MIJN EERSTE SALE AANKOOPJES


De uitverkoop is in veel winkels alweer begonnen dus toen ik mijn studiefinanciering binnen had ben ik meteen even de stad in gedoken. Het is zo verleidelijk om even snel te shoppen wanneer je school zich 5 minuten lopen van de H&M, ZARA, River Island, New Look, Pull and Bear en Bershka bevindt. Ik weet dat de studiefinanciering hier niet voor bedoeld is maar het is zo moeilijk om je in te houden wanneer je bankrekening ineens weer helemaal vol staat! Ik ging naar huis met een watermeloenkleurige – niet het groene gedeelte hè 🙂 – top van de ZARA, een perfecte jeans van de Mango (nu voor maar €19,99, ik ben happy!), een top van de H&M en de twee bovenstaande items van Pull and Bear.

De donkerblauwe trui komt echt als geroepen. Ik zag laatst een meisje lopen met een mooie donkere skinnyjeans, een donkerblauwe trui als deze, espadrilles en een klein schattig gouden kettinkje om. Ik vond het echt de perfecte combi en nu kan ik deze dus namaken! De top was er helaas alleen nog maar in maat L maar ik besloot hem toch even te passen. Gewoon los is ‘ie echt wat te groot maar je kunt er een knoop in leggen of hem in je broek/shorts doen. Ik vind deze top heel mooi vanwege de combinatie van lettertypes die er op staat. Ik ben voor mijn studie nu heel erg bezig met drukwerk en lettertypes dus dan ga je automatisch letten op wat mooie combi’s zijn. Mocht iemand weten welke fonts er voor dit shirt zijn gebruikt dan hoor ik het natuurlijk graag 🙂


Nu ik dit artikel schrijf kom ik erachter dat bij deze foto de tekst op de twee items in elkaar over lopen. Bij de witte top valt de ‘Go’ weg, maar die zie je nu op de trui: “never let me GO”. Heel toevallig (en nogal nutteloos om te vermelden maar het viel me even op)! Wat vind jij van mijn nieuwe items? En hoe zou jij ze combineren?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.