Mijn plannen voor de zomervakantie

Het magische moment is dan eindelijk daar: ik heb vakantie! Gisterenavond om 23:59 heb ik mijn laatste opdrachten ingeleverd en dan heb ik alle vakken van het derde jaar ook weer afgerond. Oké, volgende week heb ik nog wel een tentamen maar daar leer ik altijd maar een halve dag voor. Praktisch vakantie dus. Tijd om leuke dingen te doen! Ik kreeg een aantal keren de vraag wat ik deze zomervakantie allemaal ga doen dus dat ga ik in deze post vertellen. De zomer is natuurlijk het hoepelseizoen dus ik zal niet op een lange vakantie gaan. Niet erg, want het hoepelen is leuk en er staan genoeg andere leuke dingen op de planning!

Heel mijn kledingkast legen
Ik ben gisteren meteen begonnen met project kledingkast. Ik heb alle kastjes en rekken leeggehaald en ga alles even opnieuw indelen en weer een hoop wegdoen. Het ligt nu overal verspreid door mijn kamer. Hoopjes kleding die van mij weg mogen en hoopjes die de wasmachine in mogen om vervolgens weer netjes aan het rek gehangen te worden. Twee zakken kleding heb ik al ingeleverd bij H&M en er gaan er nog veel meer die kant op. Ik zal een paar items op mijn blog gaan verkopen omdat ik denk dat er items tussen zitten waar ik jullie blij mee kan maken. Stay tuned!

Zomerplannen Jenniefromtheblog Longboard 2


Longboard mooi maken
Volgende week ga ik mijn longboard klaarmaken voor ‘haar’ tweede zomer. Ik heb voordat ik dit board had een jaar op een Globe gereden maar dat was het niet helemaal. Het board wat ik nu heb (Xtension bamboo dancer) is helemaal perfect voor mij. Wat ik er aan ga veranderen? Ze krijgt een kleine touch-up. De groen/blauwe wieltjes gaan eronderuit en die ga ik denk ik verwisselen voor roze of oranje wielen. Verder ben ik van plan om mijn trucks roségoud te verven en mijn oom heeft een grote sticker van mijn logo gemaakt die ik op de onderkant ga plakken. Ik zal voor en na foto’s delen met jullie!

Leren longboarddancen
Nu ik mijn board helemaal onder controle heb is het tijd voor de volgende stap. Toen ik laatst dit filmpje op Instagram zag wist ik meteen dat dit een van mijn zomer goals zou worden. Vorig jaar heb ik al eens geoefend met de Peter Pan (ook een dance oefening) en dat ging best goed. Mijn zus wil het ook gaan leren dus we kunnen het mooi samen gaan oefenen. Ik heb dit keer voor de zekerheid polsbeschermers gekocht want als ik mijn pols breek kan ik geen hoepels meer maken 🙂

Hoelahoep skills en webshop verbeteren
Iedere keer als ik zie wat Robin met haar hoepel kan krijg ik zin om er ook mee te gaan oefenen. Daar wil ik dus aan gaan werken de komende weken. Waar we ook aan gaan werken: verbetering van onze webshop. We hebben alles natuurlijk ontzettend snel opgezet en hebben daarbij weinig tijd gehad om echt goed na te denken over allerlei zaken. We gaan bijvoorbeeld opnieuw beginnen met de video’s omdat we merken dat er veel vraag is naar hoopdance. Ik ga de videoserie met fitnessoefeningen oppakken omdat ik nog niet zo’n pro ben en Robin gaat een serie met hoopdance uitleg doen. Ook gaan we wat mensen naar het design van de webshop en het logo laten kijken zodat we weer even voor uit kunnen!

Zomerplannen Jenniefromtheblog Longboard 4


Weekendjes Brussel, Oxford/Londen, Zweden
Ik mag voor een samenwerking overnachten in een hotel in België dus dat ga ik gezellig met Xenia doen. Shoppen, leuke foto’s maken en gezellig eten. Ik kijk er naar uit! Verder wil ik in juli een weekendje naar Oxford/Londen gaan naar m’n bae. En als laatste staat Zweden op de planning als ik daar nog tijd voor heb! Ik wil op bezoek gaan bij een meisje dat ik ken via Instagram dus ik moet ook even kijken wanneer zij precies kan.

Een maand werken
Na mijn stage bij Blogtoday mocht ik ‘blijven’ om af en toe wat freelance opdrachtjes te doen. Dat bevalt me nog steeds erg goed en deze zomer mag ik in de maand juli meer komen werken omdat mijn collega’s op vakantie gaan. Dan ben ik er dus als versterking. Ik denk dat het weer heel leuk en vooral leerzaam gaat zijn. Verder hebben we ook veel hoepelevenementen op de planning staan. Mensen vragen ons onder andere voor markten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en andere evenementen. Heel leuk!

En nog een hele hoop losse dingen
Volgende week ga ik suppen in Amsterdam, ik ga naar fashionweek, Magic Mike 2 komt natuurlijk bijna uit en ik ben nog steeds aan het kijken of ik met wat meiden een wat langere longboardtocht kan gaan maken in de zomer. Genoeg leuke dingen te doen dus!

En uiteraard ga ik over alles bloggen! Wat ga jij deze zomer allemaal doen?

72 thoughts on “Mijn plannen voor de zomervakantie”

 1. Oh my, mijn kledingkast is ook één van mijn projecten!! Ik heb laatst al 15 kilo (oeps) afgegeven in een winkel. Nou, daar kan ongetwijfeld nog veel meer naar toe.. en alles opnieuw indelen :-). Brussel, ik hou van deze stad.. ik ga er ieder jaar in januari heen en vorig jaar ook in augustus, zo’n fijne stad.. Heerlijk om te shoppen! Succes met al je projecten :-)!

 2. Wat een ontzettend toffe plannen heb je! Ging evan dat filmpje kijken van Robin, wauw, ik ben onder de indruk. Dat zou ik ook wel willen kunnen! Haha, zodra ik vakantie heb, is project kledingkast ook het eerste waar ik aan ga beginnen! Eigenlijk doe ik dat standaard iedere zomervakantie haha. En alvast heel veel plezier in Oxford/Londen, Zweden en Brussel, gaat vast goed komen!

 3. Heel leuk! Ik kan echt niet wachten tot het vakantie is!
  Dat langboarddancen ziet er heel leuk (en moeilijk!) uit, het zo heel tof zijn als je dat aan het einde van de zomer kan!
  Liefs. Jonne

 4. Leuke dingen heb je op de planning staan! Super dat het hoolahoep gebeuren zo goed gaat. Ik kan me voorstellen dat je er dan nog professioneler mee om wilt gaan. Een pennyboard aanschaffen staat voor mij binnenkort gepland, ik ben benieuwd hoe het zal gaan, maar ik heb er veel zin in!

 5. Wat een toffe dingen ga je deze zomer doen, heel veel plezier alvast!

  Ik ga met mijn vrienden op vakantie naar Spanje, Santa Susanna en voor de rest heel veel uitrusten genieten. 🙂

 6. Wat een leuke dingen ga je doen deze zomer! Ik ben al een dagje naar Amsterdam geweest en ook al op een mini vakantie. Op de planning staat verder: festivals , attractieparken, picknicken en heel misschien een weekendje Parijs. Heb echt heel veel zin in de zomer!

 7. Wat fijn om nu bijna écht vakantie te hebben! Heerlijk even bijkomen en erop uit 🙂
  Ik ben deze zomer vooral heel veel aan het werk. Ben net een eigen onderneming begonnen en daar komt best nog wat bij kijken.

 8. Wat fijn dat je nu ook (bijna) vakantie hebt 😀 Volgens mij ga je je wel vermaken. Ik ben heel erg benieuwd naar de vernieuwde hoop it yourself video’s! Ik vond het hoepelen woensdagavond echt super leuk (nogmaals bedankt!) dus ik ga zeker binnenkort als ik weer geld heb eentje aanschaffen. Dan kan ik in de zomer lekker oefenen.

 9. Lucky you met je vakantie! Ik moet nog even een weekje knallen met een laatste project. Maar goed, daarna kan ik ook lekker genieten van een welverdiende vakantie. En een paar daagjes Parijs!

 10. Leuke plannen! Ik denk dat jij een drukke vakantie gaat krijgen haha. Ik ga zelf veel werken bij m’n bijbaan, 10 dagen naar Spanje met vriendinnen en een weekend naar Londen! Onwijs veel zin in allemaal.. Liefs!

 11. Klinkt als een leuke zomer! Ben vooral benieuwd naar wat er allemaal met de shop gaat gebeuren 🙂 En een tip voor Brussel: de aardbeien gedipt in chocola die je op veel plekken kan kopen en als je naar het Atomium gaat, ga dan ook zeker als het donker is! Dan ziet het er nog veel mooier uit. Veel plezier alvast 🙂

 12. Wat een leuke planning voor de zomer! Hier is mijn planning nog vrij leeg, maar die raakt straks wel vol als kleuterlief vrij is en er dagtripjes op het programma staan. De weken dat kleuterlief bij haar vader is staan hier in het teken van relaxen. Best zin in de zomer dus!

 13. Klinkt goed allemaal. Wat tof, die stickers voor onder je longboard! Ben benieuwd 🙂 ‘Project kledingkast’ klinkt ook als iets handigs. Ik wil ook eigenlijk helemaal from scratch beginnen. Alleen de items houden die ik écht wil houden en de rest verkopen… Lastig, maar misschien wel een keertje goed, haha 🙂

  ♥♥♥

 14. Wat een boel leuke dingen ga je doen in je vakantie en wat lekker trouwens dat je al vakantie hebt. Ik moet nog twee weekjes stage lopen, maar dan heb ik ook heerlijk vakantie. Alleen ik heb eigenlijk nog geen echt concrete plannen gemaakt.

 15. Als je naar België komt en zin hebt in een koffie en om leuke plekjes te zien, mail me maar ! Het zou fijn zijn eens te ontmoeten ! 🙂 liefs, Helen xoxo

 16. Oelalalaa! Kan nu al niet wachten op de nieuwe hoepelfilmpjes!
  De fitness oefeningen lukken al aardig bij mij!
  Bij hoopsadaisy hebben ze ook hoopdance filmpjes maar die vind ik nog erg lastig! Dus vroeg me al af of het misschien aan de hoepel ligt?

 17. Wat een leuke plannen zeg! Lekker druk ook, je zult je niet vervelen denk ik!
  Omdat ik niet meer studeer, heb ik niet meer zo’n lange zomer vrij helaas. Ben momenteel in between jobs, maar gelukkig ga ik overmorgen nog een weekje naar Zuid-Frankrijk en daarna weer verder solliciteren. Hopelijk in september nog een weekje naar Italië en verder in het weekend zo veel mogelijk naar alle leuke Rotterdamse evenementen en lekker chillen bij de Kralingse Plas of Zevenhuizerplas.

 18. Wat een leuke plannen! En operatie kledingkast heb ik al voor de helft gedaan bij mijn moeder in Antwerpen (oude kleding van mij wegdoen) en ik denk dat ik thuis in Montenegro ook eens aan de slag moet .. En de H&M heeft ook al 3 kledingzakken gezien van me en er komen er nog aan bij hen 🙂 Ik ben echt dol op die actie! Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.