MONDAY GIVEAWAY: 2 GLOSSYBOXEN

Het is weer tijd voor een Monday Giveaway! Dit keer is het een giveaway in combinatie met een review, waardoor je ook meteen te weten komt over het product dat wordt weggeven. Deze week kun je voor het eerst kans maken op een prijs die niet te maken heeft met fashion, maar met beauty.


Velen van jullie kennen Glossybox natuurlijk al, maar mocht je het nog niet kennen dan leg ik het nog eventjes uit: Wanneer je je aanmeldt voor Glossybox ontvang je iedere maand een mooie box met minimaal vijf miniatuur beauty producten zoals crèmes, nagellak of haarproducten. Deze producten zijn van bekende merken zoals Biotherm of Lancome, maar ook bijzondere producten zoals biologische beautyproducten of mooie parfums zijn vertegenwoordigd in de Glossybox. Het leuke is natuurlijk dat je zo de kans krijgt vele producten thuis uit te proberen. Ik heb deze maand zo’n leuke box ontvangen en in deze post zie je wat er in mijn Glossybox zat.


Dit zat in mijn Glossybox: Kiehl’s Body Cleanser – Ik heb al eerder een lippenbalsem van Kiehls gehad en die vond ik ontzettend fijn dus ik ben erg benieuwd naar dit product. Biotherm aquasource BB cream – Twee kleine testertjes in verschillende tinten. Ik heb nog nooit een BB cream geprobeerd.. dus dat ga ik vanmiddag meteen even doen! Een schattig nagellakje van Mavala. Echt een leuk kleurtje voor in de zomer.


Narciso Rodriguez for her body lotion, eau de parum, eau de toilette en eau de parfum intense – Ik vond het heel erg leuk om deze items van narciso rodriguez in de box te vinden. Ik vind het parfum altijd erg lekker ruiken, maar ik vind het te duur om het zelf te kopen. Nu kan ik het een aantal weken testen. Zul je zien dat ik daarna niet meer zonder kan en toch besluit het te kopen 🙂 Toni&Guy Creative extreme hold hairspray – Haarspray is altijd handig! Ook dit merk heb ik nog nooit geprobeerd. Ik vind het een leuke glossybox met spulletjes die ik allemaal zeker ga gebruiken!


 

Deze week mag ik dus ook nog twee glossyboxen weggeven aan mijn lezeressen! Twee winnaressen deze week, dus lekker veel kans om te winnen. Deze winactie is opgezet in samenwerking met Glossybox en Kortingscode.nl. Kortingscode.nl is een website waar je super veel kortingscodes vindt voor allerlei webwinkels in vele categorieën. Zo hebben ze kortingen voor webwinkels in de categorie mode & accessoires,  beauty en ze hebben ook een aparte categorie voor schoenen.  Naast deze categorieën kun je er ook terecht voor dagjes uit, vakanties en financiële diensten. Kortingen kunnen oplopen tot 15% en je kan bijvoorbeeld ook codes vinden voor gratis verzending van je product(en). Het is dus slim om de website van Kortingscode even te bezoeken voordat je een online aankoop doet. Mocht je het leuk vinden om je aan te melden voor de Glossybox, dan vind je op de website een code waarbij je 15% korting krijgt.


Ik geef deze maand dus twee Glossyboxen weg in samenwerking met Kortingscode.nl.
Wil je hier kans op maken? Dan lees je hier wat je daarvoor moet doen:


– Een comment achterlaten met je mail adres!

Voor extra kansen:
– Volg mijn blog op Bloglovin
– Like mijn Facebookpagina hier

De winnaressen van de Comegetfashion t-shirts zijn:
Tiger shirt: Yvonne Pot
Geek shirt: Liza Martens
Boy shirt:
Rachèl Pagen
Gefeliciteerd! Jullie ontvangen vandaag een mailtje van mij 🙂


Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “MONDAY GIVEAWAY: 2 GLOSSYBOXEN”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.