Mijn selfiespiegel heeft een upgrade gekregen

Ik was helemaal klaar met dat kleine spiegeltje dat aan mijn muur hing. Met moeite heb ik de oude spiegel van de muur af gekregen. Hijย zat met een hele hoop sterke stickers vastgeplakt dus helaas is er een stuk behang mee van de muur af gegaan. Gelukkig is mijn nieuwe spiegel zo groot dat je daar helemaal niks meer van ziet.

De spullen om dit hoekje te bouwen heb ik gekocht bij IKEA. De spiegel is een STAVE spiegel van 70 bij 160 cm. Je kan hem hier op de site van IKEA vinden. Toen ik naar de kassa liep zag ik ineens een super goedkoop tv meubel staan. Ik bedacht me dat dat misschien leuk zou staan als schoenenrek en nam het voor de zekerheid mee. Voor 10 euro wilde ik die gok wel nemen. Ik nam het mee naar huis, zette het in elkaar en ik vond het er meteen erg leuk uit zien. Een deel van mijn schoenen er in, een bloemetje er bij en het is klaar! Het tv meubel kun je trouwens op de site van IKEA vinden door hier te klikken. Om ervoor te zorgen dat de spiegel niet zomaar wegschuift heb ik stevige tape (die we normaal voor onze hoepels gebruiken) tussen het kastje en de spiegel geplakt. Er zit ook nog wat tape tussen de bovenste rand van de spiegel en de muur.

Het is echt een grote spiegel maar dat vind ik wel fijn, zeker omdat ik vaak foto’s maak in de spiegel. Als ik midden in mijn kamer sta kan ik een deel van de omgeving meenemen en als ik dichter bij de spiegel sta kan ik een foto maken zonder dat het zo opgepropt is als bij mijn oude foto’s. Eerst stond hier mijn tweede kledingrek, maar dat kledingrek ga ik weg doen (het staat nu ergens in een hoekje in mijn kamer gepropt). Eerst moet ik nog even mijn kledingkasten verder uitzoeken zodat de kleding die aan het rek hangt voortaan daar in kan. Nu heb ik een mooi rustig plekje gemaakt in plaats van het drukke kleding rek en mijn kamer is nu wat minder volgepropt.ย Ik ben er blij mee!

selfiespiegel 1 selfiespiegel 9selfiespiegel 4Selfiespiegel 8selfiespiegel 2Als ik dicht bij de spiegel sta dan past alles mooi helemaal op het scherm en ben ik niet meer in zo’n mini kader gepropt als bij mijn vorige spiegel (klik). Maarrr… dat betekent wel dat ik voortaan altijd mijn kamer op moet ruimen ๐Ÿ™‚

57 thoughts on “Mijn selfiespiegel heeft een upgrade gekregen”

  1. Mooie spiegel! Ik ga over 3 weken op vakantie en ik ben bang dat ik daar niet zo’n grote spiegel heb, want we zitten in een chaletje.. dat wordt wat hahah. Ik heb wel vaker op een bed gesprongen zodat ik heel mijn outfit kon zien.

    x

  2. Wauw super leuk! Ik was na je post waarin je zei dat je een nieuwe spiegel had gekocht al heel erg benieuwd hoe het eruit zou gaan zien! Staat echt super met dat kastje eronder..

    Nu heb je wel een goede motivatie om je kamer netjes te houden ๐Ÿ˜€

    1. Thanks! Ik heb die plannen inderdaad even stil gezet. Het is even te druk allemaal om dat ook nog in gang te gaan zetten! En we hebben een nieuw huisgenootje wat super gezellig is ๐Ÿ™‚

  3. Wauw ! ziet er echt super uit! Binnekort verhuizen we en ik kijk er echt al naar uit om m’n nieuwe kamer in te richten! je hebt altijd zo’n leuke ideetjes! ๐Ÿ™‚

  4. Veel leuker dit! Ik vind het tof dat je een nieuwe site hebt die ook nog eens succesvol is maar jammer dat er op deze site niet meer als voorheen elke dag een nieuw artikel online komt. Toch blijf ik je trouw volgen hoor ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.