Mijn lievelingsserie is afgelopen.. wat nu?

Hoe vaak ik wel niet heb zitten huilen in de trein om deze serie. Niet alleen vanwege de zielige momenten maar soms ook omdat het gewoon zo ontzettend leuk of romantisch was. Gisteren heb ik de allerlaatste aflevering van One Tree Hill gekeken en ik mis het nu al! Nadat ik Gossip Girl gezien had dacht ik dat niets Gossip Girl kon overtreffen, maar dat was niet zo. One Tree Hill vond ik echt geweldig en ik baal enorm dat het nu voor mij is afgelopen.


De serie gaat over tieners die in het dorpje Tree Hill wonen. In de eerste afleveringen krijg je misschien de indruk dat het verhaal alleen maar over basketbal gaat maar dat is niet zo. Er gebeuren heel veel (spannende) dingen in de serie en doordat dat allemaal dingen zijn die in het echt ook zouden kunnen gebeuren voelt het alsof je heel dicht bij de personages staat. Door de seizoenen (9 in totaal) heen volg je hoe de tieners opgroeien en af en toe komen daar wat nieuwe personages bij. Niets komt nep over, geen bloederige vampiers en monsters -op één grappige aflevering na dan- , geen ketchup als bloed en geen special effects. Allemaal nét echt.

Bij Gossip Girl dacht ik dat niets het kon overtreffen maar dat was niet zo dus misschien heb ik het nu weer mis. Dit keer gaat het echt moeilijk worden maar ken jij een serie One Tree Hill kan overtreffen? Zo niet, dan ga ik het gewoon lekker nog een keertje opnieuw kijken!

(The Carrie Diaries, Pretty Little Liars en The Vampire diaries heb ik al gezien of geprobeerd)


Een van de grappige stukjes uit de serie. Wie kent dit stukje nog? 😀

60 thoughts on “Mijn lievelingsserie is afgelopen.. wat nu?”

 1. Heb je Desperate Housewives nog nooit gezien? Geweldige serie! Ik voelde me ook zo toen die afgelopen was 🙁 Maar heb ze allemaal op dvd haha! Echt een aanrader

 2. Grey’s anatomy!!! SUPER serie! En ik zit ook bijna elke aflevering te huilen, haha :)! Geweldige personages, knappe mannen, goede verhaallijnen, humor. You can’t go wrong ;)!

 3. Ik heb als eerste vroeger het little house on the prerrie gekeken dat vond ik zo leuk en toen heb ik gossip girl gekeken en vond dat ook he le maal geweldig! Toen heb ik alle seizoenen van desperate housewives gekenen en daar was ik ook dol op. toen vampire diaries maar helaas op netflix maar tot zeisoen 3 en nu zit ik samen met mijn moeder helemaal in greys and anatomy ! Prettie little liars vond ik niet heel leuk. En nu op zoek naar one tree hill

  xx

  1. little house on the praire is echt fantastisch! GROOOOTE AANRADER maar wel een echte family serie die voor iedereen leuk is. Je krijgt er echt zo’n country gevoel van en echt fantastisch gewoon

 4. Dit is de eerste keer dat ik op je blog kom, maar ik zag deze blogpost voorbij komen bij popular blog posts op bloglovin en ik MOEST gewoon reageren! Ik heb One Tree Hill vanaf seizoen 1 gevolgd en elk seizoen was het weer de vraag of The WB/The CW een volgend seizoen wilde uitzenden! Gelukkig hebben ze dit zo veel jaar gedaan, want deze serie is m’n favoriete serie ooit 🙂
  De muziek, de quotes, de herkenning in zoveel scenes.. Ik baalde enorm toen het stopte, maar ergens ben ik ook blij dat ze op hun hoogtepunt zijn gestopt en het niet jarenlang hebben uitgemolken. Tijd om vandaag een paar favoriete afleveringen weer te kijken!
  Ik heb overigens nog geen enkele serie gevonden die ik net zo leuk vind, ik haak bij allemaal af na een paar afleveringen 🙁

 5. Ik vind Gossip Girl ook echt geweldig, Pretty Little Lairs en Awkward zijn ook mijn favorieten! Daarnaast vind ik The lying game ook heel leuk maar dat is na 2 seizoenen gecanceld ?! Gewoon midden in een cliff hanger… Dus daar zou ik maar niet aan beginnen haha. Revenge is ook heel spannend, zeker een aanrader oh en Lost ook geweldig! En als laatste Skins UK! Skins is echt heeel leuk

 6. Oh wauw One Tree Hill! Ik leerde deze serie 3 jaar geleden kennen en ik kan echt niet met woorden uitdrukken wat dit met mijn leven gedaan heeft! Ik baal dus ook enorm dat het afgelopen is maar ik probeer het levend te houden voor mij door de cd’s, die trouwens echt aanraders zijn, te luisteren en ik ga ook supergraag naar concerten van bands die voorkwamen in de serie zoals Fall Out Boy (echt te gek om Pete Wentz te zien en te denken: wohoow jij speelde het vriendje van Peyton!!), Jimmy Eat World (speelde in Tric) en Gavin DeGraw natuurlijk!

 7. beste serie die ik ooit heb gezien/ben aan het zien: Reign, het gaat over vroeger maar is niet met heel de tijd vechten, het gaat over jonge mensen die een huwelijk hebben en regeren over Frankrijk en Schotland, de serie is net begonnen (dus er zijn nog maar 6 afleveringen), normaal ben ik niet zo voor series over vroeger maar deze zit echt goed in elkaar met een paar knappe spelers als extratje! Ik heb ook gossip girl, pretty little liars, 90210 en the carrie diaries (deze vind ik ook erg leuk) gezien maar deze overtreft alles, de muziek en hoe alles gefilmd is, echt een aanrader 😀

 8. OTH heb ik ook met veel plezier gekeken, echt een top serie! Ik heb de reacties niet gelezen dus sorry als deze dingen al gezegd zijn, maar ik zal wat serie’s opnoemen die ik kijk in dat genre! 😀
  -Awkward
  -The O.C (lijkt wel op oth vind ik zelf)
  -The Lying Game
  -Orange Is The New Black (zeker kijken, is wel wat heftiger)
  -New Girl
  -Hart Of Dixie
  -Grey’s Anatomy

 9. Ik heb nog wel wat tips:
  -Faking it
  -90210
  – Secret diary of a call girl
  -Switched at birth
  -Finding Carter
  -The lying game
  – The vampire diaries
  -Suits
  -The originals
  -Modern family

 10. Ik keek eerst ONCE UPON A TIME en heb het tot seizoen 5 gevolgt ik vind het nu niet meer zo leuk maar goed,
  Ik kijk THE VAMPIRE DAIRIES en vind het ook verslavend echt een keer proberen! Als ik deze uit heb wat snel is gedaan ben ik van plan om deze series te kijken:
  -TEEN WOLF
  -THE ORIGINALS
  -PRETTY LITTLE LIARS

 11. Hi Jennie!??
  Door jou ooit verslaafd geraakt en inmiddels in seizoen 7 (wel jammer dat 2 hoofdrolspelers nu weg zijn). Kijk dus echt niet uit naar de dag dat ik de laatste aflevering kijk. Maar ooit al een goede vervanger gevonden? Wat het iets minder erg zou maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.