MIJN SUMMERPROOF PARTYOUTFIT VAN MYWARDROBE

  Stel: je hebt vanavond een feestje en je mag gaan shoppen zonder budget. Hoe zou jij jezelf dan stylen?  Mywardrobe.com daagde bloggers uit om een outfit samen te stellen met de partycollectie die zij aanbieden op de website. Dat liet ik me geen twee keer zeggen!
 
En na een avondje knippen en plakken is dit ‘m geworden! Het jasje is van Theyskens’ Theory, het jurkje van Carven, de schoenen van Michael Kors, de tas van Chanel en de ketting van Vivienne Westwood. Totaalbedrag? €4201,41 waaraan de Chaneltas de grootste bijdrage heeft. Helaas mag ik het natuurlijk niet echt hebben maar het was erg leuk om ook eens dure items met elkaar te matchen tot een outfit. Na het maken van deze combinatie kan ik echt niet meer wachten tot het eindelijk weer tijd wordt voor jurkjes (met blote benen!). Ik heb tijdens het zoeken naar mijn summer partyoutfit weer veel ideeën opgedaan voor zomeroutfits. Je kunt de hele partycollectie van Mywardrobe hier bekijken, maar je bent gewaarschuwd: grote kans dat je er nogal hebberig van wordt! Welke items zou jij willen dragen als je zonder budget zou mogen shoppen?
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

2 thoughts on “MIJN SUMMERPROOF PARTYOUTFIT VAN MYWARDROBE”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.