Mama’s verjaardag vieren in Parijs: foto’s

Ik ben weer terug uit Parijs en na een dag stressen op school kan ik eindelijk mijn foto’s met jullie delen! Ik heb niet ontzettend veel foto’s gemaakt want ik was vooral bezig met het maken van videobeelden. De video ben ik op dit moment in elkaar aan het zetten dus die zullen jullie zeer binnenkort kunnen zien op mijn YouTube-kanaal en op mijn blog 🙂 Hier alvast een klein verslagje met foto’s:


Met zus Ingrid in de auto! We (mijn zus, moeder, stiefvader en ik) gingen met de auto. Dat was ongeveer vier en een half uur rijden. Mijn zus Marlies woont in Barcelona dus zij kwam met het vliegtuig naar Parijs!


Marlies, Ingrid en ik hadden alle drie een berenmuts op. Je zag sommige mensen echt omkijken en vooral kinderen gingen lekker ongegeneerd minuten lang staren, echt grappig 😀


Uitzicht vanaf de Montpernasse-toren. We stonden op de 59e verdieping!!


We hebben vooral veel gebouwen en kunst bekeken tijdens ons weekendje Parijs. We zijn volgens mij echt bij alle bekende gebouwen geweest en in het Louvre zijn we naar de Mona Lisa en de Venus van Milo gaan kijken. Ik denk dat we in totaal behoorlijk wat kilometers hebben afgelegd want we hebben alles gelopen! Omdat er zoveel te zien was zijn we zelfs niet meer gaan winkelen 😀

Opwarmen met wafels en glühwein


Een koude herfstwandeling langs de Seine 🙂


Het Louvre!


Het was echt heel erg druk in het Louvre want wij gingen op een dag dat je geen entree hoefde te betalen. Daar maakte natuurlijk iedereen gebruik van. Ondanks de drukte heb ik toch een aantal mooie werken kunnen zien, waaronder dus de Mona Lisa en de Venus van Milo.


Tijdens onze wandeling aan de Seine kwam ik dit schattige kleine huisje tegen. Van de buitenkant ziet het er in ieder geval schattig uit.. van binnen kan dat best nog wel eens anders zijn.


De Pont des Arts!


Verliefde stelletjes/koppels zetten hun naam op een slotje en maken deze vast aan de brug. Er zitten echt duizenden sloten aan die brug vastgemaakt. Helaas heb ik zelf niemand om zo iets leuks mee te doen haha 😀


Mijn lieve zussen!


Mama en mijn stiefvader Mart. Ze kijken op deze foto naar de Eiffeltoren en het mooie uitzicht er omheen.


Ingrid bij de Eiffeltoren.

Binnenkort komt dus de video online! 🙂

42 thoughts on “Mama’s verjaardag vieren in Parijs: foto’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.