My week in pictures 128

My week in pictures 128m

Klik verder om te zien wat ik deze week allemaal heb gedaan!

My week in pictures 128a

Zondag was ik op een woonbeurs in Rotterdam. Hier werden nieuwbouwprojecten onthuld en kon je bijvoorbeeld je hypotheek laten berekenen. Er komen echt super leuke nieuwbouwprojecten aan in Rotterdam dus dat was erg leuk om te zien. Hierboven zie je de maquette van Little C, een project bij Coolhaven. Daar komen hele mooie appartementen met aan de binnenkant zo’n mooi moderne/industriële sfeer. Duurt helaas nog wel een paar jaar voor ze klaar zijn!

Ik had met Janneke afgesproken bij de woonbeurs en ging daarvoor nog even de stad in om wat kleding te passen. Kwam ik uiteindelijk te laat omdat ik bij MANGO vast zat in een kledingstuk 🙂

My week in pictures 128b

Na de woonbeurs nog even de stad in en eten bij HEMA. Een broodje rosbief en een triple chocolate cookie.

My week in pictures 128c

‘s Avonds lekker op de bank met een soepje en mijn been omhoog. Ik heb maar een verbandje om mijn knie gedaan zodat de wond niet open gaat tijdens het slapen.

My week in pictures 128d

Deze week had ik heeel veel afspraken bij koffietentjes en via de telefoon. De voorbereidingen voor het nieuwe bedrijf zijn in volle gang en het is allemaal zo leuk. We hebben in hele korte tijd al heel veel kunnen doen en een team van super leuke mensen gecreëerd. Iedereen is enthousiast over het idee en ik krijg ook van allerlei kanten tips en feedback binnen. Heel fijn <3

My week in pictures 128e

Bij River Island kwam ik telefoonhoesjes van Skinny Dip tegen. Ik dacht dat die alleen in de UK verkrijgbaar waren, maar nu dus ook bij River Island.

My week in pictures 128f

Deze week kreeg ik relation chips via de post binnen van MTV. Heel leuk gevonden. Op woensdagavond is het op MTV Faking it en Awkward avond met nieuwe seizoenen, dus mocht je die series leuk vinden dan weet je dat je de woensdagavond vrij moet houden.

My week in pictures 128g

Verzoek van de kantine op het werk of ik niet meer alle aardbeien uit de fruitsalade wil vissen 🙂

My week in pictures 128h

Vrijdag was Robin terug van vakantie en gingen we in de ochtend hoelahoeps maken en ‘s middags lekker eten bij Spirit.

My week in pictures 128i

May werkt nu bij Imagine by Kim en dat zit om de hoek bij Spirit dus we gingen gezellig even kijken.

My week in pictures 128n

Ze verkopen er echt mooie kledingstukken die super betaalbaar zijn. Ik ga snel nog een keer terug om wat dingen te passen, want nu hadden we daar geen tijd voor omdat de parkeermeter bijna af liep. Maar veel leuke gehaakte tops, gestreepte jurkjes, bomberjacks, fringes en nog veel meer.

My week in pictures 128j

Rond 3 uur was ik weer thuis en nam ik even vervroegd weekend. Ik was echt druk bezig geweest de afgelopen week dus ging ik even fijn op de bank de nieuwe aflevering van Temptation Island bekijken. Met mijn rtl xl abonnement kan ik alvast vooruit kijken en ahhhh de aflevering die volgende week op tv komt is echt erg..

My week in pictures 128k

Zaterdag ging ik op pad met Kia. Ik wist alleen dat ik om 9 uur in Breukelen moest zijn en dat ik wat spullen mee moest nemen maar wat we verder gingen doen? Geen idee. Ik werd in een auto vol GoPro’s gezet en onderweg kregen we allerlei aanwijzingen.

My week in pictures 128l

Onderweg lunchen bij La Place.

My week in pictures 128m

Op de achterbank van de Kia – De verrassing was dat we gingen flyboarden! Heeel gaaf. Mocht je het niet kennen: je hebt dan een board aan je voeten zitten waar water onderuit spuit waardoor je als het ware boven het water kunt boarden/vliegen. Ik heb op mijn Twitter een filmpje gezet waar je mij kunt zien flyboarden: hier.

We zijn de hele dag gefilmd en binnenkort kun je het filmpje op de social media van Kia voorbij zien komen. Ik denk dat ik hem ook nog op mijn blog ga posten.

De komende week heb ik weer een hoop leuke afspraken gepland staan en weer een middag met een merk dat een spannende verrassing voor me heeft. Verder weer veel bellen en dingen regelen. Spannend allemaal 🙂 🙂 Fijne week!

37 thoughts on “My week in pictures 128”

  1. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe bedrijfje en wat tof dat je ging flyboarden. Je Skinny Dip case is so pretttty, volgens mij verkopen ze dat merk ook bij de topshop, online ten minste wel 🙂

  2. Flyboarden lijkt me zo gaaf! Tof dat jullie dat gingen doen. Ben benieuwd naar je nieuwe bedrijfje, leuk dat de voorbereidingen tot nu toe allemaal goed gaan 🙂

  3. Ik heb het op twitter gezien en dat ging echt goed bij je! Wat pik jij dat snel op 🙂 Je maakt me nu wel heel nieuwsgierig voor TI. Gelukkig is het in Belgie morgen al op tv 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.