My week in pictures 118

My week in pictures 118i

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

My week in pictures 118a

Ik weet niet wat het is, maar op de eerste dagen van januari heb ik nogal veel pech. Net als zondag toen ik alweer vroeg op de fiets zat richting de sportschool. Ik ging een keer naar een Fit4free vestiging wat verder weg. Wat denk je? Ik rijd door glas heen en midden op de route is mijn band helemaal lek. Mijn les ging bijna beginnen dus ik ben als een gek gaan sprinten. Kom ik daar: is de groepsles overvol waardoor er geen gewichten meer over waren voor mij. Uiteindelijk heb ik wel gewoon meegedaan maar dus wel met minder gewicht dan normaal en daar baalde ik van.

My week in pictures 118b

Lekker in bad en me daarna helemaal insmeren met NIVEA. Laat ik die pot kapot vallen op de grond. Volgens mij ben ik gewoon vervloekt tijdens de jaarwisseling of zo.

My week in pictures 118c

Dinsdag ging ik voor het eerst foto’s maken met Sterre. Daarna gezellig wat drinken en foto’s uitzoeken in een koffietentje.

My week in pictures 118d

Ik had nog wat vragen over camera’s dus we gingen ook nog de Mediamarkt in zodat ik wat verschillende dingen kon zien.

My week in pictures 118e

Na de shoot sporten. De muur bij Fit4free staat volgeschreven met doelen van andere sporters daar. Heel leuk en interessant om te lezen. Ik zat na te denken over wat een doel voor mij zou kunnen zijn. Ik denk dat ik voor pull-ups ga en 10 push-ups met in de handen klappen.

My week in pictures 118f

Dinsdagavond ging ik naar de Oude Sluis in Delfshaven. Een kroeg. De laatste keer dat ik in een kroeg was geweest kon ik me niet meer herinneren maar wat een leuke avond was dit zeg. Uiteindelijk veel te veel speciaalbier gedronken en daardoor de volgende dag lekker lang in bed gelegen.

My week in pictures 118g

Woensdag ging ik gezellig met May eten bij Vapiano.

My week in pictures 118h

Donderdagochtend was echt een drama. We hebben al heel lang een boom in de tuin staan die de buurman graag weg wil hebben, maar wij wilden daar niet voor betalen. Uiteindelijk na heel wat gedoe met de huisbaas is er geregeld dat de boom dus donderdag weggehaald zou worden. Bedrijf ingehuurd, man klimt de boom in met de kettingzaag. Hij was druk bezig met het wegzagen van wat losse takken en wat denk je… hij glijdt uit en zaagt met de kettingzaag in zijn arm. Ik moest de ambulance bellen maar toen ik iemand aan de lijn kreeg kon ik uit paniek niet uit mijn woorden komen. Ik heb de telefoon doorgegeven aan iemand anders en gelukkig was de ambulance er heel snel. Wat een ochtend was dat. Ik moest daarna naar school en ben er de hele tijd nog een beetje van slag van geweest. Het was echt zo zielig voor hem.

My week in pictures 118j

Meteen vanuit school moest ik mijn koffer inpakken voor een weekend wintersport met O’Neill. Ik had geen idee van wat ik in moest pakken omdat ik nog nooit op wintersport was geweest. Gelukkig kon het team van O’Neill me daar wel bij helpen.

My week in pictures 118i

Outfit: check!

My week in pictures 118k

Winterboots: check! Op naar Schiphol.

My week in pictures 118l

Ik moest vrijdagochtend om 05:30 op Schiphol zijn dus ik ging donderdag voor de zekerheid in een hotel bij Schiphol slapen. Dat was echt ideaal. Geen gedoe met treinen en taxi’s in de nacht.

My week in pictures 118m

Op Schiphol ontmoette ik de anderen die meegingen op reis en samen vlogen we vanaf Schiphol naar Innsbruck. Wat een uitzicht vanuit het vliegtuig! Daarna met de taxi 20 minuutjes rijden naar Mayrhofen.

My week in pictures 118n

We kwamen rond 9 uur aan bij de chalet. Op mijn bed lagen nog allemaal cadeautjes van O’Neill, heel lief.
My week in pictures 118o

Het eerste wat we gingen doen was snowboots halen voor iedereen. In de winkel zat deze super lieve hond <3

My week in pictures 118p

Klaar om naar de piste te gaan! De skiliften waren op 5 minuten loopafstand van de chalet wat echt ideaal was.

My week in pictures 118q

Wat een uitzicht vanaf de bergen boven. Heel onwerkelijk als je dat voor het eerst ziet.

My week in pictures 118r

Na het snowboarden de après-ski in. Het deed me een beetje denken aan carnaval met al die foute muziek. We hebben wel heerlijk gedanst met z’n allen.

My week in pictures 118s

Daarna eten in de chalet. We kregen onder andere bloemkoolsoep met broodjes. We waren echt gesloopt na de eerste lange dag dus een beetje op tijd naar bed.

My week in pictures 118t

Zaterdagochtend scheen de zon volop op de bergen. Er stonden klapstoeltjes waar je van het uitzicht kon genieten.

My week in pictures 118u

Snowboarden in de ochtendzon.

My week in pictures 118v

En uitrusten!

My week in pictures 118w

Zaterdagavond was een avond die ik nooit meer ga vergeten. De mannen van O’Neill wilden iets typisch Oostenrijks doen. We werden met een busje helemaal bovenaan een berg gebracht, echt zo’n berg met van die zigzagpaden naar boven. Daar stond een hut waar een man voor ons ging koken. We kregen typisch Oostenrijks eten en heel veel schnaps. Hierboven zie je een soort pannenkoeken met een kersenmengsel. Ik weet even niet meer hoe het precies heet.

Toen we wilden gaan werden we naar een deur gewezen en daar stonden allemaal sleeën voor ons klaar! Heel de berg die we op waren gereden mochten we af sleeën. Daar gingen we dan, allemaal nogal dronken van de schnaps de berg af op hoge snelheid. Geen railing langs de paden dus dat was wel een beetje spannend want je kon zo de afgrond in rijden. Ik heb zo veel gelachen en gegild bij Krijn achter op de slee. Ik hoop dat iemand er nog foto’s van heeft gemaakt zodat ik dat later kan laten zien.

Wat een week was dit. Van heel veel gezelligheid tot heel wat drama. Ik ben benieuwd naar wat deze week me gaat brengen.

31 thoughts on “My week in pictures 118”

 1. Jeetje, schrok van je boom en zaag verhaal! Hoop dat het okee gaat met die jongen 🙂 Wat een geweldig prachtige foto’s van je wintersport, ik ben zelf nog nooit op wintersport geweest maar het lijkt me heel erg gezellig om een keer mee te maken!

 2. Je hebt Kaiserschmarren gegeten, dat is zo lekker! Wintersport is zo gezellig, helaas kunnen we dit jaar niet maar ik hoop volgend jaar wel te gaan.

 3. Getver wat eng van die man met de kettingzaag, hopelijk is hij er goed vanaf gekomen. Ahh en dat zijn Kaiserschmarren, echt mijn favoriete eten als ik op wintersport ben!

 4. Jeetje wat een pech en wat zielig voor die man! Ik hoop dat het goed met hem is gekomen. Gelukkig toch ook nog een paar hoogtepuntjes in je week. Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar het ziet er gezellig uit. 🙂 Fijne week gewenst.

 5. Wat een leuk idee van je sportschool, die muur! En OMG, dat verhaal met die kettingzaag is echt heel eng! Logisch dat je even niet uit je woorden kon komen. Brrrr! Is het wel goed gekomen met zijn arm? Liefs

 6. Ah wat een prachtige foto’s uit Oostenrijk! Ik ben vorig jaar voor het eerst op wintersport geweest in Mayrhofen! Was echt een top ervaring. En oh wat heb ik medelijden met die man, is het nog goed met hem gekomen?

 7. Wat jammer van al die pech zeg 🙁 hopelijk is dat nu voorbij! En wauw, wat een mooie foto’s van je wintersport reisje. Prachtig uitzicht! (Ik krijg trouwens steeds een melding van virussen of schadelijke content als ik naar je blog ga… Geen idee of dat aan je blog ligt of aan mijn laptop maar ik dacht: laat ik het voor de zekerheid maar even zeggen!)

 8. Ondanks dat je week begon met veel pecht, eindigde het met hele leuke dingen. Ik volg je op Snapchat dus had alle ‘life beelden’ van de wintersport gezien. Zo ontzettend leuk! En ohja, die pannenkoeken met kersenmengsel heten Kaiserschmarrn! Ik heb er pasgeleden een paar zakjes van meegenomen om thuis te maken, haha!

 9. Wat een horror verhaal van de man met de kettingzaag, hopelijk gaat het weer goed met hem. De foto’s van de wintersport zien er echt super uit ! Ik ga ook weer over 2 weekjes

 10. Wow, wat heftig van die man zeg ! En wat moet je het leuk gehad hebben op wintersport! Dat gerecht met pannenkoek heet trouwens kaiserschmarrn haha! Is zo ontzettend lekker!!

 11. Wat leuk zo’n doelenlijst bij je sportschool. Ik heb voor mezelf een visionboard gemaakt, dat werkte vorig jaar ook goed. Voelt echt awesome als je een jaar later ziet hoeveel doelen en wensen vervuld zijn 🙂

 12. Heel die pannenkoek die je hebt gegeten heet volgens mij kaischersmache. Ik weet niet hoe je het schrijft maar zo spreek je het in iedergeval uit! 🙂

  Xx kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.