Mijn nieuwe spulletjes van de Action!

De Action: de plek waar je altijd met meer naar buiten komt dan wat de bedoeling was. Maar dat is niet erg, want het is goedkoop! Ik kon het deze keer ook weer niet laten.. Ik ging voor fietslichtjes en chocolademelk en kwam terug met fietslichtjes, chocolademelk en een aantal nieuwe spulletjes voor in mijn kamer. Het is ook zo leuk om herfst/winterspulletjes in te slaan! Kijk gauw mee naar wat ik allemaal gekocht heb ๐Ÿ™‚


Als eerste vond ik deze plaat om allemaal leuke dingetjes op te zetten. Deze kostte โ‚ฌ1,59.


Van deze houten hartjes had ik al een setje gekocht laatst maar ik vind ze zo leuk dat ik ze nog een keer heb meegenomen. Deze hartjes zaten allemaal bij elkaar in een zakje voor โ‚ฌ0,99.


Gewoon twee simpele vierkante theelichthouders, altijd handig! Deze waren โ‚ฌ0,49 per stuk.


Deze vind ik ZO mooi! Dit is ook een theelichthouder en hij heeft een soort spiegelende laag en dat zorgt voor een super leuk effect wanneer het donker is en er een theelichtje in zit. Op mijn bonnetje staat dat hij โ‚ฌ0,46 kost maar dat klopt geloof ik niet. Dan zou ‘ie goedkoper zijn dan de simpele vierkante theelichthouders van hierboven. Er zat geen stickertje op deze houder dus volgens mij heeft de jongen achter de kassa maar wat ingevuld. Weet iemand de prijs van dit theelichthoudertje?


Hier was ik vorig jaar ook al naar op zoek maar steeds vond ik of te grote takken, of het was allemaal te duur. Deze van de Action zijn echt precies goed! Je moet wel even zelf twee AA batterijen er in doen, die zitten er niet bij inbegrepen. Ik heb er hiervan twee meegenomen en ze kosten โ‚ฌ1,99 per bosje.


Dit turqoise theelichthoudertje komt niet van de Action maar van de HEMA. Bij de Action hadden ze ‘m geloof ik ook maar toen ben ik hem vergeten mee te nemen. Die van de HEMA kostte me โ‚ฌ1,99.


En als je dat allemaal koopt kun je zoiets leuks maken als dit! ๐Ÿ™‚


Verder haalde ik nog dit leuke dingetje. De hitte van de kaars stijgt op en dat zorgt ervoor dat het bovenste deel met de kerstboompjes rond gaat draaien. Hier kun je zien wat ik bedoel:

Deze kost โ‚ฌ0,99 en je moet ‘m wel zelf in elkaar zetten. Maar dat vind ik altijd leuk ๐Ÿ˜‰

64 thoughts on “Mijn nieuwe spulletjes van de Action!”

  1. Heel leuk! Ik ben zelf ook echt dol op de Action. Heb er laatst ook weer allemaal leuke dingen gekocht. Dat dienblad heb ik ook maar dan in het grijs, echt leuk voor zo’n klein prijsje.

  2. Wat een leuke spulletjes! Ik denk er nooit aan om dingen voor mijn kamer te kopen, maar dat is eigenlijk echt zonde ๐Ÿ˜› Dat waxinelichtje ken ik wel, ziet er erg gezellig uit.

  3. Super leuke spulletjes, Jennie! Je hebt er ook echt een waanzinnig schattig herfsthoekje van gemaakt. En dat voor maar zo weinig geld! Gotta love the action โ˜บ๏ธ

  4. Wat een superleuke herfstige spulletjes heb je gekocht ๐Ÿ™‚ Dat takkenbosje vind ik echt super leuk! Ik ben ook al heel lang op zoek naar zoiets, deze heeft echt een perfect formaat.
    Ik ga snel even langs de Action!

  5. Leuke spulletjes heb je gekocht zeg, voor dit soort dingen is de Action gewoon de place to be! Dat laatste dingetje vind ik heel erg leuk, hihi.
    Nu heb ik ook weer zin om bij de Action te gaan winkelen voor leuke dingetjes voor in huis ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.