Mijn boshuisje voor de verhuur is nu te boeken! Kom je logeren bij Dennendroom?

Hierbij na lange tijd even een update van mij! Want dit nieuws mag natuurlijk niet missen op mijn blog. Mijn jarenlange droom om een boshuisje voor de verhuur te hebben is namelijk uitgekomen ♡ Het is een erg lang proces geweest. Rond 2016 kwam deze droom voor het eerst in me naar boven, in 2019 ben ik voor het eerst echt serieuze stappen gaan zetten en nu in 2022 is het dan zover. Ik heb het huisje dan ook de toepasselijke naam Dennendroom gegeven. Gelegen tussen de dennen, een droom voor mij die uitkomt en hopelijk een droom voor jou om er te verblijven.

Bij Dennendroom kunnen vier personen + een baby komen logeren. Daarnaast zijn honden van harte welkom. Het is een super knus A-frame boshuisje met ligbad, buitenoven en hottub. Je wordt er wakker tussen de fluitende vogeltjes en kunt helemaal ontspannen dankzij de faciliteiten (o.a. wilde kastanje badschuim is inbegrepen 🙂 ) en de prachtige omgeving.

Hopelijk mag ik je een keertje als gast verwelkomen!

Meer foto’s bekijken en boeken kan via Dennendroom.nl.