Mr. Nonno

Na zeven jaar in Rotterdam wonen werd het toch wel eens tijd om al mijn favoriete plekjes vast te leggen. Dat doe ik in deze categorie genaamd Rotterdam Guide. In dit artikel deel ik weer een nieuwe hotspot met jullie: Mr. Nonno.

Yes, eindelijk weer eens een leuk nieuw tentje in Rotterdam West! Ik woon zelf in deze wijk en hoewel ik in 5 minuutjes fietsen in het centrum ben, is het ook fijn om maar een paar stappen te hoeven zetten voor een bakje koffie of een vers ontbijtje. Mr. Nonno zit aan het Middellandplein en serveert een combinatie van gezonde en wat minder gezonde ontbijt- en lunchgerechten. Je hebt hier healthy sapjes en broodjes humus met groenten, maar ook pannenkoeken met een lading Nutella en M&M’s erop. Het buitenterras is niet heel groot, maar binnen daarentegen is het wel erg ruim. Wij hebben de avocadotoast en de bietenhumus toast geprobeerd en die zijn helemaal goedgekeurd! Ik kom hier zeker nog eens terug om met mijn laptop te werken en… ik wil sowieso een keer in die heerlijke zitzakken duiken in het weekend.

Adres Middellandplein 18A, 3021 BT Rotterdam
Actuele menukaart Hier te bekijken
Instagram @mr.nonno.nl
Vegan opties? Jazeker
Honden toegestaan? Yes!

Rotterdam verkennen met de elektrische felyx scooter? Ik heb gratis rijminuten voor je!
In Rotterdam (en Amsterdam en Den Haag) kun je gebruik maken van de donkergroene e-scooters van felyx. Deze staan door de stad verspreid en je kunt er eentje reserveren via de felyx-app. Je ontgrendelt de scooter via de app, maakt een ritje en sluit hem weer af op je bestemming. Dan kan iemand anders er weer mee op pad. Het is een hele fijne en snelle manier om Rotterdam te ontdekken. Als je je in de app registreert met de code 2CSHJA8E krijg jij 30 gratis rijminuten en ik 15. Mooie deal, toch?

Foto’s door Samantha Bosdijk

5 thoughts on “Mr. Nonno”

  1. Gister geweest, omdat 2 vriendinnetjes langskwamen in Rotterdam maar ik geen idee had waar we heen konden haha. Het was echt mega lekker! Wel echt een mini sapje gekregen, maar verder top!! Dankjewel voor de tip 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.