MIJN NIEUWE KETTING VAN MIJNNAAMKETTING.NL

 Gisteren kreeg ik dit schattige pakketje binnen. Wat er in zit kun je al zien: een naamketting. Maar ik heb niet gekozen voor een ketting met mijn eigen naam!

Ik moest even twee keer nadenken toen ik een naamketting aangeboden kreeg. Een ketting met je eigen naam vind ik namelijk nooit zo leuk. Toen dacht ik ineens aan een ketting die ik voorbij had zien komen op het Instagram-account van Betweenvenusandsaturn, mijn fellow blogger uit Valkenswaard 🙂 Zij postte een tijdje terug een foto waarop ze een ketting droeg met het woordje ‘summer’ en dat vind ik dan wel weer heel leuk! Ik besloot dus om voor dat woordje te gaan in een gouden versie. Ik ga hem lekker vaak dragen in de zomer. Ik denk dat het super leuk staat op het strand bij mijn bikini. Als mensen maar niet gaan denken dat ik Summer heet! Hoewel dat ook best een leuke naam is eigenlijk..

De ketting die ik heb gekozen vind je hier. Je kunt zelf kiezen welke naam (of in mijn geval welk woordje) je wil en daarbij kun je kiezen of je de zilveren of gouden versie wil en welke lengte de bijbehorende ketting moet zijn. Ik heb gekozen voor een lengte van 50cm. De ketting die ik heb is momenteel in de aanbieding en als je de code JENNIE gebruikt bij het afrekenen krijg je nog eens 10% korting, leuk toch? Hieronder zie je hoe de ketting er uit ziet als ik hem om heb:

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MIJN NIEUWE KETTING VAN MIJNNAAMKETTING.NL”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.