MIJN RINGENCOLLECTIE

Als je mijn blog wat vaker bekijkt en leest weet je waarschijnlijk wel dat ik vrijwel alleen maar gouden sieraden draag. Ik heb twee ringen die ik standaard om heb en een aantal ringen die ik afwissel. In dit artikel laat ik je zien welke ringen mijn favorieten zijn en waar ze vandaan komen!

 Aan mijn linkerhand, om mijn middelvinger draag ik twee ringen die ik beide nooit af doe. De onderste ring met de drie oogjes heb ik van mijn moeder gekregen toen ik 18 werd. Daarvoor heeft zij de ring vanaf mijn geboorte, 18 jaar lang gedragen. Ik heb hem sinds de dag dat ik hem kreeg niet meer af gedaan en ik ben ook niet van plan om hem ooit nog af te doen. Net als de ring die ik daarboven draag, die heb ik van mijn inmiddels overleden oma gekregen. Deze ring draag ik nu al ongeveer een half jaartje en deze laat ik voorlopig ook lekker om! Verder draag ik mijn Guess ring vaak en de ring daarboven heb ik sinds deze week, die is van de webshop Jadira.nl.

Aan mijn rechterhand draag ik nu meestal mijn ringen van de C&A. Eentje is goudkleurig en eentje rosé. Ze zijn wel al behoorlijk aan het verkleuren, echt zonde. De ring om mijn wijsvinger is ook net nieuw en komt ook van Jadira.nl. De nagellak die ik draag is ‘Are we there yet?’ van OPI. De mintgroene ketting op de tweede foto is van Jazzybellesshop.

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MIJN RINGENCOLLECTIE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.