My week in pictures 101

my week in pictures 101a
Zondagochtend ging ik naar de Hoop & Juice van Lindsey. Normaal gesproken houd ze Run&Juice evenementjes waarbij zij de sapjes maakt, maar dit keer dus in combinatie met het hoepelen.

my week in pictures 101b
Er was een super gezellige groep meiden gekomen en iedereen pakte het hoepelen erg snel op!

my week in pictures 101c
Maandagochtend weer vroeg aan het werk op het #workmode kantoor.

my week in pictures 101d
Mijn rosbiefsalade ziet er nooit zo lekker uit maar dat is ‘ie wel echt. Ik eet dit best vaak. Rosbief opgerold met zuivelspread er in.

my week in pictures 101e
Na een hele dag achter mijn bureau moest ik rond 4 uur echt even opstaan en rondlopen. Ik liep naar Stach en haalde een super lekker cranberry koekje.

my week in pictures 101f
En toen ik terug kwam op kantoor was Lola er! Super schattig!

my week in pictures 101h
Rond etenstijd sprak ik af met Jordi van Fitdutchies want we hadden elkaar al lang niet meer gesproken en we hadden zin in pizza.

my week in pictures 101g
We gingen bij La Perla in Amsterdam eten en het was echt een van de lekkerste pizza’s die ik ooit heb gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

my week in pictures 101i
Daarna naar huis racen om nog een klein stukje van Holland’s Next Top Model mee te kijken op Jessie’s kamer.

my week in pictures 101j
Dinsdagochtend werd ik op weg naar school toegejuicht omdat ik niet door rood liep 🙂

my week in pictures 101k
Na school ging ik wat terug brengen bij H&M en toen zag ik ineens dat er een nieuwe beauty afdeling is. Het ziet er zo goed uit en ik wilde het liefst alle producten testen.

my week in pictures 101l
Ze hebben echt alles: van blushes tot haarproducten.

my week in pictures 101m
Daarna ging ik door naar Robin om hoepels te maken. Onderweg zag ik dit… kinderopvang anno 2015!

my week in pictures 101n
‘s Avonds reisde ik naar Utrecht om af te spreken met Tom. Ik heb hem ontmoet tijdens Buiten Adem festival en hij wil me gaan helpen met trainen. Even kletsen en thee drinken bij The Coffee Company en daarna weer richting Rotterdam.

my week in pictures 101o
Woensdagochtend startte ik zoals gewoonlijk met mijn ontbijtshake.

my week in pictures 101q
Ik moest voor mijn minor naar Katendrecht, een gebied in Rotterdam. Het zonnetje scheen dus ik ging lekker met de fiets en onderweg kwam ik de mooiste plekken tegen.

my week in pictures 101p
We kregen een presentatie over branding rondom een stad/gebied, heel interessant.

my week in pictures 101zs
Daarna gingen we in groepjes het gebied ontdekken en er werd een soort fotowedstrijd gehouden. Wij gingen naar het SS schip en het blijkt dat je daar gewoon gratis op kunt. Dat wist ik helemaal niet.

my week in pictures 101r
Op het dek is een zwembad.

my week in pictures 101s
Geen verkeerd uitzicht zo op een doordeweekse schooldag.

my week in pictures 101t
We wandelden nog wat verder en kwamen nog wat mooie plekken tegen. Daarna was het weer tijd om naar school te gaan./

my week in pictures 101u
En op school dronken we nog wat op het dakterras. Jep, ik heb een leuke minor gekozen!

my week in pictures 101v
‘s Avonds ging ik naar de Appie want ik had zin in Malteseres en de nieuwe VIVA waar ik in sta lag in de winkel. Ik met mijn biertje 🙂

my week in pictures 101w
Ik stond er zelfs twee keer in! Ook nog met mijn campagne voor de Ruijter.

my week in pictures 101y
Donderdag ging ik met Kim foto’s maken bij deze mooie muren waar ik eerder ook met May ging shooten. Daarna snel mijn spullen pakken en richting Amsterdam voor een avond vol events.

my week in pictures 101za
Ik ging eerst naar Blueprint media, een groot bureau dat graag wilde kennis maken met mij en wat andere mensen. We kregen eerst een presentatie over het bedrijf zelf.

my week in pictures 101z
Lekker met een gin tonic er bij!

Foto 10-09-15 18 51 34
Daarna mochten we aansluiten bij de Protein Audience Briefing 2015. Protein doet ieder jaar onderzoek naar wat early adopters (het gedeelte van de samenleving dat producten/diensten/technologieën gebruikt voordat de massa dat doet, soort van trendsetters) bezighoudt en wat zij interessant vinden. De uitkomst van dat onderzoek wordt vervolgens gepresenteerd. Heel fijn voor merken bijvoorbeeld, want zo kunnen zij inspelen op trends/veranderingen die gaan komen. Ik vond het heel interessant om een keertje mee te maken.

my week in pictures 101zc
Rond 8 uur moest ik weer snel door naar het volgende event, dus snelwandelen met een mega volle goodiebag van Blueprint media.

my week in pictures 101zd
De Ted Baker winkel in Amsterdam werd donderdag namelijk feestelijk geopend! Ik ging even snel langs om te kijken en voor een drankje.

my week in pictures 101ze
Alles is zo mooi in deze winkel <3

my week in pictures 101zf
Vrijdagochtend alweer vroeg in de bus naar Robin voor een ochtendje hoepels maken.

my week in pictures 101zg
Heel leuk: we zijn bezig met de eerste hoepels voor kerstpakketten van bedrijven. Leuk dat bedrijven zo’n origineel cadeau willen geven aan hun medewerkers.

my week in pictures 101zh
Daarna ging ik snel even naar Sissyboy want ik had een leuk vest gezien. Die was er helaas niet meer, maar ik kwam nog wel deze leuke posters tegen.

my week in pictures 101zi
Deze met letters vond ik ook super mooi.

my week in pictures 101zj
En deze! Er zijn veel verschillende posters en ze kosten maar 6 euro geloof ik. Dus als je nog wat leuks voor aan de muur zoekt!

my week in pictures 101zk
Het was weer zo ver… tijd om de meterstanden door te geven. Kruip ik in dit vieze gat vol spinnenwebben, bleek uiteindelijk dat ik de meterstanden van een andere meter in huis nodig had.

my week in pictures 101zl
‘s Avonds keek ik Expeditie Robinson terug terwijl ik mijn kledingkast opruimde.

my week in pictures 101zm
Kleren uitzoeken voor kinderen in Uganda! Waarschijnlijk gaat het deze week de deur uit. Ik heb weer een grote opruiming gehouden en heb ook weer een deeltje voor op Marktplaats, dus dat komt binnenkort online.

my week in pictures 101zn
Gisteren was de chicks longboard day bij Sickboards. Na eerst een verkeerde trein in gestapt te zijn, zat ik een uur later dan gepland eindelijk in de goede bus richting Sick.

my week in pictures 101zo
Verliefd op het behang in de nieuwe shop!

my week in pictures 101zp
Het was een super gezellige dag en ik ga er morgen even een verslagje over plaatsen op mijn blog.

my week in pictures 101zq
Lunchpauze tussen het skaten door. Ik heb van 11:30 tot 16:00 op mijn plank gestaan dus was behoorlijk moe daarna. Maar ik heb wel weer veel geleerd!

my week in pictures 101zr
Ik kreeg door al die boards meteen zin om weer een nieuwe plank te kopen…

Vandaag ga ik de hele dag werken want doordat ik veel buiten de deur ben geweest deze week heb ik niet alles af gekregen wat ik af moest hebben. Wat ga jij doen vandaag? Fijne zondag!

39 thoughts on “My week in pictures 101”

  1. Wow, wat een ontzettend volle my week in pictures! Leuke events heb je gehad zo te zien, ik ben zo benieuwd naar die Ted Baker winkel! Het ziet er prachtig uit en ik ben echt verliefd op de jurken van Ted Baker.

  2. Wat tof dat je gratis op die boot kunt! Zeker als het mooi weer is, is dat niet verkeerd. Fijn dat je het zo naar je zin hebt en dat het zo goed gaat met de hoepels! Dat lijkt me echt een mega leuk kerstpakket!

  3. Prachtig verslag weer. Je doet echt ontzettend veel in een week! Amazing. Ik wil ook altijd zo’n leuk verslag maken, maar dan bedenk ik me altijd. Wat moet ik daar nu in godsnaam in zetten, haha. Ik ben 40 uur per week aan het werk en daarnaast alleen maar aan het bloggen en veel thuis. Boring! Maar misschien moet ik het gewoon eens proberen. Gaaf van de H&M Beautyhoek. Die hebben wij helemaal niet. Dus hopelijk komt deze er snel. En super tof dat je 2x in de Viva staat. Congrats!

  4. Je hebt volgensmij echt een mega druk leven, haha! Maar wel volgepland met leuke dingen als ik het zo zie. Gaaf dat bedrijven jullie benaderen voor kerstpakketten, zo’n hoepel zou ik ook wel willen krijgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.