Mijn eerste e-book is te koop: How To Win The Gram

Daar is hij dan! Mijn e-book How to win the gram is vanaf nu officieel verkrijgbaar. De afgelopen weken heb ik hier zo ongeveer al mijn tijd in gestopt en er met héél veel plezier aan gewerkt. Het is precies geworden zoals ik het in gedachten had en daar ben ik best wel trots op. In How to win the gram deel ik álles wat ik weet over Instagram. De afgelopen jaren heb ik veel merken geholpen met Instagramstrategieën en content en natuurlijk mijn eigen account bijgehouden. Ik heb heel wat kennis verzameld en vooral veel uitgeprobeerd. In How to win the gram heb ik alles wat ik weet gebundeld. Het staat vol met tips over hoe je je Instagramaccount kan laten groeien qua bereik en engagement. Hoeveel hashtags kan je het beste gebruiken? Bestaat een shadowban echt? Hoe ga je om met het nieuwe algoritme? En hoe kom je door middel van een Finstagram aan heel veel nieuwe inspiratie? Dat zijn vragen die ik onder andere beantwoord. Ook vertel ik je over hoe ik zelf in een korte tijd van 3.500 naar 7.500 storyviews ging.

Het is dan wel een e-book over Instagram, maar mijn blog is de eerste plek waar ik bekendmaak dat hij online staat. Hier is het allemaal begonnen en ik vind het zo leuk dat zoveel van jullie me door de jaren heen zijn blijven volgen. Graag wil ik jullie de mogelijkheid bieden als eerste een kijkje te nemen. Over een uurtje ga ik het ook op Instagram zetten. Ik ben zo benieuwd naar de reacties!

Het e-book is verkrijgbaar op www.howtowinthegram.nl.

Mocht je hem kopen: suuuper thanks en heel veel leesplezier!

7 thoughts on “Mijn eerste e-book is te koop: How To Win The Gram”

  1. In één ruk je boek uitgelezen! Heel erg leuk geschreven, heel vlot. En zulke fijne tips ook 🙂
    Ik hoop dat je nog meer (e-)boeken gaat schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.