Mijn lievelingsserie is afgelopen.. wat nu?

Hoe vaak ik wel niet heb zitten huilen in de trein om deze serie. Niet alleen vanwege de zielige momenten maar soms ook omdat het gewoon zo ontzettend leuk of romantisch was. Gisteren heb ik de allerlaatste aflevering van One Tree Hill gekeken en ik mis het nu al! Nadat ik Gossip Girl gezien had dacht ik dat niets Gossip Girl kon overtreffen, maar dat was niet zo. One Tree Hill vond ik echt geweldig en ik baal enorm dat het nu voor mij is afgelopen.


De serie gaat over tieners die in het dorpje Tree Hill wonen. In de eerste afleveringen krijg je misschien de indruk dat het verhaal alleen maar over basketbal gaat maar dat is niet zo. Er gebeuren heel veel (spannende) dingen in de serie en doordat dat allemaal dingen zijn die in het echt ook zouden kunnen gebeuren voelt het alsof je heel dicht bij de personages staat. Door de seizoenen (9 in totaal) heen volg je hoe de tieners opgroeien en af en toe komen daar wat nieuwe personages bij. Niets komt nep over, geen bloederige vampiers en monsters -op รฉรฉn grappige aflevering na dan- , geen ketchup als bloed en geen special effects. Allemaal nรฉt echt.

Bij Gossip Girl dacht ik dat niets het kon overtreffen maar dat was niet zo dus misschien heb ik het nu weer mis. Dit keer gaat het echt moeilijk worden maar ken jij een serie One Tree Hill kan overtreffen? Zo niet, dan ga ik het gewoon lekker nog een keertje opnieuw kijken!

(The Carrie Diaries, Pretty Little Liars en The Vampire diaries heb ik al gezien of geprobeerd)


Een van de grappige stukjes uit de serie. Wie kent dit stukje nog? ๐Ÿ˜€

60 thoughts on “Mijn lievelingsserie is afgelopen.. wat nu?”

 1. Hier nog een One Tree Hill fan!! Zelfs vriendinnen van me zijn via mij verliefd geworden op de serie. Ik heb de serie trouw gevolgd en heb alle seizoen thuis.
  Ik vind het ook nog steeds zo jammer dat de serie is afgelopen!!! Veel tranen zijn mijn ogen uitgekomen tijdens het kijken. Gelukkig heb ik alle dvd’s dus om de zoveel tijd begin ik weer van voor af aan ๐Ÿ˜€
  Een tip als vervanging voor OTH kan Grey’s Anatomy zijn. Natuurlijk een heel andere omgeving en situaties dan in OTH maar ik kijk het met bijna net zoveel plezier als naar OTH ๐Ÿ™‚

 2. De series die ik kijk:
  – 2 Broke girls
  – Awkward
  – The Big Bang Theory
  – Girls
  – The Modern Family
  Ik vergeet er nog eentje ๐Ÿ˜›

  Ik denk dat je Awkward wel leuk vindt! En sowieso is het ook leuk om SATC terug te kijken, maar ik weet niet of je dat al gedaan hebt :p

 3. Zeker weten Grey’s Anatomy. Perfecte combinatie van drama, humor en verdrietige momenten. En het voelt ook heel echt, vooral de latere seizoenen! En je bent er ook lekker lang mee bezig: 10 seizoenen!

 4. Heerlijke serie inderdaad!
  Ik ben in de kerstvakantie weer begonnen met Gossip Girl, ik keek seizoen 1 6 jaar geleden en ik kon me er bijna niets meer van herinneren. Misschien kun je hem dus weer in de herhaling gooien?
  Of.. Overspel, Penoza, Breaking Bad, Dexter of Grey’s Anatomy?

 5. Door dit artikel heb ik weer helemaal zin om OTH opnieuw te kijken… Geweldige serie!
  Desperate Housewifes en Pretty Little Liars zijn ook zeker aanraders!

 6. Ooh ik herken het helemaal! Dat je dan helemaal ‘vrienden’ wordt met de personages en dan komt opeens de laatste aflevering en daarna het zwarte gat. Sterkte alvast!
  Ik had het zwarte gat zelf vooral bij Dexter & Breaking Bad, die kan ik je echt aanraden. Misfits en New Girl zijn ook heel leuk!

 7. Deze serie overtreft Gossip Girl? Dan moet ik die heeeel snel gaan kijken! Ik kan er wel om huilen dat Gossip Girl is afgelopen namelijk haha! Ik vind Awkward een hele leuke serie die ook een soort hetzelfde genre heeft

 8. Ik keek deze serie jaren geleden uit en mis het nog steeds! Niets overtreft deze! Desperate Housewives vond ik ook een erg goede serie! Anders dan OTH, maar wel met de nodige drama, humor en momenten om mee te huilen. Een echte aanrader!

  Love, Tessa

 9. Ik heb het serieus nog nooit gezien haha, misschien toch maar eens gaan proberen! Ben ook altijd voortdurend opzoek naar nieuwe leuke serieus .. 90210 is ook echt super leuk!! Dus als je die nog niet gezien hebt, raad ik je die absoluut aan ๐Ÿ™‚

 10. 90210! You should give it a try.
  Vrij vergelijkbaar met Gossip Girl ๐Ÿ™‚ Schijnt een kruising tussen GG en OTH te zijn, maar dat heb ik nog niet echt gemerkt haha. The OC is ook vet leuk, en sort of GG’ig!

 11. One Tree Hill is absoluut mijn lievelingsserie! Er zijn nog wel meer series die ik kijk , maar er is niet echt iets vergelijkbaars te vinden. Seizoen 7,8 en 9 heb ik nog niet gezien. Ben heel benieuwd hoe het is zonder Peyton en Lucas!

 12. Hi
  Wat jammer dat het gedaan is. Ik vind het persoonlijk ook altijd super balen als het bij mij weer eens gebeurt. One three hill lijkt mij trouwens ook wel de moeite eens te bekijken (ik zet hem nu meteen op mij ‘kijklijstje’ haha).
  Als fervent seriekijker raad ik je sowieso Grey’s anatomy aan!!!
  Perfecte combo van drama, humor (zeker en vast: love christana yang!) en romantiek (+ je krijgt een portie sexappeal bij van Patrick Dempsey, Eric Dane en Jesse Wiliams). Niet voor niets McDreamy en Mcsteamy,…

  Ohja, en Friends natuurlijk: gouden klassieker en ontzettend hilarisch.

 13. Dit is misschien wel iets voor mij! Lijkt me leuk in ieder geval! Voelt echt als een ”gat” he als je klaar bent met een serie, haha. Echt bizar eigenlijk dat je daar zo aan gehecht kunt raken.

 14. Ik hou ook van deze serie! Inderdaad omdat het zo herkenbaar is.
  Twee andere series die je misschien wel leuk zal vinden, het zijn twee van mijn favorieten:
  Grey’s Anatomy en The O.C.
  Geen vampiers, geesten, of andere trucjes, just life. Truts me, they are worth it. The O.C. is al heel lang geleden afgelopen, al voor One Tree Hill of Gossip Girl. En Grey’s is gewoon รฉcht goed.
  En als je toch een bรฉรฉtje de onrealistische kant op wil gaan vind ik Lost ook erg goed.
  En True Blood, superonrealistisch (of ja, wie weet…), maar helemaal anders dan andere vampierenseries.

  Maar dus, aangezien One Tree Hill en Gossip Girl jouw genre zijn, zeker The O.C. kijken (en grey’s anatomy, haha)

 15. Skins. sowieso skins (de britse versie. de amerikaanse is echt stom). Het is rauw en echt, en is op een best kunst-achtige film geproduceerd.
  En Girls is ook geweldig. Wederom eigenlijk gewoon het echte leven, vol ups en downs, van een vriendinnengroep.

 16. ‘Pretty little liars heb ik al geprobeerd’
  Wattt, Pretty little liars is echt m’n lievelingsserie.
  En the carrie diaries ook.
  Maarja, haha dan kun je misschien gaan kijken:
  – Twisted
  – Under the dome
  – The lying game
  x

 17. Dat is echt naar hรจ als je alle afleveringen van je lievelingsserie hebt gezien? ๐Ÿ™ Vind ik ook altijd erg lastig! Mijn favoriete serie is Supernatural <3 Maar ik vind 90210 ook heel leuk en op het moment zijn we bezig om Lost helemaal te kijken, dat vind ik ook een hele leuke serie ๐Ÿ™‚

 18. Oh, ik vond One Tree Hill ook zo mooi! In hetzelfde ‘drama’ genre vond ik The OC ook heel super (met uitzondering van het laatste seizoen). Ook Grey’s Anatomy, waar ik zelf eerst super tegen was omdat ik dacht dat het een saaie ziekenhuisserie was, ben ik helemaal gek van! En het leuke is dat ze nog nieuwe afleveringen maken (:

  Liefs, Liese

 19. One Tree Hill was inderdaad een leuke serie! Ik ben een beetje (heel erg) serie verslaafd, maar misschien vind je er iets leuks tussen: Bones, The Good Wife, Revenge, Pretty little liars, The Carrie Diaries, Criminal Minds, The Originals, The Vampire Diaries, Grey’s Anatomy, Awkward, New Girl, Reign, White Collar, Rookie Blue, Covert Affairs, Necessary Roughness, Beauty and the Beast en ik zal er vast nog een vergeten.. allemaal verschillend, maar heel erg leuk! Ik hoop dat je een nieuwe serie zult vinden die je net zo leuk vindt als OTH ๐Ÿ™‚

 20. Grey’s anatomy!!! SUPER serie! En ik zit ook bijna elke aflevering te huilen, haha :)! Geweldige personages, knappe mannen, goede verhaallijnen, humor. You can’t go wrong ;)!

 21. Ik heb als eerste vroeger het little house on the prerrie gekeken dat vond ik zo leuk en toen heb ik gossip girl gekeken en vond dat ook he le maal geweldig! Toen heb ik alle seizoenen van desperate housewives gekenen en daar was ik ook dol op. toen vampire diaries maar helaas op netflix maar tot zeisoen 3 en nu zit ik samen met mijn moeder helemaal in greys and anatomy ! Prettie little liars vond ik niet heel leuk. En nu op zoek naar one tree hill

  xx

  1. little house on the praire is echt fantastisch! GROOOOTE AANRADER maar wel een echte family serie die voor iedereen leuk is. Je krijgt er echt zo’n country gevoel van en echt fantastisch gewoon

 22. Dit is de eerste keer dat ik op je blog kom, maar ik zag deze blogpost voorbij komen bij popular blog posts op bloglovin en ik MOEST gewoon reageren! Ik heb One Tree Hill vanaf seizoen 1 gevolgd en elk seizoen was het weer de vraag of The WB/The CW een volgend seizoen wilde uitzenden! Gelukkig hebben ze dit zo veel jaar gedaan, want deze serie is m’n favoriete serie ooit ๐Ÿ™‚
  De muziek, de quotes, de herkenning in zoveel scenes.. Ik baalde enorm toen het stopte, maar ergens ben ik ook blij dat ze op hun hoogtepunt zijn gestopt en het niet jarenlang hebben uitgemolken. Tijd om vandaag een paar favoriete afleveringen weer te kijken!
  Ik heb overigens nog geen enkele serie gevonden die ik net zo leuk vind, ik haak bij allemaal af na een paar afleveringen ๐Ÿ™

 23. Ik vind Gossip Girl ook echt geweldig, Pretty Little Lairs en Awkward zijn ook mijn favorieten! Daarnaast vind ik The lying game ook heel leuk maar dat is na 2 seizoenen gecanceld ?! Gewoon midden in een cliff hanger… Dus daar zou ik maar niet aan beginnen haha. Revenge is ook heel spannend, zeker een aanrader oh en Lost ook geweldig! En als laatste Skins UK! Skins is echt heeel leuk

 24. Oh wauw One Tree Hill! Ik leerde deze serie 3 jaar geleden kennen en ik kan echt niet met woorden uitdrukken wat dit met mijn leven gedaan heeft! Ik baal dus ook enorm dat het afgelopen is maar ik probeer het levend te houden voor mij door de cd’s, die trouwens echt aanraders zijn, te luisteren en ik ga ook supergraag naar concerten van bands die voorkwamen in de serie zoals Fall Out Boy (echt te gek om Pete Wentz te zien en te denken: wohoow jij speelde het vriendje van Peyton!!), Jimmy Eat World (speelde in Tric) en Gavin DeGraw natuurlijk!

 25. beste serie die ik ooit heb gezien/ben aan het zien: Reign, het gaat over vroeger maar is niet met heel de tijd vechten, het gaat over jonge mensen die een huwelijk hebben en regeren over Frankrijk en Schotland, de serie is net begonnen (dus er zijn nog maar 6 afleveringen), normaal ben ik niet zo voor series over vroeger maar deze zit echt goed in elkaar met een paar knappe spelers als extratje! Ik heb ook gossip girl, pretty little liars, 90210 en the carrie diaries (deze vind ik ook erg leuk) gezien maar deze overtreft alles, de muziek en hoe alles gefilmd is, echt een aanrader ๐Ÿ˜€

 26. OTH heb ik ook met veel plezier gekeken, echt een top serie! Ik heb de reacties niet gelezen dus sorry als deze dingen al gezegd zijn, maar ik zal wat serie’s opnoemen die ik kijk in dat genre! ๐Ÿ˜€
  -Awkward
  -The O.C (lijkt wel op oth vind ik zelf)
  -The Lying Game
  -Orange Is The New Black (zeker kijken, is wel wat heftiger)
  -New Girl
  -Hart Of Dixie
  -Grey’s Anatomy

 27. Ik heb nog wel wat tips:
  -Faking it
  -90210
  – Secret diary of a call girl
  -Switched at birth
  -Finding Carter
  -The lying game
  – The vampire diaries
  -Suits
  -The originals
  -Modern family

 28. Ik keek eerst ONCE UPON A TIME en heb het tot seizoen 5 gevolgt ik vind het nu niet meer zo leuk maar goed,
  Ik kijk THE VAMPIRE DAIRIES en vind het ook verslavend echt een keer proberen! Als ik deze uit heb wat snel is gedaan ben ik van plan om deze series te kijken:
  -TEEN WOLF
  -THE ORIGINALS
  -PRETTY LITTLE LIARS

 29. Hi Jennie!??
  Door jou ooit verslaafd geraakt en inmiddels in seizoen 7 (wel jammer dat 2 hoofdrolspelers nu weg zijn). Kijk dus echt niet uit naar de dag dat ik de laatste aflevering kijk. Maar ooit al een goede vervanger gevonden? Wat het iets minder erg zou maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.