Mijn 5 favoriete (no spon) producten

Het leek me leuk om eens een blogpost te maken met vijf favoriete producten die ik onlangs ontdekt heb. Ze zijn allemaal niet gesponsord, gewoon producten die ik zelf gekocht heb en waar ik fan van ben geworden. Ik wil ze graag aan jullie aanraden. Here we go!

1. Mádara Cosmetics
Ik probeerde een Mádara product van een vriendin en toen was ik meteen om. Ik ging kijken op de website van het merk en wat een geluk: er stond dat er een paar dagen later een sale zou beginnen met 40% korting op alle producten. Ik zette het in mijn agenda en toen het zover was ging ik helemaal los en kocht ik dit allemaal. Super fijn, want de producten zijn normaal gesproken vrij prijzig. Nu baal ik dat ik niet meer van elk heb ingeslagen, haha. De producten ruiken allemaal heerlijk, hebben een lichte textuur en hebben een Ecocert certificaat. Veel producten worden verkocht in 100 ml formaat, wat betekent dat je het mee mag nemen in handbagage tijdens het reizen. Ook ideaal! Ik had echt altijd een hekel aan mijn gezicht reinigen en verzorgen maar nu kijk ik er iedere avond naar uit. Voelt echt als een verwenmomentje 🙂

2. Propercorn Sweet & Salty
Ben jij team zoet of team zout? Ik ben ze allebei! Deze popcorn is namelijk zoet en zout tegelijkertijd en het is mijn lievelingspopcorn. Tijdens mijn wekelijkse boodschappenrondje neem ik altijd een zak van deze mee. Propercorn wordt met alleen maar natuurlijke ingrediënten gemaakt en er zijn nog meer aparte smaken zoals Peanutbutter & almond en Sweet coconut & vanilla.

3. Tandenborstel van The Bamboo Brush Society
Misschien heb je het wel meegekregen: de EU is eindelijk bezig met plannen om het grote aantal plastic afval terug te dringen. Roger is daar al jaren mee bezig met The Bamboo Brush Society. Er belanden ieder jaar twee miljard plastic tandenborstels op stortplaatsen en in de oceaan. Het hout van deze tandenborstel is 100% biologisch afbreekbaar. Zo kun je dankzij Roger je steentje bijdragen aan minder vervuiling. Je kunt de tandenborstel (en bamboe wattenstaafjes) hier bestellen.

4. Gezichtsmaskers van Etos
Een favoriet uit deze drie kiezen is moeilijk… ze zijn alledrie heerlijk. De blauwe is met dode zeezout mineralen, zeewier en lavendel. De paarse met arganolie en acai. De gele is een honingmasker. De gele is een peel-off en de blauwe en paarse zijn mudmaskers. Ze kosten €0,99 per stuk. Ik heb altijd een voorraadje thuis liggen voor als ik toe ben aan een relax-avondje.

5. Cocoa delight repen van Nakd
Deze repen van Nakd zijn ZO ontzettend lekker. Ze zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, namelijk dadels, cashewnoten, rozijnen, cacao en natuurlijk aroma. Er wordt geen suiker aan toegevoegd. De smaak kan in het begin wat wennen zijn als je niet zo vaak natuurlijke (dadel)repen eet. Give it a try zou ik zeggen. Ik eet de laatste tijd zoveel mogelijk vegan en vind dit echt een heerlijke vegan snack!

6 thoughts on “Mijn 5 favoriete (no spon) producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.