My week in pictures 115

Schermafbeelding 2015-12-20 om 11.25.29

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb meegemaakt!

My week in pictures 115a

Zondag ging ik gezellig met Xenia naar het Ilovebeauty event in Utrecht! Het is een event dat georganiseerd wordt door beautyblogger Misslipgloss dus het leek me leuk eens te kijken hoe dat er dan uit ziet en hoe ze dat een beetje aanpakt. 10 minuten na binnenkomst had ik al extensions in mijn haren hahaha. Mega lange haren had ik ineens. Mooi en leuk voor eventjes, maar zo onhandig!

My week in pictures 115b

Er was een groot podium waar presentaties en masterclasses werden gehouden en verder waren er heel veel kraampjes waar je beautygerelateerde producten kon kopen.

My week in pictures 115c

Hoe handig is dit? We kwamen langs een kraampje waar ze spiegeltjes kopen die meteen dienen als telefoonoplader. Blijkbaar kan deze je telefoon drie keer opladen. Ideaal!

My week in pictures 115e

Maandag werkte ik thuis en verzond ik wat kersthoelahoeps.

My week in pictures 115f

En ik begon jawel, één dag voor het allerlaatste tentamen van heel mijn leven, maar eens met leren. Ik heb dat nooit gekund, langer dan één dan van tevoren daarmee beginnen. Volgens mij alleen tijdens mijn eindexamens van vwo. Gelukkig is het altijd goed gekomen.

My week in pictures 115g

In de avond even weg van mijn computer en het leren en lekker hoepels maken in de hoepelfabriek.

My week in pictures 115h

Dinsdagochtend was ik al vroeg op school. Prachtige lucht in de stad!

My week in pictures 115i

Het moment was dan eindelijk daar: het laatste tentamen. Gelukkig heb ik altijd oordopjes (van Soundkeepr) aan mijn sleutelbos hangen want ik had weer allemaal verkouden studenten om me heen zitten 🙂 Woensdag kreeg ik de uitslag al en toen bleek dat ik een 6,6 heb gehaald. YES. Nooit meer een tentamen in mijn leven, een heel gek maar super fijn gevoel.

My week in pictures 115j

Dat je al je groenten gesneden hebt, er paprikapoeder over heen wil doen voordat ze de oven in gaan en er dan per ongeluk kaneel overheen gooit…

My week in pictures 115k

Het fijne aan midden in de stad wonen is dat ik omringd ben door vijf verschillende Fit4free vestigingen. Ik kan dus altijd wel op een fijn tijdstip mijn lessen volgen. Dinsdagavond om 18:00u bodypump bij Blijdorp. Een locatie waar ik nog niet eerder was geweest maar ik vind het echt een mooie en fijne locatie!

My week in pictures 115l

Daarna met mijn huisgenootjes bij mij op de bank nog verlaat mijn verjaardag vieren. Ik had eierkoeken met aardbeien en chocoladeletters gehaald en we keken gezellig She’s the man.

My week in pictures 115m

Woensdag ging ik met een hele lading spullen naar school. We hadden op school een kerstboom staan waar je spullen die je niet meer nodig hebt kon achterlaten voor studenten die geen geld hebben om kerstcadeaus te kopen. Ik heb er wat parfums, een koptelefoon, tassen en kookboeken bij gelegd. Fijn dat school zo iets doet!

My week in pictures 115n

Healthy boodschappen 🙂

My week in pictures 115o

Woensdagavond kwam mijn verjaardagscadeau van mijn huisgenootjes binnen. Een Channing Tatum kalender!

My week in pictures 115p

En daarna weer trainen met Janneke. We zijn echt lekker op dreef.

My week in pictures 115q

Donderdag was de afsluiting van mijn minoropdracht. We hebben een online strategie gemaakt voor een bedrijf en moesten deze donderdag presenteren.

My week in pictures 115qa

Een lief berichtje van Tessa die mij wel heel goed kent 🙂 <3

My week in pictures 115s

Vrijdagochtend had ik een afspraak met Sterre, die vanaf januari de outfitfoto’s voor mijn blog gaat maken. Ze heeft fotografie gestudeerd en ik kwam via Facebook met haar in contact. Super leuk en ik heb er heel veel zin in! Daarna thuis lunchen en nog even werken voor het weekend begon.

My week in pictures 115t

Avondeten: pangasiusfilet met quinoa en pizza’s van courgettebodem.

My week in pictures 115u

Gisterenochtend stond ik al vroeg in de ochtend te trainen met Janneke en Robin.

My week in pictures 115w

Daarna douchen en met Janneke richting de Swan Market in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Ik was al een tijdje niet meer bij de Swan Market geweest en er waren weer erg leuke nieuwe kraampjes bij.

My week in pictures 115x

Sombrero’s voor je cactus!

My week in pictures 115y

Dit soort lampen vind ik zo mooi, maar zo duur.. gelukkig hebben ze tegenwoordig mooie vervangers bij winkels als Action, HEMA, Primark en Blokker.

My week in pictures 115z

Gisterenavond ging ik gezellig uit eten met Rosalie. Die had ik al HEEL lang niet meer gezien. We aten bij Sorbonne in Rotterdam. Niet echt een aanrader qua eten helaas, maar wel een gezellige avond gehad!

Ik sta nu op het punt om naar de GRIT strength training te gaan met mijn 2 huisgenootjes. Morgen worden de winnaars van de kerstpakketten bekend gemaakt, dus mocht je nog niet meedoen doe dat dan snel! 🙂 Fijne dag!

51 thoughts on “My week in pictures 115”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.