Mijn werkplek in huis!

Met inmiddels twee bedrijfjes was het tijd voor mij om een mooie werkplek te maken. Ik lag altijd maar een beetje onderuit op de bank met mijn laptop mijn blogs te schrijven en mail bij te werken, niet echt goed voor je lichaam en al helemaal niet een houding waarin je productief aan het werk bent. Een kantoor is nog net een stap te ver dus ik heb een werkplek in mijn huisje – tussen alle andere spullen – gepropt. Ik ging voor een mooi bureau, een goede computer en de laatste tijd heb ik nog wat spulletjes voor er bij gezocht. Omdat ik de afgelopen maanden verhuisplannen had heeft het project even stil gelegen maar nu de verhuisplannen voorlopig van de baan zijn heb ik mijn werkplek verder afgemaakt.

bureau 2
Dit is het geworden! Tussen mijn kledingrek en bed in heb ik mijn bureau staan. Het enige wat nog mist is een bord aan de muur waarop ik dingen kan inplannen en belangrijke dingen als reminder op kan plakken. Ik had daarvoor al een eerste DIY gedaan maar daar was ik toch niet zo tevreden over. Even kijken dus naar wat er nog meer mogelijk is!

bureau 4
Het bureau is van IKEA (Malm) en het verhogingsstukje kun je daar los bij kopen. Dat verhogingsstukje past helaas niet goed op dit bureau dus ik heb hem met tape vast moeten maken waardoor het niet heel stevig staat. Ik heb een watertap op mijn bureau staan zodat ik (lekker lui) niet op en neer hoef te lopen als ik lekker aan het werken ben. Verder wat leuke kaartjes van de markt, een koperen beker, bloemen en een kaars van Xenos. Mijn mok is van Starbucks en mijn favoriete jurkje hangt er bij als decoratie, dat vond ik wel leuk staan zo!

bureau 5
Officieel heeft het bureau ook nog een deurtje onder de lade, maar die heb ik er uit gelaten omdat ik dit leuke mandje nog ergens kwijt moest. Ik leg mijn mappen in dit kastje en in het mandje leg ik papieren die ik nog door moet nemen, facturen die ik nog moet betalen, etc. Het mandje zat bij een perspakket en deze heb ik zelf met verfspray in koperkleur geverfd.

bureau 6
Een close-up!

bureau 7
Natuurlijk liggen er ook visitekaartjes op het plankje zodat ik deze altijd snel mee kan nemen.

bureau
En nog een keertje het geheel. De stoel is trouwens van mijn eettafel set. Ik kon wel een stoel van mijn eettafel missen dus dit vind ik prima werken zo. De computer is echt een goede investering geweest. Die werkt zo fijn! Het scherm is lekker groot. Ik lig nu nooit meer met mijn laptop op de bank te werken en het werkt nu allemaal veel productiever. Ik vind het nog wel een beetje lastig om het bureau zo netjes te houden 🙂

Wat vind je van mijn werkplekje?

78 thoughts on “Mijn werkplek in huis!”

 1. Een prachtig plekje waar je fijn kunt werken! Ik heb ook altijd moeite met iets opgeruimd te houden haha, papieren stapelen zich al snel op bij mij. Ik heb een paar maanden geleden geïnvesteerd in een Macbook Air en dit was ook echt een van de beste investeringen die ik heb gemaakt. Als ik uit huis ga wil ik er ook graag nog een iMac bij.
  Liefs, Iris

 2. Wat een heerlijk plekje! Ik hou van die lichte kleurtjes, het straalt rust uit & zorgt dat je in een rustige omgeving kunt werken. En ik ben stiekem jaloers op je iMac.

 3. Wat een mooie en rustige plek! Wauw. Dat grote scherm lijkt me ook enorm fijn werken. Toch grappig hoe alles steeds kleiner moest vroegen en tegenwoordig geven we weer voorkeur aan groot (kijk maar naar de iPhone 6+). Ik vind het ook erg lastig mijn bureau netjes te houden. X

 4. wauw een hele mooi en georganizeerde werkplek, mijn bureau is ook wel netjes maar ik kan mijn mega stapel schoolboeken echt never ergens kwijt 🙁

 5. Mooi, lekker ‘clean’! Zeker een fijne plek om te werken. Ik heb op mijn kamer hier in Londen geen bureau en ik zit dus altijd op bed met m’n laptop. Inderdaad zooooo lastig om goed te werken (ik eindig altijd liggend.. serie kijkende)…

 6. Ziet er heel mooi en strak uit! Lijkt mij inderdaad heel fijn werken op zo’n plek! Haha, jaa, het is wel lastig om het opgeruimd te houden hè, mijn bureau is binnen de kortste keren ook altijd propvol… Helaas.

 7. Dàt is gewoon magnifiek! Wauw, heerlijk! De plek naast je jurkje nog een beetje opvullen en hij kan zo op Tumblr geplaatst worden. Alles met wit is natuurlijk heel erg mooi! Wauw echt knap Jennie!
  Liefs, Amber

 8. Wat een fijn plekje. Dat is inderdaad een heel stuk beter voor je lichaam dan languit op de bank liggen. Gelukkig ga ik ook bijna verhuizen en dan is het tijd voor een bureau!

 9. Ooh! Ziet er prachtig uit!
  Ik wil ook heel graag een iMac, nou eigenlijk een MacBook. Eerst een MacBook, dan een iMac. Hahaha!
  Het ziet er heel Pinterest-erig(?) uit!

  Liefs

 10. leuke werkplek, ziet er erg gezellig uit. Ik heb laatst zelf zo’n bord waarop je dingen kunt inplannen en plakken bij de Xenos gekocht. Misschien is dat ook iets voor jou, maar dat moet je dan maar even kijken. :$ Werk ze!

 11. Mooie werkplek hoor! En ik vind je printer trouwens echt prachtig haha. Heel classy, dat witte. Ik ga binnenkort verhuizen en ik hoop dat mijn bureau er ook erg mooi uit gaat zien!

 12. Ik ben van de late reacties haha. Maar echt WOW! Ziet er top uit. Thanks voor de inspiratie, omdat ik veel thuis werk moet mijn bureau ook omgetoverd worden tot werkplek.

 13. Wat ziet het er leuk uit! Ik krijg er echt inspiratie van voor mijn kamer. Echt bedankt!! Ga ook vooral door met bloggen, het zijn leuke dingen waar je over blogt. Daar krijg ik ook inspiratie van voor mijn blog. Heel errgggg beeddaannnkkkttt!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.