Mijn eigen spullen staan in mijn boshuisje! & kringloop shoppen

Er staat weer een nieuwe video online! In mijn nieuwe video neem ik de camera een dagje met me mee. Ik heb inmiddels mijn eigen spullen in mijn boshuisje staan en geef daarom een nieuwe rondleiding in deze video. Ook ga ik de badkamer decoreren, shoppen bij de kringloop en maak ik een mooie avondwandeling. Klik verder om de video te bekijken. Deze video heeft ook Nederlandse ondertiteling.

De video bekijk je hier:

Mocht je het leuk vinden om meer video’s van me te zien in de toekomst, dan kun je je hier gratis abonneren op mijn YouTube-kanaal.

21 thoughts on “Mijn eigen spullen staan in mijn boshuisje! & kringloop shoppen”

  1. Vaker zo`n vlog! Ik vind het zo leuk om te zien hoe lief jij ook voor Cody bent, hij boft maar met zo`n baasje. Dit is ook echt waar ik van droom, lekker langzaam leven, veel wandelen, gezond en lekker koken en eten, rust, natuur. Love it!

  2. Wat leuk om in je huisje mee te mogen kijken! Het wordt echt al meer en meer een thuis, fijn zeg. En wat heerlijk dat je nu graag bij de kringloop komt. Past ook wel helemaal bij deze bijzondere plek om wat meer unieke spulletjes neer te zetten.

  3. Ik vind het echt super knus zo. Die bank is fantastisch. En cody is te snoezig. Heel fijn om te zien hoe dit huisje zich ontpopt tot jouw eigen fijne en knusse plekje.

  4. Wauw wat een verschil je badkamer! Wat een grote schoonmaak en woonaccessoires wel niet kunnen doen. Grappig dat je de Mako mermaids kijkt, mijn dochter kijkt het ook en ik vind het maar al te leuk om stiekem mee te kijken haha!

  5. Aaah wat leuk dit! Wat ik me wel afvraag… Ga je je vrienden niet missen zo? Je lijkt me best wel een social persoon die vaak met vrienden afspreekt, maar met zo’n afstand kan het niet meer zo makkelijk toch…

    X, Diamond

    1. Ja, ik ga ze waarschijnlijk wel missen. Maar, ik ben goed in alleen zijn en denk dat het juist extra fijn gaat zijn als ik ze weer ga zien. Ben ook zo blij met mijn gastenkamer zodat ze kunnen blijven logeren 🙂 Voorheen zag ik mijn vrienden snel even in de stad vaak, maar nu gaan we echt waardevolle weekenden samen hebben. Mijn volle aandacht bij hun in plaats van even snel een uurtje afspreken in de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.