Mijn plannen voor de laatste weken van het jaar

Ik ben afgelopen Sinterklaasweekend lekker thuis gebleven. Mijn huisgenoten waren ook thuis dus hebben we vrijdag een Sinterklaas avondje gehouden. Met een voorraad pepernoten, een zelfgemaakte red velvet cake en chocolade hebben we gezellig een film gekeken op de kamer van Jessie. We hebben alle vier een eigen kamer met bank, maar op de een of andere manier belanden we altijd op die van Jessie.

Red velvet cake 1

De tijd ging ineens zo snel dat we dit jaar in huis een beetje de jaarlijkse tradities zijn vergeten. Misschien herinner je je nog wel van afgelopen jaren dat we steeds om de beurt onze schoen gingen zetten en er cadeautjes voor elkaar in deden. Super leuk was dat. We waren het helemaal vergeten dit jaar dus kozen we voor een gezellige avond met lekker eten. Vrijdag bedachten we ons tijdens het film kijken dat we het hoogtepunt van het jaar, het kerstdiner, ook nog niet hadden ingepland. Daar zijn we meteen plannen voor gaan maken want dat kunnen we natuurlijk niet overslaan!

Verder ga ik mijn minor de komende weken afronden. We ronden het af met een tentamen en een webinar waarin we de kennis die we hebben opgedaan delen. Kerst vier ik met mijn familie en daar hebben we niet echt speciale tradities. Gewoon gezellig met z’n allen eten en brunchen, de ene dag met mijn moeder en de ene dag met mijn vader. Voor oudjaar heb ik nog geen plannen gemaakt maar ik denk dat ik het gezellig in Brabant ga vieren net als ieder jaar. Daarnaast lekker veel sporten en ik hoop dat we hier de komende week in huis nog veel meer gezellige filmavondjes hebben want dat is heel gezellig.

Red velvet cake 2

Om even op de films en series terug te komen: in de wintermaanden die er aan komen is het wel zo fijn om een goede voorraad aan kijkmateriaal te hebben. HBO is een super fijne service waarmee je films, series en documentaires kunt bekijken. Met Telfort CombiVoordeel kun je gratis gebruik maken van HBO. Door je mobiel abonnement en tv-abonnement te combineren profiteer je elke maand van fijne voordelen. Geen interesse in HBO? Je kunt ook kiezen voor dubbel zoveel minuten en mb’s voor iedereen in huis, of 5 euro korting op je factuur. Meer informatie over hoe het precies werkt lees je hier.

Wat zijn jouw plannen voor de laatste weken van het jaar?

Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking. Je kunt hier je mening delen met Telfort.Advertisement

24 thoughts on “Mijn plannen voor de laatste weken van het jaar”

 1. O boy, die red velvet cake en de truffelpepernoten op de foto zien er FANTASTISCH uit, haha! En fijn dat je deze komende weken lekker je minor af kan ronden, lijkt me goed voelen. Heel veel plezier ook de komende tijd met alle feestdagen!

 2. Ik vind het een leuk artikel maar als ik aan het einde dan een verwijzing zie naar een sponsor denk ik mwa jammer. Ik vind je post echt leuk maar als ik naar de laatste weken kijk gebeurt het wel vaak dat er een item bijvoorbeeld gesponsord is . Maarja aan de andere kant snap ik het ook weer wel 🙂

  1. Hee Rikst! Klopt, ik heb op dit moment behoorlijk wat samenwerkingen lopen en ik vind het super tof dat ik daar de kans voor krijg. Ik doe mijn best er een artikel van te maken wat ook leuk is om te lezen wanneer het merk waar het over gaat niet goed bij je past 🙂

   1. Dat is helemaal waar ! Het is ook een groot compliment natuurlijk als bedrijven met je willen samenwerken. Fijn dat je reageert , het was niet perse negatief bedoeld maar het viel me op. En inderdaad soms merk je het niet eens dat het gesponsord is en dat is goed 🙂

 3. Oh my, de zelfgemaakte red velvet cake ziet er echt te lekker uit! Het water loopt mij in de mond. Zo te lezen staan er nog een aantal gezellige activiteiten op de planning deze maand, geniet er van! Ook heel veel succes met het afronden van je minor, komt vast helemaal goed!

 4. Wat leuk dat je standaard tradities hebt met je huisgenoten! Ik denk dat niet iedereen met huisgenoten dat kan zeggen, gezellige boel lijkt het me daar! En de cake ziet er enorm lekker uit! Liefs.

 5. Jeetje wat ziet je cake er heerlijk uit. Is die gewoon gemaakt met een pakje uit de supermarkt?

  Ik heb een tijdje HBO gehad, maar heel bewust nu niet meer. Er is daar áltijd wat leuks op. En dat wil ik dan natuurlijk weer kijken.

 6. Heel veel succes met het afronden van je minor en natuurlijk hele fijne dagen gewenst! <3 Die taart (en truffelpepernoten) zien er trouwens overhéérlijk uit (hoewel ik niet weet hoe een red velvet cake smaakt, toch krijg ik er zin in). 🙂

 7. Die Red Velvet Cake ziet er zo lekker uit! Wat gezellig dat je Sinterklaas hebt gevierd met je huisgenoten met veel lekker eten. Leuke plannen heb je in het vooruitzicht. Deze kerst wordt onvergetelijk voor mij, zaterdag ga ik naar 538 Jingle Ball om de kerst alvast in te knallen en de feestdagen wordt gezellig met familie en aanhang. Ook oud en nieuw vier ik dit jaar ergens anders, dus dat wordt super gezellig! 🙂
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.