My week in pictures 121

Deze week even niet in chronologische volgorde, maar een combi van mijn Instagram foto’s en wat foto’s die ik nog op mijn telefoon vond van afgelopen week 🙂

My week in pictures 121

♡ 1. Ons eerste ontbijt in Los Angeles bij Denny’s, wat een soort van ons stamcafé werd in Hollywood. Deze zaak is 24 uur per dag open en ze hebben er de lekkerste pancakes.♡ 2. Wakker worden, naar buiten lopen met blote benen en dan overal palmbomen om je heen zien. ♡ 3. Terwijl we door Melrose Avenue liepen zagen we ineens deze bekende muur van Instagram! Daar moesten we natuurlijk een fotootje mee maken. ♡ 4. Oke, hier hadden we beiden letterlijk een jaar op gewacht. Eindelijk weer In-N-Out burgers eten. ZO lekker! ♡ 5 & 6. Hiken bij Runyon Canyon.

My week in pictures 121b

♡ 1. Onze bestelling bij In-N-Out burger. Frietjes met gesmolten kaas eroverheen bestellen is hier heel normaal en bij In-N-Out hebben ze zelfs frietjes in ‘animal style’ met gesmolten kaas, gebakken uitjes en een speciale saus. ♡ 2&3. Rondlopen bij het LACMA, een museum waar buiten heel veel lantaarnpalen staan wat een mooi effect geeft op foto’s. ♡ 4. Het uitzicht bij de Hollywood sign was echt ongelofelijk. ♡ 5. Met m’n travelbuddy bij de bekende roze muur! ♡ 6. Er zijn hier op de straten overal leuke fotoplekjes te vinden met leuke dingen op de muren.

My week in pictures 121c

♡ 1. Een Amerikaanse supermarkt bezoeken. Alles groot, veel en goedkoop. ♡ 2. Wandelen over de Walk of Fame in Hollywood. ♡ 3. Toen we over de Walk of Fame liepen zagen we een rij mensen buiten staan bij Jimmy Kimmel. Er was een opname en de mensen in de rij hadden allemaal kaartjes gekocht. Wij gingen in de ‘standby’ rij staan en mochten dan alsnog het publiek in als er mensen niet kwamen opdagen. Helaas kwam iedereen gewoon netjes opdagen en hadden we voor niets gewacht.. ach ja, wel leuke jongens uit Australië ontmoet in de rij! ♡ 4. Selfie in de Grand Canyon! Hier komt nog een post over online. ♡ 5. We reden voorbij de plek waar Grease en Drive zijn opgenomen. Net te laat met een goede foto nemen. ♡ 6. Brunch with a view!

My week in pictures 121d

♡ 1. Drie dagen in Las Vegas. Je kijkt je ogen uit in die stad. ♡ 2. In ons hotel in Las Vegas zat een heel casino, een pretpark met achtbaan inclusief twee loopings en een fijne ijsbar. ♡ 3. Pff we eten hier zo veel lekkere dingen, dat ga ik zeker missen als ik terug ben. Bij Diddy Riese stelden we onze eigen ice cream sandwich samen. Je mocht twee verschillende koekjes en een ijssmaak kiezen. ♡ 4. Een fijne aankoop hier in Amerika: een mini portemonnee van Fossil. Mijn portemonnee van thuis is heel groot en vaak doe ik daarom pasjes even snel los in mijn tas. Nu hoeft dat niet meer. Er past ook nog muntgeld in dus hij is ideaal! ♡ 5. Lunchen bij Urth café. Ook een aanrader om te eten als je in LA bent. ♡ 6. Aangekomen bij onze nieuwe AirBnb verblijfplek. Een appartement met gym en jacuzzi!!!

Tags

37 thoughts on “My week in pictures 121”

  1. Hele gave foto’s, je hebt het er zo te zien best naar je zin gehad! Ben zelf ook naar LA geweest, in 2008, alweer een tijdje geleden dus haha en zou echt wel een keer terug willen!

  2. Ahh wat ziet het er allemaal tof uit! Als ik het me goed herinner ga je nu nog naar Venice Beach toch? Ook echt super leuk 🙂 (al kan ik de Santa Monica pier ook heel erg aanraden!).

  3. Het ziet er allemaal echt zoooo gaaf en mooi uit! Ik bedoel je hebt een eigen jacuzzi, wauwie. Heel veel plezier met de rest van je vakantie. Ik kan niet wachten om alle avonturen en foto´s te zien.

  4. Wow! mooie foto’s! Ik heb deze reis ook gemaakt, maar het lukte toen niet om bij de Hollywood letters te komen! Dat staat nog op mijn verlanglijstje 🙂 Komend jaar eerst naar Yellowstone! I love the USA 😀

    1. Cool! Met de omschrijving van The Hiking Guy moet het zeker lukken 🙂 Ik wil ook heel graag een keer naar Yellowstone. Ben ook echt verliefd op dit land en wil zo graag een rondreis maken. Ben je nog op meer plekken geweest dan LA?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.