Mijn eerste e-book aan het schrijven ♡

Goedemorgen! Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben een e-book aan het schrijven 😀 De afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat presentaties, brainstorms en workshops met betrekking tot Instagram gehost. Ik vind Instagram een ontzettend tof platform en help merken graag met het inzetten van dit kanaal als marketingtool. Vorige week dinsdag gaf ik na lange tijd weer een keer een presentatie en ik kreeg zo’n kick van alle enthousiaste reacties achteraf. Ik kreeg ook een hele hoop berichtjes van mensen die er een volgende keer graag bij zouden willen zijn. En ineens dacht ik: waarom ga ik niet gewoon al mijn kennis bundelen en het verkopen als e-book? Dan kan ik het toegankelijk maken voor iedereen!

Ik heb je hulp nodig!
Ik ben meteen aan de slag gegaan met het schrijven en heb al heel wat op “papier” staan. Dit e-book schrijf ik niet alleen voor merken, maar ook voor mensen die hun persoonlijke profiel op Instagram willen laten groeien. Voordat ik de afrondende periode van de tekst in ga, wil ik jullie om hulp vragen. Ik wil namelijk graag weten of ik alles wat belangrijk is erin heb meegenomen. Daarom aan jullie de vraag: wat zouden jullie willen weten over Instagram? Waar struggle je mee? Zijn er dingen die je gehoord heb waarvan je zou willen weten of dat wel echt waar is? Ik hoor het graag van je!

18 thoughts on “Mijn eerste e-book aan het schrijven ♡”

 1. Jen, wat ontzettend gaaf! Heel veel succes toegewenst <3 Qua vragen… Ik wil inderdaad mijn persoonlijke profiel wat laten groeien, maar weet denk ik geen 'nieuwe' vragen. Ik vraag me vooral af of hashtags en locaties echt handig zijn en hoe vaak posten als persoonlijk profiel aangeraden wordt. Ben erg benieuw naar je e-book! En even iets dat totaal niet met je boek te maken heeft: de laatste tijd lijk je (weer) te stralen op je foto's en video's, zo fijn! Hoop dat je je ook echt weer beter voelt. En een pony laten knippen was een goede keuze, staat je heel goed 🙂

 2. Ontzettend gaaf Jennie, wat een goed idee om je kennis op deze manier te bundelen! 🙂
  Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe je zoiets uit kunt laten geven, maar dat is natuurlijk een vraag van een hele andere orde, haha!

  Hij gaat als het zover is op mijn leeslijstje!

 3. Tof!

  Mijn vragen zijn vooral: wat zijn de beste tijden om te posten. En hoe zit het met de hashtags? Iedereen zegt wel wat anders (3-5, gelijk bij bericht zetten of als reactie?)
  Oh en hoe zet je het beste de stories in?

 4. Wat ontzettend leuk! Ik ben zeker geinteresseerd. Mijn vragen zijn hoe je een persoonlijk profiel kan laten groeien in volgers zonder deze te kopen of in van die groepjes te zitten. Is het handig om te werken met hashtags, hoe houdt je dezelfde stijl qua fotos en bewerking aan, wat gebruik je uberhaupt voor middelen om iPhone foto’s er toch professioneel uit te laten zien enz!

 5. Wat ontzettend gaaf dat je dit doet, ben ontzettend benieuwd naar het resultaat! Ik las laatst ergens dat Instagram het fijn vind als je alle opties gebruikt die zij hebben en dat ze je meer promoten als je meer video’s plaatst. Ben benieuwd of wat zo is.

 6. wat ontzettend tof! Lijkt mij heel erg leuk om aan te schaffen, ik zou graag tips willen voor content en welke hashtags etc je het beste kunt gebruiken om je account te laten groeien.
  Liefs,
  Evelien

 7. Ik zelf struggle heel erg met het vasthouden van volgers. In de vakanties post ik vaak elke dag, en dan trek ik heel wat volgers aan, maar als ik dan een dag weer niet post zijn ze allemaal weg. Verder zijn tips voor het groeien van je account enz ook allemaal gewild 🙂

 8. Ik ben hier super benieuwd naar! Leuk!! Ik vraag me af wat je het beste kunt doen qua taal: alles Engels, of juist ook Nederlands? 2-talig of is 1 taal beter?

 9. Wat leuk dat je een e-book gaat schrijven hierover! Ik ben nogal een newbie op Instagram, dus ik kan vast veel van je leren. Mocht je nog iemand zoeken voor de redactie van je boek, ik werk freelance als redacteur/schrijfcoach en help je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.