Mijn blog is vandaag 4 geworden!

De afgelopen dagen hebben we al zoveel dingen gevierd op mijn blog dat dit er ook nog wel bij kan: vandaag is het precies vier jaar geleden dat ik met mijn blog startte! Zoals ieder jaar vier ik het natuurlijk weer met donuts. Een leuk moment om even stil te staan bij het feit dat mijn blog mijn leven zo erg veranderd heeft.

Mijn eerste post was er eentje met 1 foto (die het helaas niet meer doet) met daaronder het zinnetje: “Hi I’m Jennie and today I’m starting my blog. Hope you’ll like it!”. Ja, toen wist ik nog helemaal niet waar ik over moest schrijven. En ik wist ook helemaal niet wat me in de jaren daarna allemaal te wachten stond. Een reis naar New York, Vero Moda’s Stylequeen in 2012, publicaties in verschillende tijdschriften en op Nu.nl, mijn eigen shirt bij de H&M, mijn eigen trui bij webshop Noa Ivy en over een week mag ik mijn reis naar Los Angeles met Adidas NEO aan het rijtje toevoegen. Het is zo gek dat dit allemaal gebeurd is omdat ik op die ene dag -12 november 2010- besloot een blog te gaan beginnen. Ik ben dan ook zo benieuwd naar wat er nog meer op mijn pad gaat komen!

Mijn beslissing van afgelopen jaar om van fashionblogger naar lifeblogger te gaan was echt een goede beslissing. Ik vind het zo leuk om zoveel interactie met jullie te hebben en ik ben jullie dan ook echt dankbaar voor alle lieve reacties en berichtjes. Jullie leren mij niet alleen steeds beter kennen maar ik jullie ook en dat vind ik heel leuk. Waar ik als fashionblogger nog heel erg gefocust was op het behalen van zo hoog mogelijke bezoekersaantallen, ligt mijn focus nu meer ergens anders: namelijk op het vasthouden van die interactie, want dat is het leukste wat er is en ik denk dat dat belangrijker is dan het hebben van de hoogste bezoekersaantallen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen en ik hoop ooit op een dag een jubileum met wel 50 donuts te kunnen vieren. Ik heb zulke leuke plannen voor komend jaar dat ik erover zit te denken mijn laatste studiejaar in deeltijd te gaan volgen. Ik houd jullie daarover op de hoogte, maar eerst ‘even’ mijn jubileum vieren in LA!

71 thoughts on “Mijn blog is vandaag 4 geworden!”

  1. Van harte gefeliciteeeeeeeeeeeeerd <3 Wauw wat vliegt de tijd! En mocht je die 50 donuts inzetten… Je weet ons te vinden voor het opeten 😀 Geniet van deze magische dag!

  2. Gefeliciteerd meid, je bent echt goed bezig! En ik probeerde je shirt voor H&M te zoeken maar vind het niet (meer?) op je blog. Ben benieuwd, dat heb ik namelijk gemist! 🙁

  3. Gefeliciteerd Jennie, en alvast heel veel plezier gewenst in LA! Ik ben eigenlijk pas sinds kort je blog aan het volgen (voorheen kende ik überhaupt nauwelijks het bestaan van “lifeblogs”) en ik heb die 4 jaar bloggen in een vrij snelle tijd allemaal terug gelezen.. heerlijk! =)

  4. Bijzonder om te zien wat je met hard werken hebt bereikt Jennie! Niet alleen mooie publicaties en reizen, maar ook een blog om trots op te zijn! Gefeliciteerd! Mocht je nog een donut over hebben, ik kom m graag met je opsmikkelen. Jeetje wat zien die er lekker uit, haha!

  5. Yaaaay! Gefeliciteerd Jennie met deze geweldige mijlpaal. Hoewel je je er misschien niet op focust, verdien je die vele bezoekers stuk voor stuk. Heel veel plezier alvast in L.A.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.