die ik heb uitgezocht is het ook tijd om eens te kijken hoe dat er achter de schermen aan toe ging! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

Los Angeles Behind the scenes a

Zie je die vlekken op mijn rokje? Toen ik mijn koffer opende bij aankomst was mijn fles tanning spray ontploft… zelfs door de plastic tas die ik er omheen had gedaan heen. Omdat ik alsnog met mijn rokje op de foto wilde ging ik voor mijn outfitpost maar poseren met mijn tas ervoor 🙂

Los Angeles Behind the scenes b

En nog een in de categorie ‘vlekken’: we hadden chips gegeten tijdens het hiken bij Runyon Canyon. Tijdens het foto’s maken zei May ineens: “Heb je nu je handen aan je shirt afgeveegd?” Jep..

Los Angeles Behind the scenes c

“Ik lijk zo net op een jongen met lange haren van de achterkant hè?” “Ja, eigenlijk best wel”.

Los Angeles Behind the scenes d

Zal ik anders zo cool een LA sign met mijn vingers maken?

Los Angeles Behind the scenes e

Liggend dan? Nee, ook niet.

Los Angeles Behind the scenes j

“May, kan je ff test staan zodat ik de camera in kan stellen?”

Los Angeles Behind the scenes f

Zon, zee, strand en… wind.

Los Angeles Behind the scenes g

“Nog iets naar rechts! Bijna, bijna…”

Los Angeles Behind the scenes h

Yassss

Los Angeles Behind the scenes i

Ik vond het met mijn hoogtevrees al eng om op dit punt te staan. Gaan er ook nog onverwachts vogels voorbij vliegen.

Los Angeles Behind the scenes k

So this happened… Ik had mijn telefoon achter in mijn broekzak zitten en toen ik op mijn fiets wilde leunen viel hij er uit. Beeldscherm in 1000 stukjes.

Los Angeles Behind the scenes l

“Hoe kom ik hier op??” Behind the scenes bij deze foto.

Jennie from the Blog LA behind the scenes

Dat je zo’n leuke foto wil van jezelf dat je een foto van iemand anders aan het maken bent en dan de dop er per ongeluk op laat zitten 🙂

Hierna volgt nog een post met mijn algemene tips voor Los Angeles en dan zit het er alweer op! 

Tags

35 thoughts on “Los Angeles behind the scenes”

  1. Haha die vlekken in je rokje! Slim om te poseren met je tas ervoor. Wel echt balen dat die ontploft is, slim dat je er een tas omheen had gedaan anders was de hele koffer inhoud onbruikbaar geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.