Mijn sieraden van Hey Harper + kortingscode

In deze post wil ik je mijn sieradencollectie van Hey Harper laten zien. Het is voor het eerst dat ik écht enthousiast ben over een sieradenmerk, want het heeft me best even geduurd een merk te vinden dat bij me past. Ik vind het zo’n fijn merk omdat de sieraden betaalbaar zijn maar wel tegen een stootje kunnen. Daar vertel ik je in deze post meer over. En ik deel ook een kortingscode met je!

Ik ben de afgelopen jaren meerdere keren gevraagd voor samenwerkingen met sieradenmerken. Daar heb ik altijd nee op gezegd, omdat het óf zo duur was dat ik het zelf niet zou kopen óf omdat er aangemoedigd werd voorzichtig te doen met de sieraden om ze mooi te houden. En dat laatste, daar ben ik niet zo goed in 🙂 Van Hey Harper ben ik een paar maanden geleden ambassadrice geworden omdat dit merk ontzettend goed bij me past. Ze hebben mooie, vaak subtiele sieraden, die betaalbaar zijn én tegen een stootje kunnen.

De sieraden verkleuren namelijk niet bij:

  • Zwemmen
  • Douchen
  • Sporten
  • Het gebruik van handreiniger
  • Het dragen van parfum
  • Het dragen van zonnebrandcrème

Dat betekent dat ik gewoon lekker kan tuinieren, afwassen, douchen, badderen in de hottub en handreiniger kan gebruiken na het doen van de boodschappen, zonder dat ik me zorgen hoef te maken over mijn sieraden. Voor mij ideaal, want ik heb al vaak meegemaakt dat ik sieraden kocht en ze vervolgens niet droeg omdat ik ze steeds af moest doen. Ik draag deze sieraden vaak dagen achter elkaar zonder ze af te doen.

Kortingscode

Mijn kortingscode HEYJENNIE geeft normaal gesproken 15% korting op je gehele bestelling bij Hey Harper. Omdat Valentijnsdag eraan komt geeft de code tot en met 10 februari meer korting, namelijk 20%.

Je kunt de gehele collectie bekijken op Heyharpershop.com. Ik laat je hieronder zien welke sieraden ik zelf heb en deel nog een aantal favorieten met je.

Dit zijn de kettingen die ik heb: Audrey kettingKing ketting ❋ Kabira ketting (vanaf volgende week weer verkrijgbaar) ❋ Easy ketting

Poppy ringFreya ringThin Chicago ringChicago ringViolet ring

Lucy Hoop oorbellenAmsterdam oorbellenRuby oorbellen

De hele collectie sieraden van Hey Harper vind je hier.

Deze post is onderdeel van een affiliate samenwerking. Dat houdt in: wanneer jij iets koopt met mijn kortingscode, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor.